- הוסף לסימניות
כי זה אף פעם לא עוזר, ילדים שמתחצפים לנהג, מתחצפים גם למבוגרים אחרים באוטובוס.למה המבוגרים באוטובוס לא אוזרים אומץ ועוצרים את הילדים???? למה כולם שותקים???
הדבר היחיד שעובד, זה כאשר מכירים את ההורים/מוסד החינוך, ולדווח עליהם.
כי זה אף פעם לא עוזר, ילדים שמתחצפים לנהג, מתחצפים גם למבוגרים אחרים באוטובוס.למה המבוגרים באוטובוס לא אוזרים אומץ ועוצרים את הילדים???? למה כולם שותקים???
אני בדר"כ שואל את הילדים איפה הם לומדים ומאיים בפניה למנהל המוסד (הרבה פעמים לא צריך לשאול, אפשר לנחש לבד...)למה המבוגרים באוטובוס לא אוזרים אומץ ועוצרים את הילדים???? למה כולם שותקים???
זה לא עוזרואאו,
כמה נכון
אני גם מזועזעת מהתופעה שחוזרת על עצמה
יש לי שאלה,
למה המבוגרים באוטובוס לא אוזרים אומץ ועוצרים את הילדים???? למה כולם שותקים???
זה לא עוזר, כמה שמנסיםלמה המבוגרים באוטובוס לא אוזרים אומץ ועוצרים את הילדים???? למה כולם שותקים???
אינני יודעת אם זה התחיל משםזו בעיה רצינית שכמובן קיימת במגזר החילוני ואולי משם זה התחיל.
יוצא לי לנסוע הרבה באוטובוסים בשעות חזרת ילדינו היקרים שיחיו מתלמודי התורה ותופעת פריקת המרץ והשובבות של הילדים על נהגי האטובוס והמבקרים לפעמים ממש מזעזעת אותי הם פותחים דלתות בכח, מוציאים מפח חרום, שוברים כסאות מרעישים בעוצמה לא הגיונית מטרידים את הנהג בלי סוף וכשמגיע מבקר -בכלל החגיגה רק מתחילה...
המצב לא מצריך לא מרגלים ולא דומיהם...מן הראוי שכל מנהל ת"ת ישלח מעת לעת 'מרגל סמוי' שהילדים לא מזהים, ואז יווכח בעצמו... שיבדוק גם את התנהגות הילדים בעת ההמתנה בתחנה...
לא בהכרח שיעזור. אצלנו יש קו מיוחד לתלמידים/דות.המצב פשוט מצריך הסעה מאורגנת של הת״ת/בתי ספר/סמינר/ישבי״ק!!
כמו שהיה שאנחנו היינו ילדים/ות!!
בתור הורים אנחנו משלמים הרבה מאוד בשביל חינוך מעולה לילדים ובכלל זה גם הסעות!!
וזה באותה מידה התעללות בכל נוסעי האוטובוס שיש להם חיים וממהרים...הלוואי שזה היה רק ילדים
פגשתי בהרבה מקרים של נערים בגילאי ישיבות (כנראה ישיבה קטנה)
התהגויות מזעזעות
התעללות בנהג (כמו לצעוק לו סתם דלת אחורית דלת אחורית , כשלא צריך, לצלצל בפעמון כל תחנה, לפתוח את הדלת לבד, לשגע אותו, לפגוע בו מילולית, וזה בלי הפסק לאורך כל הנסיעה, מה זה הנהג הוא לא בן אדם ??? )
עצוב
ומה אם היה שם נוסע נוסף שרצה לנסוע?פשוט עקף על התחנה וכולם הודו לו
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים