תושבי מודיעין עילית- התאחדו!

• הוסף לסימניות
מי שמדבר על הנחות שיבדוק את תשלום "אגרת שמירה" שמשולמים ע"י כולם...

ובקשר לגינות - למה לבנות גינה כשאפשר לתקוע עוד בניין?! ואז מה אם אמרנו??!!:cool:

• הוסף לסימניות
סתם מעניין אותי, בשל אלו קריטריונים זכתה מודיעין עילית לחמישה כוכבי יופי?

מי שעשה סיור לאחרונה בעיר הצעירה הדומה (?)ביתר עילית ועיניו נשארו במקום ולא יצאו מחוריהן, שיצביע.

• הוסף לסימניות
הייתי בביתר בחופש הזה, נותר לי רק לקנות באיזה איכות חיים גרים שם התושבים ואיזה איכות חיים יש לנו תושבי מודיעין עילית!

הפארקים שיש בביתר דומים לפרקים שיש במודיעין הרצליה וכד', ולנו יש את ה"פארק החדש"....

גיסתי שהיגיעה מביתר למודיעין עילית נדהמה לראות שאין פארקים לצאת אליהם עם הילדים לעומת הפארקים היפים והמדהימים שיש בעירה.

מה לעשות?! נראה לכם שמשהו ישתנה פה? אני לגמרי לא בטוחה...

• הוסף לסימניות
טוב
מי מגיש מועמדות לראשות העיר

• הוסף לסימניות
אושר, את בטוחה שלא עמדתי מאחורי השבוע בצאתי מהפארק?
הייתי שם עם ילדי וויצאתי ב-ה-ל-ם!
אם הפארק יכול להכיל לדוג' 500 ילדים,
פגשתם פעם 500 ילדים שבאו להתרוצץ ולא צריכים שרותים???
ראיתם פעם משפחה שבאה להתאוורר בלי סנדביצים? ואין ברזיה תקינה אחת במקום!!!
ראיתם פארק לבני אדם שמסתובבים בו חמורים חופשי ומשאירים את עקבותיהם בכל פינה???
ראיתם פארק ששתלו בו דשא לפני שלוש שנים (כשהוא עוד היה 'הפארק החדש') ואף אחד לא נגע בו מאז???
או רצפה שרובדה ביציקת בולם זעזועים (שחורה כזו) שכולה מקולפת ושאריות הקילופים עפות שם ממקום למקום?

זו חרפה אמיתית!
ניחא, אם היו עוד מקומות בילוי בעיר התוססת הזו,
אם היו פעילויות נוספות הגיוניות (לא לונה פארק חינם שכל התענוג בו הוא להצלות בשמש הקופחת כל היום)...
טיפה מחשבה אין כאן!
אבל אנחנו אמונים על הסתפקות במועט וכל אחד מייצר לילדיו בכוחות עצמו אטרקציות, וכולנו שותקים ומהנהנים בראשנו בחיוך סלחני ועוברים הלאה....

חבל...

• הוסף לסימניות
כוכב, זה הילדים שלך שהפילו את הילדה שלי לבוץ ליד הברזיה? אה?;)

• הוסף לסימניות
בטח!
אחרי ששלך פתחו את הברזיה ולא נתנו לשלי למלא את הספל עד הסוף.
מגיע להם!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוכב103;838060:
בטח!
אחרי ששלך פתחו את הברזיה ולא נתנו לשלי למלא את הספל עד הסוף.
מגיע להם!
סליחה?
אני משלמת ארנונה מאה אחוז, בלי הנחות.
לי מגיע ספל מלא, לכם לא.
(היינו בפארק הרצליה ואחת ליד השרותים התעצבנה:"אנחנו משלמים את המיסים והם נכנסים. חוצפה!")

• הוסף לסימניות
תתחילי לבקש הנחה. כנראה מהארנונה שלך הקימו את הפארק כי נשמע שאת פחות או יותר המממנת היחידה.

• הוסף לסימניות
מסכימה לגמרי!!!
חברה תתעוררו

• הוסף לסימניות
סליחה שאני מתערבת,
אני באמת לא מכירה את העיר שלכם,
ובמקרה אני מביתר,
אבל אולי זה לא המקום פה, ע"ג הרשת, שיש אפשרות לכל אחד להכנס,
להעלות נושאים כמו הנחות בארנונה וקיטורים על מקומות חרדיים?

נקודה למחשבה...

• הוסף לסימניות
אני ירושלמית במקרה אבל שיהיה לכם ברור שעם ראש עיר אחר כל הגינות שיש לכם יהפכו לאתר זבל אחד גדול
העיר שמשלמים בה הכי פחות ארנונה והוא דואג לכם לתקציבים מבחוץ
ואיך אמר אחד מגדולי הדור שיש אנשים שחושבים שאם ראש העיר הוא חרדי אז הוא גם צריך להביא לאנשים כל בוקר את הלחם והחלב הביתה
קצת הכרת הטוב על מאמצי הענק של הראש עיר שלכם
מידיעה מעסקנים מבחוץ
תספיקו לקטר חילו ה'

• הוסף לסימניות
כואב לי לשמוע על מצב הגינות, בעירי החילונית דווקא יש הרבה, ויפות, מה שכן, הנחות בארנונה לא קל. אישור להוספות בניה של חדר או שניים זה 5/4 שנים. וחרדים שבנו בלי רישיון כבר נדרשו להרוס בעבר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זוהר טל;838123:
אני ירושלמית במקרה אבל שיהיה לכם ברור שעם ראש עיר אחר כל הגינות שיש לכם יהפכו לאתר זבל אחד גדול
העיר שמשלמים בה הכי פחות ארנונה והוא דואג לכם לתקציבים מבחוץ
ואיך אמר אחד מגדולי הדור שיש אנשים שחושבים שאם ראש העיר הוא חרדי אז הוא גם צריך להביא לאנשים כל בוקר את הלחם והחלב הביתה
קצת הכרת הטוב על מאמצי הענק של הראש עיר שלכם
מידיעה מעסקנים מבחוץ
תספיקו לקטר חילו ה'
סליחה?
מאיזו ידיעה את מדברת?
בואי לגור כאן שנה אחת ואז נשמע מה יש לך להגיד.
לחילול ה' לא צריך להגיע מהקיטורים,
חלילול ה' זה איך שהמקום עצמו נראה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שעת סיפור;838126:
כואב לי לשמוע על מצב הגינות, בעירי החילונית דווקא יש הרבה, ויפות, מה שכן, הנחות בארנונה לא קל. אישור להוספות בניה של חדר או שניים זה 5/4 שנים. וחרדים שבנו בלי רישיון כבר נדרשו להרוס בעבר.
עם כל הכבוד, אני לא חושבת שזה באמת מוצדק לא לקחת את הארנונה ממי שיכול לשלם,
זה נראה לי גזל הציבור.

• הוסף לסימניות
אף אחד כאן לא קיטר על דברים אחרים שיש או אין בעיר הזאת
ומאמציו של ראש העיר לא מסםיקים לטעמי.

את הנקיון היחסי שיש כאן בעיר והמאמצים לפני ואחרי חגים אנחנו מעריכים מאוד
אבל גינות הוא צורך בסיסי בכל עיר, ובודאי עיר צעירה
ואת זה- אין כאן באופן חמור.
אפילו ירושלים, שלא מתברכת בעודף שטחים פנויים, יכולה להתגאות בגינות המשחקים שלה, שלא לדבר על מקומות אחרים.

• הוסף לסימניות
נסעתי עכשיו ב-320 כמעט עד התחנה האחרונה,
ושמתי לב שוב לדבר ששמתי לב אילו כבר מזמן,
בין כל בנין יש או חניה או גינה ;)
מה אתם מתלוננים?
אני גרה בירושלים, והגינה שהכי קרובה אלי, יש בה מגלשה אחת ושתי נדנדות, וסוס קפיצי כזה אחד.
ואם אני רוצה גינה עם חול או משהו קצ יותר מעניין, אני צריכה לנסוע באוטובוס עם שני ילדים קטנים....
אז מה יש לכם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זוהר טל;838135:
נסעתי עכשיו ב-320 כמעט עד התחנה האחרונה,
ושמתי לב שוב לדבר ששמתי לב אילו כבר מזמן,
בין כל בנין יש או חניה או גינה ;)
מה אתם מתלוננים?
אני גרה בירושלים, והגינה שהכי קרובה אלי, יש בה מגלשה אחת ושתי נדנדות, וסוס קפיצי כזה אחד.
ואם אני רוצה גינה עם חול או משהו קצ יותר מעניין, אני צריכה לנסוע באוטובוס עם שני ילדים קטנים....
אז מה יש לכם?
חבל שלא בדקת אותה מקרוב, היית מגלה דברים מעניינים.

מעבר לזה, אני לא אסחב מרחק שלושה רחובות רק כדי להגיע לגינות הזעירות ברחוב נתיבות המשפט, נכון? אני רוצה היום לצאת עם הילדים שלי לגינה נחמדה ונעימה לבילוי שעות אחה"צ, ואין לי לאן, אם לא לפארק הגדול שהמצב שם בבין הזמנים הוא בין נורא לנורא מאוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אושר;837901:
זה אכן ניכר בשטח...

בשביל מה יש ראש עיר? בשביל מה יש מחלקה לשיפור פני העיר? בשביל מה יש לעיר טאבה או איך שקוראים לזה?
(

טאבה - עיירת נופש מצרית ליד אילת

טאבו - מרשם המקרקעין בישראל

תב"ע - תכנית בניין עיר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אושר;838140:
חבל שלא בדקת אותה מקרוב, היית מגלה דברים מעניינים.

מעבר לזה, אני לא אסחב מרחק שלושה רחובות רק כדי להגיע לגינות הזעירות ברחוב נתיבות המשפט, נכון? אני רוצה היום לצאת עם הילדים שלי לגינה נחמדה ונעימה לבילוי שעות אחה"צ, ואין לי לאן, אם לא לפארק הגדול שהמצב שם בבין הזמנים הוא בין נורא לנורא מאוד.
פארקים בבין הזמנים, גם בירושלים המצב שם נורא.
תשאלי את מי שהיה...
ומי שהזכירה קודם את פארק הרצליה,
אני הייתי שם בפסח, המצב שם היה יותר מנורא.
בערך 1000 ילדים.
אני לא באה ח"ו לומר שהמצב טוב.
אבל תסתכלו גם במקומות אחרים, ותשמחו שאתם גרים בעיר חרדית טהורה, ויש לכם בה הכל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה