חדוי פלבני
צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
•
- הוסף לסימניות
רקע: ילד בן שנתיים +, ישן במיטת תינוק.
(לתקופה של חודש בערך לא רצה לישון במיטה שלו אז הוצאנו לו את המזרן ועליו הוא ישן...)
לפני כשבוע הוא חזר למיטה שלו מרצונו , ולא מבקש לצאת ממנה גם באמצע הלילה.
רק ש...
הולך לישון ב 8 בערב מתעורר בסביבות 2 ומיד בוכה בצעקות ולא מתיאש גם אם זה 4 שעות!!!!!
כן, ללא הגזמה!!
התייעצתי, ואמרו לי לא להתייחס כי הוא מנסה לראות באיזה צעקה או בקשה אנחנו נכנע ואז הוא ידע
גם בלילה הבא על מה לנגן לנו...
ניסינו ככה ממש בלי להתייחס (למרות שהלב שלי נקרע) והוא בשלו בוכה, צועק, מבקש ומתחנן, לאט לאט הבכי פסק עד שנרדם....
ב3 לילות האחרונים זה סיוט!!
שוב הולך לישון ב 8 קם בסביבות 2, ובוכה בלי הפוגה!! (הכנתי לו מראש מים וטישו לידו...) ולא התיחסנו..
הילד לא נרגע במשך 4 שעות!!!!! עד שכנראה כלו כוחותיו ואז הוא נשפך...
אני מנסה לדבר איתו במשך היום על הענין הזה הוא פשוט מעביר נושא במומחיות!!! כל פעם מחדש.
הילד לא מתלונן על כאב, טיטול, ולא מבקש לצאת...
הוא רוצה שנהיה לידו ונשיר לו עד שהוא ירדם, ניסינו גם את זה, הילד נרגע אבל מי מסוגל לשיר שעתיים או יותר בלילה מתוך שינה.
מה עושים?????????
הילד בלי שינה נורמלית (הוא מתעורר כבר ברבע לשמונה) וכמובן אנחנו....
מה צריך לעשות במקרה כזה לתת לו להמשיך לבכות ככה כל לילה? (הוא קם עם עניים נפוחות..)
או להכנע ולקום אליו...
או...........................
אשמח לעצות ותובנות מהמנוסות...
ו........
מי שהגיעה עד לכאן... תודה רבה!
(לתקופה של חודש בערך לא רצה לישון במיטה שלו אז הוצאנו לו את המזרן ועליו הוא ישן...)
לפני כשבוע הוא חזר למיטה שלו מרצונו , ולא מבקש לצאת ממנה גם באמצע הלילה.
רק ש...
הולך לישון ב 8 בערב מתעורר בסביבות 2 ומיד בוכה בצעקות ולא מתיאש גם אם זה 4 שעות!!!!!
כן, ללא הגזמה!!
התייעצתי, ואמרו לי לא להתייחס כי הוא מנסה לראות באיזה צעקה או בקשה אנחנו נכנע ואז הוא ידע
גם בלילה הבא על מה לנגן לנו...
ניסינו ככה ממש בלי להתייחס (למרות שהלב שלי נקרע) והוא בשלו בוכה, צועק, מבקש ומתחנן, לאט לאט הבכי פסק עד שנרדם....
ב3 לילות האחרונים זה סיוט!!
שוב הולך לישון ב 8 קם בסביבות 2, ובוכה בלי הפוגה!! (הכנתי לו מראש מים וטישו לידו...) ולא התיחסנו..
הילד לא נרגע במשך 4 שעות!!!!! עד שכנראה כלו כוחותיו ואז הוא נשפך...
אני מנסה לדבר איתו במשך היום על הענין הזה הוא פשוט מעביר נושא במומחיות!!! כל פעם מחדש.
הילד לא מתלונן על כאב, טיטול, ולא מבקש לצאת...
הוא רוצה שנהיה לידו ונשיר לו עד שהוא ירדם, ניסינו גם את זה, הילד נרגע אבל מי מסוגל לשיר שעתיים או יותר בלילה מתוך שינה.
מה עושים?????????
הילד בלי שינה נורמלית (הוא מתעורר כבר ברבע לשמונה) וכמובן אנחנו....
מה צריך לעשות במקרה כזה לתת לו להמשיך לבכות ככה כל לילה? (הוא קם עם עניים נפוחות..)
או להכנע ולקום אליו...
או...........................
אשמח לעצות ותובנות מהמנוסות...
ו........
מי שהגיעה עד לכאן... תודה רבה!
הנושאים החמים