תושבי מודיעין עילית- התאחדו!

• הוסף לסימניות
אני פותחת את האשכול הזה במר נפשי, אחרי שזכיתי ב"ה בבין הזמנים הזה לראות פינות חמד פה ושם בארצנו הקדושה ולטייל בערים נחמדות ומטופחות,
וחזרתי אל עיר הקודש מודיעין עילית והיא מושפלת עד עפר, ועד בכלל.
אני לא מדברת על ערי החולין כמו הרצליה ומודיעין, שם משקיעים ומטפחים מהמסד עד הטפחות כולל הכלבים,
אבל גם לעבור בביתר, שהיא עיר חרדית ,יוצאות העיניים מהמרחבים, מהנוי ומההשקעה בכל פארק קטן וגינה גדולה.
למה בעיר הילדים אין מספיק שכל ורצון להשקיע קצת יותר בטעם? למה צריך לתקוע לנו שלושה מתקנים ורצפה זרועת חול ולתת לנו להתמודד עם זה למשך שנים?
גינות שהקימו לפני חמש עשרה שנה, הנדנדות כבר שבורות, החול מזוהם, הצמחיה (שאז עוד השקיעו בה קצת, היום גם זה לא) גדלה פרא, ולא מעניין אף אחד.
עיר של ארבעים אלף נפש, ורובה ילדים!!! שיש בה פארק עירוני אחד, בו במתחם של הילדים נקרעה הסככה ואף אחד לא חושב שצריך לסדר אותה (לפחות שנתיים זה עומד ככה),
פארק בו מתחם המים היחיד ללא ניקוז מסודר והכל מלא בוץ סביב ושמחה וששון, בו עובדי הניקיון עוברים אולי פעם בשבוע ולכן בבין הזמנים הרצפה זרועה בכל מיני... אני לא מדברת על "מקוריות" המתקנים שחוץ מ"בינוני" לא מגיע להם ציון גבוה יותר.
זה באמת מגיע לנו?
הילדים שלנו חשובים פחות מהכלבים של תושבי מודיעין???

• הוסף לסימניות
:confused::(:mad:

להלן התשובה הלאקונית של הדובר:
שטחי מודיעין עילית להבדיל משטחי ביתר עילית, למשל, הנם קרקעות פרטיות והיזמים והקבלנים צריכים לדאוג להקצאת שטחים ירוקים בשטחיהם"
ולהלן טענות התושבים מנגד:"למה המועצה לא מתחזקת את הגינות העלובות הללו?"
תשובה:"המחלקה לשיפור פני העיר עושה ימים כלילות ;))) למען התושבים ותיתן מענה לכל בעיה"

הבא בתור בבקשה...

מה עושים?
אולי נקים אוהל מול העיריה? (איפה זה?)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;837891:
:confused::(:mad:

להלן התשובה הלאקונית של הדובר:
שטחי מודיעין עילית להבדיל משטחי ביתר עילית, למשל, הנם קרקעות פרטיות והיזמים והקבלנים צריכים לדאוג להקצאת שטחים ירוקים בשטחיהם"
ולהלן טענות התושבים מנגד:"למה המועצה לא מתחזקת את הגינות העלובות הללו?"
תשובה:"המחלקה לשיפור פני העיר עושה ימים כלילות ;))) למען התושבים ותיתן מענה לכל בעיה"

הבא בתור בבקשה...

מה עושים?
אולי נקים אוהל מול העיריה? (איפה זה?)
זה אכן ניכר בשטח...

בשביל מה יש ראש עיר? בשביל מה יש מחלקה לשיפור פני העיר? בשביל מה יש לעיר טאבה או איך שקוראים לזה?
מי תכנן את העיר הזאת בכלל? לא היזמים והקבלנים הפרטיים!
יש די והותר שטחים לפעול בהם, אבל אף אחד לא עושה כלום.
התוצאה: מודיעין עילית = דיר קדיס:(

• הוסף לסימניות
תיכף בחירות לא?
ולפתע ישופצו גינות יתנקו הרחובות חוות החשמל תעמוד על 'תילה' ברוב 'תפארתה'

בל נשכח את כל פעליו הטובים של ראש העיר הנכבד.
אך בהחלט מטאטא חדש מטאטא טוב
נחיה ונראה לתוצאות....

נכתב ע"י אושר;837901:
מודיעין עילית = דיר קדיס:(
הדרך לשם עוד רחוקה כמטחווי קשת....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;837906:
תיכף בחירות לא?
ולפתע ישופצו גינות יתנקו הרחובות חוות החשמל תעמוד על 'תילה' ברוב 'תפארתה'

בל נשכח את כל פעליו הטובים של ראש העיר הנכבד.
אך בהחלט מטאטא חדש מטאטא טוב
נחיה ונראה לתוצאות....
הרבה שנים כבר לא היו בחירות במודיעין עילית, וזו אחת התוצאות:(

את בטוחה שהפעם תהיינה בחירות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אושר;837901:
זה אכן ניכר בשטח...

בשביל מה יש ראש עיר? בשביל מה יש מחלקה לשיפור פני העיר? בשביל מה יש לעיר טאבה או איך שקוראים לזה?
מי תכנן את העיר הזאת בכלל? לא היזמים והקבלנים הפרטיים!
יש די והותר שטחים לפעול בהם, אבל אף אחד לא עושה כלום.
התוצאה: מודיעין עילית = דיר קדיס:(

לא להגזים.
הביוב לא זורם ברחובות, לא כל הכבישים מלאים מהמורות.
אז בסך הכול אין מספיק גינות. לא נורא, הרי זה בסך הכול ביטול תורה:eek:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אושר;837910:
הרבה שנים כבר לא היו בחירות במודיעין עילית, וזו אחת התוצאות:(

את בטוחה שהפעם תהיינה בחירות?

בטוחה בהחלט! ויש מועמדים וגוטרמן אינו ביניהם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;837911:
לא להגזים.
הביוב לא זורם ברחובות, לא כל הכבישים מלאים מהמורות.
אז בסך הכול אין מספיק גינות. לא נורא, הרי זה בסך הכול ביטול תורה:eek:
אנחנו מדברים כרגע על גינות ופינות נוי. את הנושא הכאוב של הביוב והכבישים נשאיר לאשכול אחר:rolleyes:

נכתב ע"י תקוה;837917:
בטוחה בהחלט! ויש מועמדים וגוטרמן אינו ביניהם.
זה כבר נשמע מעודד יותר. למרות שעד שזה לא יקרה אי אפשר להיות בטוחים בכלום...
וגם אם כן- דווקא בגלל זה חשוב לתושבי העיר להשמיע יותר את קולם, שנבחרי הציבור ידעו שאכפת לנו!
שאנחנו מצפים ליותר!!!

• הוסף לסימניות
אושר, אני מבינה את הכאב ושותפה לו ממש בחרון זעם אין אונים.
אבל כל עוד אלה הממונים על ההחלטות בנידון לא גרפיקאים וכדומה -איך יישמע קולך (והנהונינו הנוגים)?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;837929:
אושר, אני מבינה את הכאב ושותפה לו ממש בחרון זעם אין אונים.
אבל כל עוד אלה הממונים על ההחלטות בנידון לא גרפיקאים וכדומה -איך יישמע קולך (והנהונינו הנוגים)?
עוף השמים יוליך את הקול- - -

• הוסף לסימניות
האמת שניתן להסתכל מזויות שונה...

זו העיר היחידה שכל בית כנסת מקבל שטח לבנייה וב"ה העיר מלאה בבתי מדרשות וישיבות לרוב.
ראש העיר והמחלקת גבייה מעלימים עין מהתושבים בקשר לארנונה וע"ז יעיד כל אחד, ויכול להיות שזה עדיף שמשפחה ברוכת ילדים במקום לקבל גינה יפה ומטופחת תזכה לכמה מאות שקלים הנחה על הארנונה
אני מכיר כמה אנשים שהם מצהירים במפורש על הטופס שהם עובדים שחור ולכן הם זוכים להנחה
יהודה

• הוסף לסימניות
צריך לבדוק מה מצב קופת העיריה, אם קופת העיריה בגירעון בגלל בלי סוף הנחות בארנונה----
וצריך גם לבדוק האם התושבים עוזרים בשמירה על מה שיש.
ובלי קשר צריך למצוא תקציב או תורמים לדבר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תחפושת;837978:
האמת שניתן להסתכל מזויות שונה...

זו העיר היחידה שכל בית כנסת מקבל שטח לבנייה וב"ה העיר מלאה בבתי מדרשות וישיבות לרוב.
ראש העיר והמחלקת גבייה מעלימים עין מהתושבים בקשר לארנונה וע"ז יעיד כל אחד, ויכול להיות שזה עדיף שמשפחה ברוכת ילדים במקום לקבל גינה יפה ומטופחת תזכה לכמה מאות שקלים הנחה על הארנונה
אני מכיר כמה אנשים שהם מצהירים במפורש על הטופס שהם עובדים שחור ולכן הם זוכים להנחה
יהודה
צר לי מאוד מאוד!
זאת לא העיר היחידה שמקבלת כל כך הרבה שטח לבניה, (שמגיע מהממשלה כחלק מתכנונה של העיר ולא על חשבון אף ארנונה, נא לא לספר סיפורים!)
זו לא העיר היחידה שיש בה כל כך הרבה הנחה בארנונה,

בתוך עמי אנוכי יושבת ויש לחרדים מספר ערים בארץ, כשבאף אחד מהם המצב לא נראה ככה! ואין שום סיבה בעולם שדבר אחד יעלה על חשבון השני.
אני אגיד לך על מה כן היינו מוותרים: על הלונה פארק המטופש בפסח, שנותנים אותו חינם לכל תושבי העיר, ומלבד לעשות הרבה כותרות בעיתונים על "נדיבות" ליבם של ה"עושים במלאכה" זה כמעט לא תורם לאף אחד, תשקיעו את כל הכסף הזה בתרומה אמיתית שנשארת קבועה לתושבים ולא במשהו חד פעמי!

• הוסף לסימניות
אני מב"ב יש לי 2 אחיות במודיעין עילית שמקבלות 80% הנחה בארנונה ולפי הספר לשתיהן לא מגיע.
הן מספרות לי שכולם כך מצהירים על 50% מההכנסות ועם טיפה בדיקה של העיריה היו תופסים זאת.
אולי זה קשור לטיפוח העיר בצורה כל שהיא?!

• הוסף לסימניות
האמת, לא נעים להכנס לעזרת נשים
כאחד מבני העיר היקרה הנ"ל
יש לציין שיחסית לערים חרדיות אחרות מודיעין עילית היא עיר נקיה ביותר

יש בעיה תקציבית היות ורוב התושבים (שני שליש אם אני לא טועה) הם ילדים
ומה גם שההורים רובם אברכים כך שההכנסה לעיריה היא דלה ביותר

אבל מן הנראה מסתמנת איזו שהיא השתדרגות בעיר אט אט

אם יתקיימו בחירות ויתחלפו החבר'ה שם בעיריה (ואולי גם התפריט...)
לא בטוח שיהיה יותר טוב
כך שלפחות עדיף את הרע במיעוטו

• הוסף לסימניות
אני מב"ב יש לי 2 אחיות במודיעין עילית שמקבלות 80% הנחה בארנונה ולפי הספר לשתיהן לא מגיע.
הן מספרות לי שכולם כך מצהירים על 50% מההכנסות ועם טיפה בדיקה של העיריה היו תופסים זאת.
אולי זה קשור לטיפוח העיר בצורה כל שהיא?!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י obyektiv;837980:
צריך לבדוק מה מצב קופת העיריה, אם קופת העיריה בגירעון בגלל בלי סוף הנחות בארנונה----
וצריך גם לבדוק האם התושבים עוזרים בשמירה על מה שיש.
ובלי קשר צריך למצוא תקציב או תורמים לדבר
בשביל זה יש ראש עיר, שיודע שצריך לתמרן עם הדברים, ואם הוא לא מצליח- שיפנה מקומו לטוב ממנו, אבל זה לא שייך להמשיך להתנהל בצורה כזו ולגרום סבל גדול כל כך לתושבים כל כך הרבה שנים!

וסתם כך, את ההנחות של הארנונה מסבסדת המדינה, אז נא להפסיק להאשים בזה את חוסר העשיה וההזנחה של שנים!

• הוסף לסימניות
בשביל זה יש ראש עיר, שיודע שצריך לתמרן עם הדברים, ואם הוא לא מצליח- שיפנה מקומו לטוב ממנו, אבל זה לא שייך להמשיך להתנהל בצורה כזו ולגרום סבל גדול כל כך לתושבים כל כך הרבה שנים!

וסתם כך, את ההנחות של הארנונה מסבסדת המדינה, אז נא להפסיק להאשים בזה את חוסר העשיה וההזנחה של שנים!

א"כ מאוד מוזר למה בערים אחרות מעמידים חברת גבייה ובודקים חשבונות וכו וכו', תבררו באלעד, בביתר עילית, בבני ברק,

וחוצמזה זו העיר היחידה שניתן להוציא רישיון תוספת בנייה תוך פחות מחודש
מה גם שהניקיון הוא יחסית בסדר גמור

ובכלל בהתחשב שמבני ציבור זה משהו שלא בשליטתו כי הם שטחים פרטיים של ציפחה וחברת קריית ספר, ואעפ"כ הוא מצליח לתמרן יפה מאוד
מגיע לו צל"ש
יהודה
לדע

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תחפושת;837994:
א"כ מאוד מוזר למה בערים אחרות מעמידים חברת גבייה ובודקים חשבונות וכו וכו', תבררו באלעד, בביתר עילית, בבני ברק,

וחוצמזה זו העיר היחידה שניתן להוציא רישיון תוספת בנייה תוך פחות מחודש
מה גם שהניקיון הוא יחסית בסדר גמור

ובכלל בהתחשב שמבני ציבור זה משהו שלא בשליטתו כי הם שטחים פרטיים של ציפחה וחברת קריית ספר, ואעפ"כ הוא מצליח לתמרן יפה מאוד
מגיע לו צל"ש
יהודה
לדע
רשיונות בניה אין כאן פחות מחצי שנה!
תשכח מזה!
אלא אם כן אומרים לך "תבנה, אח"כ תקבל"- וזה קורה גם בביתר.

לגבי נקיון לא דיברתי, רק זה היה חסר! גם ככה העיר לא נראית משהו, אם היתה מלוכלכת זה היה קטסטרופה.
אבל אני לא מעוניינת לפתח פה דיון על כל הבעיות שהעיריה לא מטפלת בהם כשורה (עיין ערך הכביש בכניסה לעיר שכבר למעלה משלוש שנים משתפץ ועדיין לא סיימו אותו , עיין ערך שכונת גרין פארק וחפציבה שנארו תקועים גם השנה מחמת השטפונות שכיסו את המעבר אליהם, לא חסרים דברים!)
חבר'ה, תתמקדו!
עיר של ילדים חייבת התייחסות למקומות משחק תקניים, מטופחים ומטופלים כהלכה. זה שהוא עושה עוד דברים יפה מאוד- זה לא פותר את הבעיה, אני אמא! אני צריכה לצאת עם הילדים שלי ומלבד שלולית של חול אין כאן כלום!
זה תפקידה של העיריה כמו שאר התפקידים שלה וכמו שראש העיר מצליח לתמרן עם כל הדברים היפים של הבניה (נו, נו, לו יהי)- שיתמרן גם בזה!
איפה יש כאן מרחבים??? לאן יכולים ליסוע ילדים עם אופניים? (הפארק הגדול... גם לא לחלוטין)
מה קורה עם כל החורשות מסביב לעיר שיכולים להיות פארקים נפלאים (והם אכן אמורים להיות כך, ע"פ תכנית העיר) ואף אחד לא נוגע בהם!
מה קורה לכל הגינות המוזנחות ברחבי העיר שנראות זוועה ואף אחד לא מעיף עליהן מבט?
הלו, מישהו שם שומע???

• הוסף לסימניות
כתושבת אני ומשפחתי אכן חושבים שכאשר יבחר ראש עיר אחר הכל יראה אחרת,
יהיה מי שיפקח על חריגות בניה שכיום המצב זוועתי, יש איזורים שניראים לא פחות מכפר ערבי...
יהיה מי שידאג לשיפור פני העיר וכו'....

לצערינו ראש העיר חושב שאם הוא הקים פארק בכניסה לעיר (שהוא לא חוקי ממטר כי השטח הוא שטח ערבי...{מובלעת}) הוא יצא ידי חובה וחבל....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה