- הוסף לסימניות
לא יודעת, יש איזשהו אתר שבו אפשר לבקש דברים מהמפתחים של נטפרי. אולי מישהו מהציבור כאן ידע.ואיך אפשר לבקש את זה ?
(כמובן בלי התירוץ הקבוע של- א"א לפתוח את זה )
לא יודעת, יש איזשהו אתר שבו אפשר לבקש דברים מהמפתחים של נטפרי. אולי מישהו מהציבור כאן ידע.ואיך אפשר לבקש את זה ?
(כמובן בלי התירוץ הקבוע של- א"א לפתוח את זה )
אאל"ט זה לא קשור לנטפרי.הלוואי.
אשמח מאד
בחדר מחשבים? יש מקומות שחסמו שם הרצה של פווארשללא מצליח להוריד
זה פותח דף שחור של SCRIPT ןאחרי 20 שורות נסגר בלי להוריד כלום
ניסית להשתמש בזה?כל האתרים הנל לא ממש עזרו לי
יש למישהו אתר ברור שאפשר להבין איך משמתשים בו להורדה?
תוכנה קטנה ופשוטה שמשתמשת בYT-DLP
לא נפתח לי
כן הקובץ בו לא נפתחמה לא נפתח, הקובץ zip?
מה זה אומר?פווארשל
מה זה אומר?
אם אין לך במאפיינים את האפשרות של בטל חסימה זה כנראה פשוט לא חסוםתוכל אולי להסביר יותר מדויק איך מבטלים את החסימה?
המחשב שלי הוא באנגלית לכן שאלתי אותך...אם אין לך במאפיינים את האפשרות של בטל חסימה זה כנראה פשוט לא חסום
אז אני לא יודע איך זה אמור להופיע באנגליתהמחשב שלי הוא באנגלית לכן שאלתי אותך...
ואז באיזה אפליקציה להריץ אותו?אז אני לא יודע איך זה אמור להופיע באנגלית
מה שכן אתה יכול לנסות לפתוח את הקובץ באמצעות פנקס רשימות, ולשמור אותו בשם חדש, לשנות סיומת ל- bat ואז להריץ את הקובץ החדש
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים