- הוסף לסימניות
מיכל ויעל
תמי ונחמי
שירי ומירי
תמי ונחמי
שירי ומירי
אבישג ואביגילמחפשת רעיונות לשמות לתאומות בנות
שמות עם קשר כלשהו בניהם
או מבחינת המשמעות או מבחינת הצלילים
מחפשת המון ועדיין לא מצאתי שמות שהתחברתי
מיכל ואביטל
עלה לי לראש חגית ופרגיתרצינית על זה?
וכשהיא תגדל ?עלה לי לראש חגית ופרגית
אולי היא התכוונה- פרגית![]()
אז כיוונתי לדעתךעלה לי לראש חגית ופרגית
נועה ונעמיאת זה כתב משתמש בשם אודי ודודי
יש עוד שלושה שבועות עד הלידה
ובעז״ה אני אעדכן
תודה לכולכם
עדיין כלום לא יושב לי..
דווקא השילובים שהכי אהבתי זה עם אביגיל ובעלי לא רוצה אביגיל
אני חשבתי על אבישג ואביגיל וירדתי מזה כי אביגיל כנראה לא נקרא..
תהיו יצירתיים
תנו עוד רעיונות![]()
![]()
אין לייש לך אישי?
הייתי בדילמה הזו והיו כמה דברים שעזרו לנו
אשמח לשתף אותך אבל לא בפומבי
אין לי הודעות אישיותאחת המתנות היפות והמדהימות שבעולם!!!
(מתנה לא קלה, אבל ממכרת ונותנת כח)
על החתום,
אמא לתאומות מאלפות בנות שנתיים וחצי
@אחת משם תשלחי לי הודעה באישי, יש לי משהו שאולי יעניין אותך
אם כברפתרוסים וכסלוחים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים