אין לה את החלון סגנונות שלפוטושופ!!!!נכתב ע"י trew;432602:גם בווינדוס ומק
מעולה אני משתמש רק בה (אולי מקורח המצב)
קלה יותר ומהירה
צריך להתרגל לממשק (יסתדר בסוף שנה בגלל גירסה חדשה)
יש לה חיסרון שהיא לא מייצאת ל-cmyk אבל יש פלאגין שמסדר את הבעיה הזאת
אני נהנה איתה
נכתב ע"י ישראל גולד;432973:הבעיה שאני מנותב, מה עושים?
תבקש שיאשרו לך את הקישור כי זה אתר נקי לחלוטין.נכתב ע"י ישראל גולד;433312:גם זה לא נפתח (אני מנותב)
דרך אגב היא לא תוכנה קלה יותר מפוטושופ, אני ניסיתי אותה לפני כשנתיים והיא היתה די מעצבנת, לא התחברתי בכלל לפורמט שלה. שולחן העבודה שלה בנוי מחלונות צפים,נכתב ע"י ישראל גולד;432964:נשמע מעניין
איפה אני יכול להשיג את התוכנה הזו (בא לי לנסות לעבוד עם תוכנה קלה ולא כבדה כמו תוכנות אדובי)
אופס... ממש לא שמתי לב לתאריכים......נכתב ע"י trew;432991:גאולונת את לא באמת התכוונת לקישורים שהבאת נכון?
שני הכתבות הם מלפני שלוש שנים כמעט מאז יצאו 4/5 גירסאות ויותר כי בתפוז מדברים על גירסה 2 שזה היה לפני 7 גירסאות
דברים השתנו התקדמו ההתקנה לווינדוס רגילה כמו כל תוכנה הממשק עובד נפלא ועל זה אני אומר את החסרונות שאני מצאתי
הגירסה החדשה זה 2.7
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים