סליחה?נכתב ע"י כוכב103;838060:בטח!
אחרי ששלך פתחו את הברזיה ולא נתנו לשלי למלא את הספל עד הסוף.
מגיע להם!
סליחה?נכתב ע"י זוהר טל;838123:אני ירושלמית במקרה אבל שיהיה לכם ברור שעם ראש עיר אחר כל הגינות שיש לכם יהפכו לאתר זבל אחד גדול
העיר שמשלמים בה הכי פחות ארנונה והוא דואג לכם לתקציבים מבחוץ
ואיך אמר אחד מגדולי הדור שיש אנשים שחושבים שאם ראש העיר הוא חרדי אז הוא גם צריך להביא לאנשים כל בוקר את הלחם והחלב הביתה
קצת הכרת הטוב על מאמצי הענק של הראש עיר שלכם
מידיעה מעסקנים מבחוץ
תספיקו לקטר חילו ה'
עם כל הכבוד, אני לא חושבת שזה באמת מוצדק לא לקחת את הארנונה ממי שיכול לשלם,נכתב ע"י שעת סיפור;838126:כואב לי לשמוע על מצב הגינות, בעירי החילונית דווקא יש הרבה, ויפות, מה שכן, הנחות בארנונה לא קל. אישור להוספות בניה של חדר או שניים זה 5/4 שנים. וחרדים שבנו בלי רישיון כבר נדרשו להרוס בעבר.
חבל שלא בדקת אותה מקרוב, היית מגלה דברים מעניינים.נכתב ע"י זוהר טל;838135:נסעתי עכשיו ב-320 כמעט עד התחנה האחרונה,
ושמתי לב שוב לדבר ששמתי לב אילו כבר מזמן,
בין כל בנין יש או חניה או גינה
מה אתם מתלוננים?
אני גרה בירושלים, והגינה שהכי קרובה אלי, יש בה מגלשה אחת ושתי נדנדות, וסוס קפיצי כזה אחד.
ואם אני רוצה גינה עם חול או משהו קצ יותר מעניין, אני צריכה לנסוע באוטובוס עם שני ילדים קטנים....
אז מה יש לכם?
נכתב ע"י אושר;837901:זה אכן ניכר בשטח...
בשביל מה יש ראש עיר? בשביל מה יש מחלקה לשיפור פני העיר? בשביל מה יש לעיר טאבה או איך שקוראים לזה?
(
פארקים בבין הזמנים, גם בירושלים המצב שם נורא.נכתב ע"י אושר;838140:חבל שלא בדקת אותה מקרוב, היית מגלה דברים מעניינים.
מעבר לזה, אני לא אסחב מרחק שלושה רחובות רק כדי להגיע לגינות הזעירות ברחוב נתיבות המשפט, נכון? אני רוצה היום לצאת עם הילדים שלי לגינה נחמדה ונעימה לבילוי שעות אחה"צ, ואין לי לאן, אם לא לפארק הגדול שהמצב שם בבין הזמנים הוא בין נורא לנורא מאוד.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים