נכתב ע"י pr;892851:לא הבנתי מה קורה כשהילד נשרף ושותת דם - מה מלווים ממי???
נכון זה מאוד גרוע כשצריך לקחת מילד אחר, אבל זה לא סותר את מה שראיתי שגננות לוקחות מעל 4 מגבונים לכל ניגוב...נכתב ע"י רחלים;892845:והורים ששוכחים להביא מגבונים או טיטולים, הם מסתכלות על גזל??? שצריך להלוות מילד אחר, ומה אני אעשה שזה לא אותה חברה? ואין עט במעון כרגע ואני צריכה לא לשכוח לזכור את ההלוואה, על זה הם חושבים?
נכתב ע"י pinati;892854:אם הבנתי נכון- מישחה לטיטול.
נכון זה מאוד גרוע כשצריך לקחת מילד אחר, אבל זה לא סותר את מה שראיתי שגננות לוקחות מעל 4 מגבונים לכל ניגוב...
ואז מה?נכתב ע"י רחלים;892863:תדברי דחוף עם המנהלת שתספק להן כפפות אולי זו הסיבה.
נכתב ע"י ליקי;892868:ואז מה?
הן תחלפנה את הכפפות כל ילד?
ובכלל אם לוקחים בטעות מילד אחר אפילו שיש לילד שלי טיטולים?
ומגבונים בכיתות שהם לא תינוקיה זה של כולם!
ואם אני מביאה מישחה ולא משתמשים בה?
תפסיקי עם ההתקפה שלך כולם אנשים ובכל מקום יש תלונות אני לא חושבת שאת צריכה להיות כ"כ עצבנית בגלל זה.
נכתב ע"י יעל;892872:3 מגבונים עולה 10 ש"ח לחודש.. אז על מה הרעש..??
בתור עובדת לשעבר במעון, אני חושבת שאת לא מודעת לעבודה הסיזיפית המוטלת על העובדות, המועסקות בתנאי העולם השלישי.נכתב ע"י מולטימד;892728:והרי ידוע לכולנו שהם לא מרוויחות בסוף חודש אלף שקל....
לא עבדתי במעון וגם מעולם לא שלחתי ילד, אבל מסיפורים שאני שומעת את צודקת ב100%.נכתב ע"י b.m;893059:בתור עובדת לשעבר במעון, אני חושבת שאת לא מודעת לעבודה הסיזיפית המוטלת על העובדות, המועסקות בתנאי העולם השלישי.
היה מוטל עלינו, חוץ מההאכלה, החתלה, ניקיון הגן, הגיינת הילדים, ההשכבה וכו'-
נקיון ערב פסח יסודי (כן, כך הגדירה אותו המנהלת) פעמיים בשנה הכולל-
לשפשף קירות.
פאנלים.
לנקות חלונות ומסילות (חלונות ענקיים עד התקרה.)
להוריד ווילונות ,
לכבס, לתלות בחזרה.
לנקות את כל השטיחים (שלוש בחדר)
את הלולים של הילדים.
מכוניות הפישר פרייס הגדולות, האופניים.
כל המשחקים להשרות באקנומיקה.
דובונים ובובות לכבס.
ניקיון כנ"ל לחדר הספריה, לחדר הכושר ולחצר.
זו רק רשימה חלקית, כל זה היינו אמורות לעשות תוך כדי העבודה השוטפת בלי הוספת שעות, ללא שום עזרה!!! בזמן שאחת עובדת השניה שומרת לה על הילדים. (מעניין באיזה סטנדרט בטיחות זה עומד.)
מה עוד (יש הרבה, אין לי מספיק זמן לנסח...)
לקבוצת התינוקות האמורה לכלול 5 ילדים, הכניסו לכתחילה 7, אחרי החגים הוסיפו עוד תינוק בעל תסמונת!!! (לפי חוק אמור היה להיות סייעת צמודה, את זה חפשו בבקשה במעונות הממלכתי או הממ"ד.)
תוספת משכורת ע"כ שקל וחצי!!! לשעה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(תשלום 19.5 ש"ח לשעה, בשעתו לפני חמש שנים)
ילד ששכחו לקחת- היו פעמים שנשארתי עד חמש וחצי עם ילדון (ההורים מחוץ לעיר... הבייביסיטר לא זמינה...)
לשלם??? למה???
הייתכן שכיסיהם של המנהלים החרדיים עמוקים משל עמיתיהם החילוניים???
.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים