שעות !!! של בכי בלילה - בן שנתיים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נתנאלה;1056619:
מי מוסמך יותר מאמהות לילדים צדיקים, שהוסמכו לכך עלי ידי הקב"ה בכבודו ובעצמו?
צריך להבין שכל אמא מוסמכת לחנך את הילדים שלה, ולא את הילדים של אמהות אחרות. "על פי דרכו", נאמר, ולא על פי דרכו של התינוק של השכנה.

העולם שלנו מבלבל ומבולבל, ואנחנו צריכים להיות מאד כנים עם עצמנו כדי למצוא את אותה אינטואיציה אימהית אבודה.
אני מאחלת לך צקצוק שבעייתך תיפתר במהרה על הצד הטוב ביותר, ללא כל נזק לילד, להוירם, לשכנים, ולתינוק.
אבל בינתים אוסיף את מה שפשוט בורח לי מהמקלדת כשאני קוראת את הדיון שהתפתח: שגם אם הוצאתי את ילדתי מהמיטה ללא הצדקה (קרי: הילדה מנצלת אותי, מנצחת אותי, וכו' וכו',) אני מוכנה לקבל על זה מכות בגיהנום.

את שיטתו של ד"ר וולף קיבלתי גם אני מרופא הילדים שלנו. השתמשתי בה אצל אחת הבנות שלי כשהיתה בת שנה וחצי. היא הועילה והבעיה נפתרה, אבל זה זעזע אותי ברמות, כך שנראה לי שזה לא מתאים לכל אחד.

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרפת בעניין התולעים.
יש תכשיר הומיאופטי כדורים קטנים כמו סוכריות של סבא מקל טעימות ממש - לפי דברי הילדים, שמונע ומטפל בשעת התקפה קוראים לזה "צינה 30" לילדים ולמבוגרים "צינה 200"
יעיל במיחד אני רוכשת את זב בבימ"ק פרינץ בב"ב.
בברכת וכל המכה... לא אשים עליך
ליל מנוחה

• הוסף לסימניות
אני גם מקווה שיהיה לה טוב,
אבל נראה לי שאפשר לרדת מענין התולעים.
ילד עם תולעים גם אם לא יודע לומר מה כואב לו, לא נרגע אחרי 4 שעות בכי
כשאמא שלו תופחת לו על הגב.
אלא אם כן התולעים בעצמן נרגעות מהטפיחה. את זה עוד לא בדקתי...:rolleyes:

• הוסף לסימניות
כדי להיות רגועים שזה לא משהו פיזיולוגי, שווה לנסות לתת חצי מנה נורופן.
אם הבכי נובע מכאב, זה ירגיע ברמה שתאפשר לילד להירדם, ואז נשאר לבדוק מה הבעיה.
אם זה לא עוזר- חזרנו לצ"ע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chani2006;1056945:
כדי להיות רגועים שזה לא משהו פיזיולוגי, שווה לנסות לתת חצי מנה נורופן.
אם הבכי נובע מכאב, זה ירגיע ברמה שתאפשר לילד להירדם, ואז נשאר לבדוק מה הבעיה.
אם זה לא עוזר- חזרנו לצ"ע.

תולעים לא נרגעות מנורופן :eek:

• הוסף לסימניות
אז לעדכון...

אומנם מלכתחילה הייתי ממתינה כמה ימים לראות מה מתפתח,
אך כיון שיש כאלה שאכפת להן לדעת מה עבר עלינו אז ככה:
הילד הלך לישון כרגיל ב 8 קם ב 12 עם "כאילו" בכי מסכן כזה, לא צרחות לא צעקות ולא דומה לזה!
ליטפתי אותו ונרדם. אח"כ קם ב1 בכה (אולי צעקות אני לא שמעתי...) בעלי היה איתו 10 דק' התעוררתי והחלטתי לקום כדי לבדוק אותו, ב"ה הכל היה נקי. (בעקבות תגובות שיתכן שהן לא יוצאות אמשיך בכל זאת לעקוב)
החזרתי אותו למיטה וכבר ניצלתי את ההזדמנות שבמילא הייתי איתו ושרתי לו עד שהיה נראה שהוא נרדם.
חזרתי למיטה ושוב בקש שיר, בלי צעקות!! רק בקשה. כיון שידעתי שהוא על סף הירדמות קמתי שוב, לא שרתי רק ליטפתי, לא לקח דקה והילד נרדם.
עד-----
לא תאמינו 7 וחצי בבוקר.

תשאלו איך ולמה, ה' יודע. ואולי אתן?
אני עדיין לא קופצת מאושר (חוץ מזה שהצלחתי לישון כמעט לילה...) מחכה לראות מה יהיה הלאה....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל ברג;1056684:
יש כאן תגובות ממש לא נעימות
מאשימים כאן אמא כאילו היא לא בסדר
ו"מחנכים" אותה כאילו היאלא יודעת ש-4 שעות זה הרבה מאד זמן...
אני לא מכירה אותה בכלל אבל לא נראה לי שהיא צריכה את החינוך
של כל מיני גברות שהיא כלל לא מכירה ולוקחות לעצמן את שרביט השיפוט.
היא ביקשה עצות פרקטיות ולא הסברים מה כן בסדר ומה לא בסדר
עצות ענייניות ותו לא.
אני בטוחה שהיא אמא טובה, אוהבת, שמשקיעה בילדה את תמצית דמה ונשמתה
ואין לי ספק שהיךד שלה הוא ילד מאושר (כן, גם לילדים מאושרים יש סיוטים, במיוחד בגיל הזה- כפי שכתבתי בתגובהבאשכול זה על הבן שלי). אז באמת שאין צורך בנימה השיפוטית.
היא פנתה לעזרה בגלל שהיא לא חושבת שזה נורמלי
ובגלל שחשוב לה שיהיה לילד שלה הכי טוב בעולם

אמנם יש משהו נורא כייפי בלתת ביקורת לאחרים כי זה מיד מעלה אותי לדרגה של צדיקה דגולה ונבונה ביותר אבל יש כאן כמה שהגזימו.

כיון שהצלצול שלי נבלע בין כולם...

תודה מיוחדת על ההבנה וההזדהות!
ועל הצעד הנכון לעלות את זה על הכתב.:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צקצוק;1056988:
אז לעדכון...

אומנם מלכתחילה הייתי ממתינה כמה ימים לראות מה מתפתח,
אך כיון שיש כאלה שאכפת להן לדעת מה עבר עלינו אז ככה:
הילד הלך לישון כרגיל ב 8 קם ב 12 עם "כאילו" בכי מסכן כזה, לא צרחות לא צעקות ולא דומה לזה!
ליטפתי אותו ונרדם. אח"כ קם ב1 בכה (אולי צעקות אני לא שמעתי...) בעלי היה איתו 10 דק' התעוררתי והחלטתי לקום כדי לבדוק אותו, ב"ה הכל היה נקי. (בעקבות תגובות שיתכן שהן לא יוצאות אמשיך בכל זאת לעקוב)
החזרתי אותו למיטה וכבר ניצלתי את ההזדמנות שבמילא הייתי איתו ושרתי לו עד שהיה נראה שהוא נרדם.
חזרתי למיטה ושוב בקש שיר, בלי צעקות!! רק בקשה. כיון שידעתי שהוא על סף הירדמות קמתי שוב, לא שרתי רק ליטפתי, לא לקח דקה והילד נרדם.
עד-----
לא תאמינו 7 וחצי בבוקר.

תשאלו איך ולמה, ה' יודע. ואולי אתן?
אני עדיין לא קופצת מאושר (חוץ מזה שהצלחתי לישון כמעט לילה...) מחכה לראות מה יהיה הלאה....

אנחנו כבר ממתינים לעדכון של מחר בע"ה.
אם אפשר יותר מוקדם רצוי בשעה 7, המתח הזה הורג אותנו....:)

• הוסף לסימניות
חבל שאי אפשר במקום צלצול רגיל לצלצל סמיילי...

• הוסף לסימניות
אה, שכתי לומר,
תודה גדולה לזו שטרחה לרשום לי בפרטי:
"אם הייתי יודעת פרטים הייתי שולחת לרווחה, יש אנשים שאסור לתת להם לגדל ילדים"
הפרטים בדרך אליך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צקצוק;1057026:
אה, שכתי לומר,
תודה גדולה לזו שטרחה לרשום לי בפרטי:
"אם הייתי יודעת פרטים הייתי שולחת לרווחה, יש אנשים שאסור לתת להם לגדל ילדים"
הפרטים בדרך אליך.

מנסיון קרוב (לא שלי:))
אלה ברווחה "ממש יודעים" לגדל ילדים...
כשנתקלים בפיגור של חלק מהמערכת שם את מבינה למה היא נראית ככה.

• הוסף לסימניות
לכל אלו שמעוניינים להפנות לרווחה-

הרווחה לא מטפלת היום בכאלו בעיות.
התיקים שמתקבלים לשם, הם רק מקרי סיכון חייו של הילד.

כך שחבל על הטירחה...

• הוסף לסימניות
אולי זה גם נקרא מקרה סיכון של הילד?? :rolleyes:

• הוסף לסימניות
אין ספק.
אלימות בדרגה אחת אחרי זו, זה רק הרג בסכין;)

• הוסף לסימניות
הרבה מאלה שבאמת לא יודעים איך לגדל וכו' הם אלה שיודעים לאמר למי אסור לגדל וכו'...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1057041:
הרבה מאלה שבאמת לא יודעים איך לגדל וכו' הם אלה שיודעים לאמר למי אסור לגדל וכו'...

אוהו כמה זה שנכון!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1057041:

אלה שיודעים בד"כ לא מדברים, ואלה שמדברים בד"כ לא יודעים...

מי זה שיודעת להחליט מה נכון ומה לא? ובעיקר לאחרים...

• הוסף לסימניות
כמה טוב שהוא נרדם וישנת לילה
התיאור שלך חי ונוגע ללב, קל להרגיש את הדילמה...
הזכיר לי את ביתי הראשונה, הייתה תינוקת צרחנית ברמות כאלו,
שבלילה הייתי בוכה איתה ביחד.:rolleyes:
מקווה שהלילה הבא ימצא אתכם ישנים עמוקות:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת