שעות !!! של בכי בלילה - בן שנתיים

• הוסף לסימניות
רקע: ילד בן שנתיים +, ישן במיטת תינוק.
(לתקופה של חודש בערך לא רצה לישון במיטה שלו אז הוצאנו לו את המזרן ועליו הוא ישן...)
לפני כשבוע הוא חזר למיטה שלו מרצונו , ולא מבקש לצאת ממנה גם באמצע הלילה.

רק ש...
הולך לישון ב 8 בערב מתעורר בסביבות 2 ומיד בוכה בצעקות ולא מתיאש גם אם זה 4 שעות!!!!!
כן, ללא הגזמה!!
התייעצתי, ואמרו לי לא להתייחס כי הוא מנסה לראות באיזה צעקה או בקשה אנחנו נכנע ואז הוא ידע
גם בלילה הבא על מה לנגן לנו...
ניסינו ככה ממש בלי להתייחס (למרות שהלב שלי נקרע) והוא בשלו בוכה, צועק, מבקש ומתחנן, לאט לאט הבכי פסק עד שנרדם....
ב3 לילות האחרונים זה סיוט!!
שוב הולך לישון ב 8 קם בסביבות 2, ובוכה בלי הפוגה!! (הכנתי לו מראש מים וטישו לידו...) ולא התיחסנו..
הילד לא נרגע במשך 4 שעות!!!!! עד שכנראה כלו כוחותיו ואז הוא נשפך...
אני מנסה לדבר איתו במשך היום על הענין הזה הוא פשוט מעביר נושא במומחיות!!! כל פעם מחדש.

הילד לא מתלונן על כאב, טיטול, ולא מבקש לצאת...
הוא רוצה שנהיה לידו ונשיר לו עד שהוא ירדם, ניסינו גם את זה, הילד נרגע אבל מי מסוגל לשיר שעתיים או יותר בלילה מתוך שינה.

מה עושים?????????
הילד בלי שינה נורמלית (הוא מתעורר כבר ברבע לשמונה) וכמובן אנחנו....
מה צריך לעשות במקרה כזה לתת לו להמשיך לבכות ככה כל לילה? (הוא קם עם עניים נפוחות..)
או להכנע ולקום אליו...
או...........................

אשמח לעצות ותובנות מהמנוסות...
ו........
מי שהגיעה עד לכאן... תודה רבה!

• הוסף לסימניות
תנסי לבדוק אם השתנה משהו בבית ביום. אולי את יותר עסוקה ועמוסה ופחות פנויה רגשית ופיזית.
גם אצלי היתה לאחרונה תקופה כזו עם ילדה בת שנתיים ואז שמתי לב שהילדה לא מקבלת מספיק "אמא" במשך היום. אז אמנם זה היה בנסיבות משמחות, אבל שמנו לב ואז השתדלנו להיות יותר רגועים, לא לכעוס בכלל גם אם עשתה דברים נוראים, לחבק הרבה ולשחק איתה.
וזה פשוט חלף.
בהצלחה והרבה נחת!

• הוסף לסימניות
את עושה טוב שאת לא ניגשת אליו אבל כשהוא בוכה, אמרת שהלב שלך נקרע. וזה הגיוני אבל לא טוב לתהליך.
את אמורה לשמוע אותו בוכה ולומר לעצמך אני עושה את זה לטובת הילד. הוא צריך לישון עכשיו כדי שיהיה עירני ועם כח להתפתח כראוי.
את פשוט חושבת את כל זה בכל פעם (ועוד כל מה שעולה לך לראש) וזהו. כשאת תהיי רגועה שזוהי הדרך הנכונה, הוא ירגיש את זה.
ואני גם לא חושבת שאת צריכה לדבר איתו על זה במהלך היום. הוא קטן מדי בשביל זה וזה חסר טעם. כי שוב פעם הוא רואה שאת מתעסקת עם זה כל היום וזה גם חלק מהרווח שלו.

בקטע כזה לפי דעתי צריך להיות תקיפים קודם כל אבל אוהבים.

• הוסף לסימניות
הכל במסלול רגיל לחלוטין.
ויותר מזה, אני עובדת גם בחופש ובעלי איתם כל היום, ואחה"צ אנחנו יוצאים מה שבדר"כ לא כ"כ.

תודה על ההתיחסות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי בן שימ;1056447:
את עושה טוב שאת לא ניגשת אליו אבל כשהוא בוכה, אמרת שהלב שלך נקרע. וזה הגיוני אבל לא טוב לתהליך.
את אמורה לשמוע אותו בוכה ולומר לעצמך אני עושה את זה לטובת הילד. הוא צריך לישון עכשיו כדי שיהיה עירני ועם כח להתפתח כראוי.
את פשוט חושבת את כל זה בכל פעם (ועוד כל מה שעולה לך לראש) וזהו. כשאת תהיי רגועה שזוהי הדרך הנכונה, הוא ירגיש את זה.
ואני גם לא חושבת שאת צריכה לדבר איתו על זה במהלך היום. הוא קטן מדי בשביל זה וזה חסר טעם. כי שוב פעם הוא רואה שאת מתעסקת עם זה כל היום וזה גם חלק מהרווח שלו.

בקטע כזה לפי דעתי צריך להיות תקיפים קודם כל אבל אוהבים.

ברור שאני חושבת שזה לטובתו, כי אם הייתי חושבת על עצמי הייתי לוקחת אותו אלי וזהו...
מה שאני אומרת לו זה רק כל הכבוד למוישי, מוישי ישן במיטה שלו כל הלילה, אמא אוהבת אותך וכו'.
הסברתי לו שאבא ואמא פה בחדר לידו והם שומרים עליך אבל אין עם מי לדבר! הוא רוצה רק שנשיר לו,
ויש לו עוד דרישה.... לדפוק לו בעדינות על הגב....

• הוסף לסימניות
בדקת שאין לו תולעים?

• הוסף לסימניות
לא חשבתי שאת לא עושה את זה לטובתו.
אבל ברגע שאת נקרעת מהבכי שלו וזה גורם לך להיקרע או לא להיות בטוחה בתהליך. הוא מרגיש את זה ובדיוק על נקודת השבר הזו הוא מנגן. בכל דרך אפשרית.
ואם יום אחד לקח לכם 3 שעות כדי להיכנע, בפעם הבאה הוא יחכה גם ארבע שעות (בלי לדעת שעון) כי הוא ידע שזה יבוא בסוף.

מה שכן, אולי בזמן שאת מגיעה הביתה את צריכה לשבת ממש רק איתו ובלי להזכיר לו מה הוא עושה בלילה, פשוט לשחק איתו לבד ולהימנע מלכעוס עליו בכלל.
כתבת שבעלך איתם כל היום. לפעמים גם זה לא מספיק. הוא רוצה אמא.

• הוסף לסימניות
בדקתי, אין לו. בכל אופן מבדיקה של לפני השינה אתמול ב10 בלילה.

נראה לך שאולי יותר מאוחר זה מתפתח?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צקצוק;1056456:

כן הם יכולים לצאת יותר מאוחר ולהציק מאד.

• הוסף לסימניות
זה לא מתפתח יותר מאוחר.
אם הוא בוכה כבר תקופה את כבר אמורה לראות את זה מזמן.
חוצמזה, ילד שיש לו תולעים לא צורח ומבקש שידפקו לו על הגב...
הוא פשוט קופץ. אי אפשר לפספס את זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צקצוק;1056456:

הם יוצאים רק בערך שעתיים אחרי שהולכים לישון, צריך לבדוק כשהוא מתעורר.

• הוסף לסימניות
הוא בכלל לא קם, לא מתישב ולא עומד.
כשהוא שוכב הוא צורח. ונראה לי גם שילד בגיל הזה כבר יודע להגיד כואב לא? הוא בכלל לא מזכיר כיוון כזה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי בן שימ;1056460:
זה לא מתפתח יותר מאוחר.
אם הוא בוכה כבר תקופה את כבר אמורה לראות את זה מזמן.
חוצמזה, ילד שיש לו תולעים לא צורח ומבקש שידפקו לו על הגב...
הוא פשוט קופץ. אי אפשר לפספס את זה.
בטח שזה מתפתח, כמה שעות אחרי שהולכים לישון זה בדיוק מתי שהם יוצאים להטיל ביצים.
כנראה שלא כל הילדים מגיבים אותו דבר. מה שהיא מתארת מאוד מזכיר את מה שעברנו עם הבנות שלי.

• הוסף לסימניות
מצטער לקטוע לכם את הדיון הפורה על תולעים....אבל מי שיכול להשיג את הספר הזה, יראה פשוט נפלאות.
ספר חובה בכל בית עם ילדים, גם "למומחים" שכבר ראו הכל....

קבצים מצורפים

• דני וולף.png
    KB 118.1 · צפיות: 132
  • הוסף לסימניות
- תולעים
כל ילד והתגובה שלו.
יש כאלו שקופצים ומתפתלים...
ויש כאלו ילדים שזה רק מעיר אותם וגורם להם לאי שקט והם לא יודעים להסביר
למה ומה כואב.
ויכול להיות שהוא מתעורר מהתולעים ואז הוא עולה על הגל ודורש את הפינוקים.
כשהוא מתעורר תיקחי אותו למקום מואר היטב (פלורוסנט)
תשכיבי אותו על הבטן ותבדקי היטב היטב!!!!!!!!
מניסיון שלי כל הפוזות האלו היו תולעים.

• הוסף לסימניות
אם כבר קראת... אולי תשתף אותנו ונחכים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי ה;1056469:
- תולעים
כל ילד והתגובה שלו.
יש כאלו שקופצים ומתפתלים...
ויש כאלו ילדים שזה רק מעיר אותם וגורם להם לאי שקט והם לא יודעים להסביר
למה ומה כואב.
ויכול להיות שהוא מתעורר מהתולעים ואז הוא עולה על הגל ודורש את הפינוקים.
כשהוא מתעורר תיקחי אותו למקום מואר היטב (פלורוסנט)
תשכיבי אותו על הבטן ותבדקי היטב היטב!!!!!!!!
מניסיון שלי כל הפוזות האלו היו תולעים.

נחכה ללילה ונראה... מקווה שלא נראה...

אם כן, מה עושים לזה?

• הוסף לסימניות
אולי נראה דבר שטותי ולא מיוחד בכלל.
אבל אחיין שלי גם היה קם כל לילה בזעקות מרות ויללות.
עד שלילה אחד גיסתי שמה לב שניהיה שקט וגילתה שזה פשוט היה הוילון שמעל למיטתו.
כנראה באותו ערב הורידה לכבס או משהו כזה והדבר האימתני והמפחיד שזז ועף ומפחיד את הילד, לא היה באותו הלילה
היא הורידה לתקופה את הוילון ויהי שקט

• הוסף לסימניות
רעיון... אבל הסביבה שלו די שקטה ואין ממש כל שינוי.

חשבתי שלהעביר את הקטן אליו זה יעזור... חוץ מלהעיר אותו לא קורה שום דבר.
הלילה הקטן (9 חוד') לא התעורר בכלל כנראה שכבר התרגל... הבין עם מי יש לו עסק...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צקצוק;1056473:
נחכה ללילה ונראה... מקווה שלא נראה...

אם כן, מה עושים לזה?

בשבילך הייתי מקווה שזה כן תולעים.... ואז מטפלת ונגמר העניין....
הכי טוב להוציא אותם עם קסמי אוזניים. אבל זה רק נקודתי לאותו לילה.
אם וכאשר תמצאי, תגשי לרופא והוא יתן לך "וורמוקס" - תרופה נותנים מנה אחת
ואחרי 10 ימים שוב פעם אחת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת