בקשה תוכניות לערב לביבות

• הוסף לסימניות
תעלו רעיונות לתכניות חמודות, משחקים כיפים ומצחיקים לערב לביבות,

• הוסף לסימניות
מצטרף לנ"ל
אני צריך תוכנית למשפחה מורחבת ל- ערב לביבות
משפחה של 60 חברה.
משהו קליל ויפה שכולם יהנו...
אשמח ממש לרעיונותתתתתת
תודההה,

• הוסף לסימניות
בחירות.
זה עובד ככה:
מכינים מראש כוסות עם סוגים של שרים בממשלה על הכוס, לדוגמה: שר הביטחון, שר הפנים, שר החוץ, שר התחבורה וכולי....
אפשר גם להמציא שמות של שרים כמו שר השמחה, ושר האופים.... כמה שרים שרוצים (כמובן שלא כל בני המשפחה יבחרו להיות שרים...)
כל הכוסות במרכז החדר על שולחן, וכל משתתף מקבל כמות פתקים ככמות השרים. עכשיו כל אחד כותב בפתק שלו עבור כל שר את מי מבני המשפחה הוא בחר ולמה, ומכניס לכוס המתאימה.
לציין מראש שלכתוב דברים מצחיקים או מחמיאים (נגיד שר התחבורה- כי הוא לוקח טרמפים.... שר החוץ הוא אוהב לטוס לחו"ל וכולי...) אם רוצים לשדרג אפשר להכין דפים מראש שכתוב עליהם את מי בחרתי ולמה.
בסוף המנחה לוקח כוס אחרי כוס ומקריא את הפתקים - זה מאד מצחיק (גם לא רשום מי כתב מה אבל תמיד אנשים אומרים אני כתבתי...) ועבור כל כוס סופרים את מי בחרו הכי הרבה והוא מקבל מתנה קשורה, שגם היא יכולה להיות בדיחה. (כמו שר הבטחון- רובה מים...)
חנוכה שמח

• הוסף לסימניות
עשינו במשפחה את הבחירות הנ"ל,
והיה מוצלח מאוד
אווירה טובה וכייפית...

בעז"ה בקרוב תתפרסם כתבה שלי ב'קטיפה' עם כמה תכניות טובות,
ואפשרות לקבל את החומרים במייל,
אז תעקבו...

• הוסף לסימניות
יש משחק שעשינו פעם, הבעיה שאני לא זוכרת בדיוק את הפרטים.
אני חושבת שהוא התפרסם בקו המידע של @איצ'ה קו המידע
אולי מישהו יזהה וידייק.
כל אחד מקבל דף A4 ריק.
ויש עט אחד לכולם.
המטרה: למלא את הדף במספרים מ-1 עד 100 לפי סדר.
מישהו אחד מתחיל לכתוב את המספרים, ובינתיים - יש קוביה, שעוברת בין כולם, אחד אחרי השני.
אם יוצא בקוביה 1 - מי שזרק את הקוביה - מקבל את העט, וממשיך לכתוב בדף שלו.
אם יוצא 2 - כל אחד מעביר את הדף לזה שלשמאלו, וכשהעט יגיע אליו - הוא ימשיך לכתוב בדף שקיבל.
כל שאר המספרים - לא רלוונטים. כלומר, הבא זורק את הקוביה.
כלל נוסף - ממספר 80 עד 100 צריך לכתוב ביד שמאל. (או ימין לשמאליים)
המנצח - מי שהצליח להגיע ל-100
מקווה שדייקתי.
היה צחוקיםםםםםםם.

• הוסף לסימניות
אנחנו עשינו משחק חידות במשפחה שלנו שנה שעברה
היה מוצלח בטירוף, כולם ממש נהנו

• הוסף לסימניות
נראה לי שזה מאד מוכר: משחק זיכרון עם כוסות קרטון הפוכות, ומתחתם ג'לים, מרמלדות ושוקולדים. מי שמצא זוג יכול לקבל את הממתק.. ממש נחמד!
כיף מאד לשחק בבית עם הילדים, אפשר גם לשלב פרסים קטנים.

• הוסף לסימניות
תביאו איזה תוכנית פצצה לערב לביבות עם בערך 4-5 זוגות, רק לנשים. משהו חדש שוד לא שמעתי.
תודה

• הוסף לסימניות
אנחנו משחקים לפעמים סוג של משחק אישיות בכמה וריאציות
שמים לכל אחד כתר על הראש וצריך לנחש מה רשום על הפתק

זה מאוד מאוד מוצלח!!
שמנו לכל אחד כתר עם שאלה -
וכל אחד עונה לפי הנתונים האישיים שלו - והשחקן באותו תור אמור לנחש איזה שאלה כתוב לו .
לדוג' לאחת רשום השאלה - "באיזה שנה היה הבר/בת מצווה שלך"
אז אחד ענה - 1987
אחד ענה - 2001
אחד ענה טבת תשפ"א
אז מי שהכתר אצלו מייד מבין שזה שאלה של תאריכים , השאלה מה קרה באתריך הזה

לדוגמא למישהו אחד שמנו - השם של חמותך.
ואז אחת ענתה -שרה, השנייה - מלכה, השלישית אסתר וכן הלאה..
מה שכן צריך לשים לב שאם למישהי יש תשובה זהה כי הם נגיד אחיות וזו שלאה שתהיה להם אותה תשובה אז לנסות שהם לא יענו תשובה ברצף

גם שיחקנו פעם בסוג של -

שמנו לכל אחד דמות מהחיים שלו, אבל מישהו ככה מצחיק או נוסטלגי וכו'.
ואז ההוא עבר בין המשחקים ושאל שאלות ונסה להבין את מי רשמו לו על הפתק
לדוגמא תוקעת - שמו למישהו את ראש הממשלה - ואז ההוא שואל את הראשון - גבר? כן.
את השני - גר בירושלים? לא. השלישי - מכיר אותו מהשכונה? לא. וכן הלאה עד שמגיע לתוצאה..

• הוסף לסימניות
מי שמעוניינת במשחק אישי מעוצב עם הזיכרונות ותמונות של המשפחה יכול לפנות אלי במייל
ואני אשלח קטלוג.
BASALON403אין לכתוב כתובת מייל

• הוסף לסימניות

לכמה אנשים המשחק מתאים?

• הוסף לסימניות
בחירות.
זה עובד ככה:
מכינים מראש כוסות עם סוגים של שרים בממשלה על הכוס, לדוגמה: שר הביטחון, שר הפנים, שר החוץ, שר התחבורה וכולי....
אפשר גם להמציא שמות של שרים כמו שר השמחה, ושר האופים.... כמה שרים שרוצים (כמובן שלא כל בני המשפחה יבחרו להיות שרים...)
כל הכוסות במרכז החדר על שולחן, וכל משתתף מקבל כמות פתקים ככמות השרים. עכשיו כל אחד כותב בפתק שלו עבור כל שר את מי מבני המשפחה הוא בחר ולמה, ומכניס לכוס המתאימה.
לציין מראש שלכתוב דברים מצחיקים או מחמיאים (נגיד שר התחבורה- כי הוא לוקח טרמפים.... שר החוץ הוא אוהב לטוס לחו"ל וכולי...) אם רוצים לשדרג אפשר להכין דפים מראש שכתוב עליהם את מי בחרתי ולמה.
בסוף המנחה לוקח כוס אחרי כוס ומקריא את הפתקים - זה מאד מצחיק (גם לא רשום מי כתב מה אבל תמיד אנשים אומרים אני כתבתי...) ועבור כל כוס סופרים את מי בחרו הכי הרבה והוא מקבל מתנה קשורה, שגם היא יכולה להיות בדיחה. (כמו שר הבטחון- רובה מים...)
חנוכה שמח
וואו . אנחנו עשינו את זה עם חברים- אבל עם מחמאות.
היה לי חבר שהיה לו קצת קשה רוחנית באותו זמן,
ואחד החברים כתב לו משהו מרגש ממש
(שר השיכון והבינוי כי...)
הבחור כמעט בכה
ואני יודע שזה השפיע עליו אח"כ...

• הוסף לסימניות
א. כל משתתף מקבל דף עם שאלות על המשפחה
משמיעים ברקע פלייליסט של שירים וצריך לענות תשובות רק מתוך השירים
בדרך כלל יצטרכו להשמיע פעמיים, אם האנשים בקטע זה יכול לצאת מגניב

ב. משחק לינק רק במשפחתי-
יש מלא היגדים , כל אחד לוקח 5 היגדים ואז מתחילים סיבוב
הראשון אומר נושא משפחתי, וכל אחד צריך לשים את מה שהכי נראה לו מהכרטיסים שיש אצלו וכך הלאה...

ג. סלוגנים
לחבר בין סלוגן למשפט
ואחר כך לענות תשובה מתוך הסלוגנים
מצרפת קבצים ,כמובן לשנות כל אחד לפי המשפחה..

קבצים מצורפים

• חברי בין המשפט לסלוגן (1).docx
    KB 48 · צפיות: 143
  • מה יש לך (1).docx
    KB 24.4 · צפיות: 133
  • הוסף לסימניות
2 משחקים מתוקים- אחד ששמעתי מקל"ת, מתאימים לפי רמות, ואחד סתם שעשיתי פעם- מצוין לגיבוש.

אחד- לוקים תמונות אקראיות- אפשר מעיתון, של חפצים מכל הגדלים סוגים גוונים הכל בכל מכל כל. מסדרים אותם מעגל.
הראשון פותח שני קלפים בדילוג של אחד, מוצא הקשר ביניהם, הופך את הקלף הראשון, השני הופך שוב בדילוג של אחד ומוצא שוב הקשר ביניהם. לבוגרים- לא לחזור על אותו הקשר פעמיים.

משחק שני- משחק רביעיות- כל אחד מקבל דף ובו 4 מלבנים, בכל אחד הוא ממלא למעלה שם, מתחת את מספר הקלף מ1-4, ואת הפרט, ומתחת את כל הפרטים- שוב לפי גילאים, רמה ורמת הכרות. החל מגיל ועד מקום עבודה ותחביבים. צריך אבל שאצל כולם הפרטים למילוי והסדר יהיו זהים.
למשל- 1- כתובת
2- תחביב
3- צבע עיניים
4- מי החברה הכי טובה
גוזרים ומתחילים לשחק!

• הוסף לסימניות
נראה לי שזה מאד מוכר: משחק זיכרון עם כוסות קרטון הפוכות, ומתחתם ג'לים, מרמלדות ושוקולדים. מי שמצא זוג יכול לקבל את הממתק.. ממש נחמד!

אהבתי לתוכנית לילדים קטנים
תודה

• הוסף לסימניות

חסום לי, מישהו יכול להעלות?

• הוסף לסימניות
חסום לי, מישהו יכול להעלות?

משחק חוויתי לערבי לביבות​

מחפשים משחק חוייתי ומהנה לערב לביבות?
קבלו את הלהיט של השנה, משחק קליל, חוויתי וסוחף,
שיהפוך את הערב הזה לבלתי נשכח.
אז מה יש במשחק?
המשחק מכיל 8 חידות קריאטיביות הקשורות לחנוכה, שמצריכים ידע ויצירתיות על מנת לפתור אותם,
בכל תור מחולק חידה אחת, והפותר מנצח את הסיבוב,
בסוף המשחק משוקללים התוצאות, והמנצח זכאי לחגוג את ניצחונו.
לצפייה בהוראות המשחק, לחצ/י כאן
שימו לב, המשחק הינו קובץ להדפסה, ולא משחק פיזי המגיע לבית.
(אפשר להדפיס בכל מדפסת ביתית, או לחילופין בפוטו/בית דפוס)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת