תושבי מודיעין עילית- התאחדו!

• הוסף לסימניות
לבנות בית כנסת או כל דבר אחר עם התשתיות של מודיעין עילית בשם הקבלנים זה בדיוק כמו בעיר ערבית ל"ע אין רישומים לשום דבר כל תזוזה אתה נתקל בעוד צינור ומפוצצץ אותו ושמח תשמח .......

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אושר;838129:
עם כל הכבוד, אני לא חושבת שזה באמת מוצדק לא לקחת את הארנונה ממי שיכול לשלם,
זה נראה לי גזל הציבור.

מה גורם לך לחשוב שאצלנו לא זכאים להנחות בארנונה? זכאים ועוד איך! משפחות בני תורה איכותיות ברוכות ילדים, אמהות שמפרנסות בקושי או שלא, אבל העירייה החילונית תעשה כל שלאל ידה בכדי להפריע, הערמת קשיים וטפסים, בדיקה חוזרת כל חצי שנה . שלילה לא נכונה בכדי שיצטרכו להגיש ערעור ולהתייאש בדרך...
דווקא נראה לי לפי התגובות שאצלכם כל מי שרוצה מקבל הנחה בארנונה בקלות.

ולגבי מרכזי תעסוקה לנשים, החברות עושות מכרה זהב על גבינו, אבל למרות זאת צריך עסקנים ועבודה קשה בכדי לשכנע אותם להפעיל את המכרה. (מנסיון ב-2 פרויקטים שונים כאלה שהשתתפתי בהם.)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שעת סיפור;838466:
מה גורם לך לחשוב שאצלנו לא זכאים להנחות בארנונה? זכאים ועוד איך! משפחות בני תורה איכותיות ברוכות ילדים, אמהות שמפרנסות בקושי או שלא, אבל העירייה החילונית תעשה כל שלאל ידה בכדי להפריע, הערמת קשיים וטפסים, בדיקה חוזרת כל חצי שנה . שלילה לא נכונה בכדי שיצטרכו להגיש ערעור ולהתייאש בדרך...
דווקא נראה לי לפי התגובות שאצלכם כל מי שרוצה מקבל הנחה בארנונה בקלות.

ולגבי מרכזי תעסוקה לנשים, החברות עושות מכרה זהב על גבינו, אבל למרות זאת צריך עסקנים ועבודה קשה בכדי לשכנע אותם להפעיל את המכרה. (מנסיון ב-2 פרויקטים שונים כאלה שהשתתפתי בהם.)
אוקי, אז בגלל זה מגיע לנו גינות דלוחות???
(ועדיין לא הבנתי מי החליט שראש העיר הביא את מרכזי התעסוקה, בשעה שהוא לא זה שהביא אותם, אבל נהנה להתהדר בזה כאילו זה השג שלו.)

• הוסף לסימניות
כשהקימו את קרית ספר בראשיתה
לקחו כמודל את בני ברק (והדומים לה.. אם יש..) ששם כל עשרה רחובות (אולי יותר..) יש גינה כמקובל בשאר ערים

אבל.. כשקלטו את המצב.. כנראה מחמת (תרתי משמע..) לחץ התושבים
החלו להרביץ גינות לפחות אחת (או ארבעת רבעי גינות) בכל רחוב, כדוגמת נתיה"מ ושכנותיה.

כיום, כשעלה כבר זעם התושבים (עד מעל חבית המים שם ב"שער המלך") ובקע את כסא הכבוד (של ראה"ע כמובן..)
כל שלשה בניינים ישנה (לעת עתה..) גינה מסוככת ומטופחת להפליא, כדוגמת עיון התלמוד ושכניו.

כנראה.. מועצת (חכמי) [חברי] העיריה עברו להשתכן בינות למגדלי גרין פארק המעטירה
ובאמת.. לפחות שנים מהם ראיתי שם (טוב ל.. טוב לשכנו..).

עצתי לכם.. תושבי נתיה"מ וסביבותיה
עיברו גם אתם אל המזרח ותהנו מכל רגע ירוק
כך בינתיים יתפנו אצלכם בנין או שנים ומי יודע אולי במקומם תקום בבוא העת איזו גינה מוצהלת

בשורות טובות..

• הוסף לסימניות
צר לי להישמע אנטי
אבל התושבים כשלעצמם לא מוכנים ואולי גם בצדק לתת אפילו שקל לתפעול גינות או ניקיון הבנין האישי שלהם
במקום זה הם יפעלו להרבות פארקים וגנאטורים כחול הים בשרתון.

• הוסף לסימניות
אבל בשביל מה יש לנו את גדולי הדור שהם יחליטו די וזהו
ואני חושבת שזה לא אמור להיות אשכול כי זה גובל בהוצאת שם רע ולשון הרע
זה לא מקום לדיון פה
חסל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאיר14;838562:
כשהקימו את קרית ספר בראשיתה
לקחו כמודל את בני ברק (והדומים לה.. אם יש..) ששם כל עשרה רחובות (אולי יותר..) יש גינה כמקובל בשאר ערים

אבל.. כשקלטו את המצב.. כנראה מחמת (תרתי משמע..) לחץ התושבים
החלו להרביץ גינות לפחות אחת (או ארבעת רבעי גינות) בכל רחוב, כדוגמת נתיה"מ ושכנותיה.

כיום, כשעלה כבר זעם התושבים (עד מעל חבית המים שם ב"שער המלך") ובקע את כסא הכבוד (של ראה"ע כמובן..)
כל שלשה בניינים ישנה (לעת עתה..) גינה מסוככת ומטופחת להפליא, כדוגמת עיון התלמוד ושכניו.

כנראה.. מועצת (חכמי) [חברי] העיריה עברו להשתכן בינות למגדלי גרין פארק המעטירה
ובאמת.. לפחות שנים מהם ראיתי שם (טוב ל.. טוב לשכנו..).

עצתי לכם.. תושבי נתיה"מ וסביבותיה
עיברו גם אתם אל המזרח ותהנו מכל רגע ירוק
כך בינתיים יתפנו אצלכם בנין או שנים ומי יודע אולי במקומם תקום בבוא העת איזו גינה מוצהלת

בשורות טובות..

אני מקווה שבעקבות המעבר החגיגי יסדרו לכם סוף סוף את הכביש לפני בוא החורף והגשמים החוסמים את המעבר לשכונה המעטירה

נכתב ע"י קוזו;838568:
צר לי להישמע אנטי
אבל התושבים כשלעצמם לא מוכנים ואולי גם בצדק לתת אפילו שקל לתפעול גינות או ניקיון הבנין האישי שלהם
במקום זה הם יפעלו להרבות פארקים וגנאטורים כחול הים בשרתון.
צר גם לי לשמוע בן אדם משלנו שמאשים בצורה קצת מדי בוטה עשרות אלפי משפחות בלי שתהיה לכך שום הצדקה, גם אם אתה ועד בית ממורמר-זה לא מוצדק ולא הוגן להכפיש את כולם על סמך השכן הנודניק שלך מהבנין.

נכתב ע"י זוהר טל;838577:
אבל בשביל מה יש לנו את גדולי הדור שהם יחליטו די וזהו
ואני חושבת שזה לא אמור להיות אשכול כי זה גובל בהוצאת שם רע ולשון הרע
זה לא מקום לדיון פה
חסל
מה גדולי הדור החליטו, שלא תהיינה גינות במודיעין עילית?
כי זה בדיוק נושא האשכול, ואם למישהו זה לא נוח הוא לא חייב לפתוח, אנחנו מדינה דמוקרטית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אושר;838599:
אני מקווה שבעקבות המעבר החגיגי יסדרו לכם סוף סוף את הכביש לפני בוא החורף והגשמים החוסמים את המעבר לשכונה המעטירה

.. :)

• הוסף לסימניות
יש משהו בכך שבשכונות החילוניות יש בד"כ הרבה פעילים מתוך התושבים לטיפוח הגינות והם מקדמים את היוזמות האלה. לנו ב"ה יש ענינים דחופים וחשובים הרבה יותר ולכן הנושא נדחה למקום נמוך יותר. כמו שאצלכם כחרדים הגינות חשובות אך ישנם דברים שחשובים הרבה יותר- כך גם אצל ראש העיר שלכם... מישהו כאן מוכן להקים גינה קהילתית, כמו שהקימו החילונים במקומות אחרים?...
אכן בירושלים מאוד משתדרג הנושא של הגינות. בשכונתנו שמתחרדת נבנו כמה גינות יפות וגם שודרגו הקודמות, רובן בסוף כהונת לופוליאנסקי, אבל לחילופין נתקעו בשנים האחרונות כל אישורי ההרחבות עם ראש העיר ה'נחמד' שיש כאן, אז אל תרוצו לגור כאן רק בשביל הגינות. יש כמה חסרונות אחרים...

• הוסף לסימניות
לא קשור למה שנאמר פה עד כה,ג''א חושב שבתור העיר שהמרכז שלה זה צעירים וילדים היא אמורה לבטא את זה בגינות וכו'
וכשאני מחפש לאן לקחת את ילדי יהיה משהו קרוב ומוצלח.

• הוסף לסימניות
סך הכל בקשה מאוד פשוטה:
בירזיות ונקיון בפארק הגדול (המכונה החדש)
אז מה עונים לנו?
"ישיבת מיר, הנחות בארנונה, מטריקס, ברכל"
זו תשובה נהדרת, אבל לא לשאלה ששאלנו.
השאלה היא: "למה אין ברזיות נורמליות ונקיון בסיסי בפארק?"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוכב103;838638:
סך הכל בקשה מאוד פשוטה:
בירזיות ונקיון בפארק הגדול (המכונה החדש)
אז מה עונים לנו?
"ישיבת מיר, הנחות בארנונה, מטריקס, ברכל"
זו תשובה נהדרת, אבל לא לשאלה ששאלנו.
השאלה היא: "למה אין ברזיות נורמליות ונקיון בסיסי בפארק?"

וזו בעצם התשובה משקיעים בדברים אחרים. ומה שחשוב לנו זניח להם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י השיא c;838655:
לא יודע מה קר
ה להו
דעה וא
ני לא יכול לשנות זאת.

נו..
ועוד אתה רוצה להקים פארק :)

• הוסף לסימניות
אולי תקימו אוהל מחאה, שבסופו של יום יהפוך לגן שעשועים....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י השיא c;838653:
חברה,אולי מתאחדים ובונים פארק לכל ילדי
הניקים של פרוג?[ברחוב שלי ,ברור .מה השאלה
?]

נתלה שם שלט הנצחה "פארק זה הוקם ע''י
הניקים של פרוג "
יקראו לו פארק פרוג"

אה?ככל שאני מהרהר ברעיון הוא מוצא חן בעיני יותר
מי תורם??.;):):)
אחד מתלת מימד העלה יופי של הדמיית פארק אפשר לרתום אותו גם למיזם.
אני מתנדבת לעצב את שלט ההנצחה, וממליצה להכין מגלשה ענקית בצורת צפרדע בהשראת הביצוע של יויובל.

• הוסף לסימניות
אני מתנדבת לחפש תורם לברזיה עם ניקוז הגון.

עכשיו רק צריך איזה ניק בשם "אומגה" או "נדנדה" שיתרום את חלקו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;838681:
...בהשראת הביצוע של יויובל.

נשמע מצויין. אני כבר חושב על הרגעים הקשים להחזיר את הילדים מהגינה הביתה....
(ואני לא תושב מודיעין עילית...)
החזון נשמע מלהיב במיוחד. הייתי מבקש גם אינטרנט אלחוטי בגינה וסביב לה, כדי שתוכלו לעבוד מהגינה, וגם לריב הילדים של מי לא שמו את העטיפות של השלוקים בפח - על גבי הפורום - כדי שלא יהיה חילול ה' ח"ו...

• הוסף לסימניות
אני מוכנה לתרום 103 כוכבים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בנימין41;838689:
נשמע מצויין. אני כבר חושב על הרגעים הקשים להחזיר את הילדים מהגינה הביתה....
(ואני לא תושב מודיעין עילית...)
החזון נשמע מלהיב במיוחד. הייתי מבקש גם אינטרנט אלחוטי בגינה וסביב לה, כדי שתוכלו לעבוד מהגינה, וגם לריב הילדים של מי לא שמו את העטיפות של השלוקים בפח - על גבי הפורום - כדי שלא יהיה חילול ה' ח"ו...
נשמע מלהיב ,אני תכף מקימה סניף בב''ב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אושר;838687:
אני מתנדבת לחפש תורם לברזיה עם ניקוז הגון.

עכשיו רק צריך איזה ניק בשם "אומגה" או "נדנדה" שיתרום את חלקו.

אז תחפשו כבר כעת לפארק החדש:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה