נכתב ע"י אושר;838129:עם כל הכבוד, אני לא חושבת שזה באמת מוצדק לא לקחת את הארנונה ממי שיכול לשלם,
זה נראה לי גזל הציבור.
אוקי, אז בגלל זה מגיע לנו גינות דלוחות???נכתב ע"י שעת סיפור;838466:מה גורם לך לחשוב שאצלנו לא זכאים להנחות בארנונה? זכאים ועוד איך! משפחות בני תורה איכותיות ברוכות ילדים, אמהות שמפרנסות בקושי או שלא, אבל העירייה החילונית תעשה כל שלאל ידה בכדי להפריע, הערמת קשיים וטפסים, בדיקה חוזרת כל חצי שנה . שלילה לא נכונה בכדי שיצטרכו להגיש ערעור ולהתייאש בדרך...
דווקא נראה לי לפי התגובות שאצלכם כל מי שרוצה מקבל הנחה בארנונה בקלות.
ולגבי מרכזי תעסוקה לנשים, החברות עושות מכרה זהב על גבינו, אבל למרות זאת צריך עסקנים ועבודה קשה בכדי לשכנע אותם להפעיל את המכרה. (מנסיון ב-2 פרויקטים שונים כאלה שהשתתפתי בהם.)
נכתב ע"י מאיר14;838562:כשהקימו את קרית ספר בראשיתה
לקחו כמודל את בני ברק (והדומים לה.. אם יש..) ששם כל עשרה רחובות (אולי יותר..) יש גינה כמקובל בשאר ערים
אבל.. כשקלטו את המצב.. כנראה מחמת (תרתי משמע..) לחץ התושבים
החלו להרביץ גינות לפחות אחת (או ארבעת רבעי גינות) בכל רחוב, כדוגמת נתיה"מ ושכנותיה.
כיום, כשעלה כבר זעם התושבים (עד מעל חבית המים שם ב"שער המלך") ובקע את כסא הכבוד (של ראה"ע כמובן..)
כל שלשה בניינים ישנה (לעת עתה..) גינה מסוככת ומטופחת להפליא, כדוגמת עיון התלמוד ושכניו.
כנראה.. מועצת (חכמי) [חברי] העיריה עברו להשתכן בינות למגדלי גרין פארק המעטירה
ובאמת.. לפחות שנים מהם ראיתי שם (טוב ל.. טוב לשכנו..).
עצתי לכם.. תושבי נתיה"מ וסביבותיה
עיברו גם אתם אל המזרח ותהנו מכל רגע ירוק
כך בינתיים יתפנו אצלכם בנין או שנים ומי יודע אולי במקומם תקום בבוא העת איזו גינה מוצהלת
בשורות טובות..
צר גם לי לשמוע בן אדם משלנו שמאשים בצורה קצת מדי בוטה עשרות אלפי משפחות בלי שתהיה לכך שום הצדקה, גם אם אתה ועד בית ממורמר-זה לא מוצדק ולא הוגן להכפיש את כולם על סמך השכן הנודניק שלך מהבנין.נכתב ע"י קוזו;838568:צר לי להישמע אנטי
אבל התושבים כשלעצמם לא מוכנים ואולי גם בצדק לתת אפילו שקל לתפעול גינות או ניקיון הבנין האישי שלהם
במקום זה הם יפעלו להרבות פארקים וגנאטורים כחול הים בשרתון.
מה גדולי הדור החליטו, שלא תהיינה גינות במודיעין עילית?נכתב ע"י זוהר טל;838577:אבל בשביל מה יש לנו את גדולי הדור שהם יחליטו די וזהו
ואני חושבת שזה לא אמור להיות אשכול כי זה גובל בהוצאת שם רע ולשון הרע
זה לא מקום לדיון פה
חסל
נכתב ע"י אושר;838599:אני מקווה שבעקבות המעבר החגיגי יסדרו לכם סוף סוף את הכביש לפני בוא החורף והגשמים החוסמים את המעבר לשכונה המעטירה
נכתב ע"י כוכב103;838638:סך הכל בקשה מאוד פשוטה:
בירזיות ונקיון בפארק הגדול (המכונה החדש)
אז מה עונים לנו?
"ישיבת מיר, הנחות בארנונה, מטריקס, ברכל"
זו תשובה נהדרת, אבל לא לשאלה ששאלנו.
השאלה היא: "למה אין ברזיות נורמליות ונקיון בסיסי בפארק?"
נכתב ע"י השיא c;838655:לא יודע מה קר
ה להו
דעה וא
ני לא יכול לשנות זאת.
אחד מתלת מימד העלה יופי של הדמיית פארק אפשר לרתום אותו גם למיזם.נכתב ע"י השיא c;838653:חברה,אולי מתאחדים ובונים פארק לכל ילדי
הניקים של פרוג?[ברחוב שלי ,ברור .מה השאלה
?]
נתלה שם שלט הנצחה "פארק זה הוקם ע''י
הניקים של פרוג "
יקראו לו פארק פרוג"
אה?ככל שאני מהרהר ברעיון הוא מוצא חן בעיני יותר
מי תורם??.![]()
נכתב ע"י נוי;838681:...בהשראת הביצוע של יויובל.
נשמע מלהיב ,אני תכף מקימה סניף בב''בנכתב ע"י בנימין41;838689:נשמע מצויין. אני כבר חושב על הרגעים הקשים להחזיר את הילדים מהגינה הביתה....
(ואני לא תושב מודיעין עילית...)
החזון נשמע מלהיב במיוחד. הייתי מבקש גם אינטרנט אלחוטי בגינה וסביב לה, כדי שתוכלו לעבוד מהגינה, וגם לריב הילדים של מי לא שמו את העטיפות של השלוקים בפח - על גבי הפורום - כדי שלא יהיה חילול ה' ח"ו...
נכתב ע"י אושר;838687:אני מתנדבת לחפש תורם לברזיה עם ניקוז הגון.
עכשיו רק צריך איזה ניק בשם "אומגה" או "נדנדה" שיתרום את חלקו.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים