תוכנה להורדת סרטונים מיוטיוב חינמית שלא מוגבלת בכמות הורדות

• הוסף לסימניות
כל האתרים הנל לא ממש עזרו לי
יש למישהו אתר ברור שאפשר להבין איך משמתשים בו להורדה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יתכן שזה נחסם כיון שזה הורד מהאינטרנט, תחלץ, ואז תפעיל, אם זה עדיין לא עובד תיכנס למאפיינים ושם תלחץ על בטל חסימה

• הוסף לסימניות
או שיש חסימה על הרצת פווארשל במחשב שלך, על זה אין לי פיתרון.

• הוסף לסימניות
המחשב שלי הוא באנגלית לכן שאלתי אותך...
אז אני לא יודע איך זה אמור להופיע באנגלית
מה שכן אתה יכול לנסות לפתוח את הקובץ באמצעות פנקס רשימות, ולשמור אותו בשם חדש, לשנות סיומת ל- bat ואז להריץ את הקובץ החדש

• הוסף לסימניות
אז אני לא יודע איך זה אמור להופיע באנגלית
מה שכן אתה יכול לנסות לפתוח את הקובץ באמצעות פנקס רשימות, ולשמור אותו בשם חדש, לשנות סיומת ל- bat ואז להריץ את הקובץ החדש
ואז באיזה אפליקציה להריץ אותו?

• הוסף לסימניות
קובץ BAT מורץ אוטומטית באמצעות שורת הפקודה
אתה גם יכול לשמור אותו בסיומת PS1 ואז ללחוץ לחצן ימני ולבחור run with poewershell או משהו בסגנון

• הוסף לסימניות
נפתח לי באמצעות נודפד
1742396885356.png
1742396908722.png

• הוסף לסימניות
כי לא באמת שינית סיומת, בתיקיה למעלה בלשונית תצוגה תבחר את האפשרות של הצגת סיומות קבצים [לא יודע איך זה באנגלית, תעלה צילו"מ ואנסה לעזור] ואז תשנה סיומת
או שבשמירה תבטל את האפשרות האוטומטית של שמירה כסוג TXT ותבחר שמירה ככל סוגי הקבצים, ואז תוסיף לזה את הסיומת BAT או PS1

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה