- הוסף לסימניות
@עוילם הישיבעס אני חושב שאין טעם לענות. הצדדים ידועים.לא קשקושים בכלל.
עשו עבודה מקצועית ויפה. וחבל שאתה סתם מלכלך על אנשים שבנוסף לאיכות חיים רוצים איכות חיים לאחר המוות.
@עוילם הישיבעס אני חושב שאין טעם לענות. הצדדים ידועים.לא קשקושים בכלל.
עשו עבודה מקצועית ויפה. וחבל שאתה סתם מלכלך על אנשים שבנוסף לאיכות חיים רוצים איכות חיים לאחר המוות.
הגרפיקה שלהם בהחלט היתה מאוד יפה ומקצועית ובזה הסתיימה המקצועיות שלהם.לא קשקושים בכלל.
ברור. כל מי שיש לו יראת שמים, ואכפת לו מפסקי הרבנים הוא שקרן.הגרפיקה שלהם בהחלט היתה מאוד יפה ומקצועית ובזה הסתיימה המקצועיות שלהם.
מתי שתעלה את החוברת תדע גם אתה שכמעט לא היה שם משפט בלי שקר.
(גם אם הוא מגובה במסמכים רשמיים של המדינה והעירייה)
סתירה מיניה וביהוכל עובדי העיריה ששומרים על משקל בעיקר ופחות על מצוות, הם ודאי נאמנים לעשות לך מה שהכי טוב לך.
בהצלחהברור. כל מי שיש לו יראת שמים, ואכפת לו מפסקי הרבנים הוא שקרן.
(גם אם הוא מגובה במסמכים רשמיים של המדינה והעירייה)
וכל עובדי העיריה ששומרים על משקל בעיקר ופחות על מצוות, הם ודאי נאמנים לעשות לך מה שהכי טוב לך.
הבהרה: השתמשתי בחוברת נטו בתור להביא דעה מקצועית. שהם קבצו המון מסמכים וידע בנושא.
אין לי שום דעה השקפתית בנושא.
יש כאן כאלו שבעד עבודות בשבת?!זה אלו שנגד עבודות בשבת וכדו'.
לא להיתפס לקטנות. זה אלו שמפגינים נגד וכו'יש כאן כאלו שבעד עבודות בשבת?!
לא לעניין המשפט הזה!
כדאי להפסיק את הוויכוח כדי שהאשכול לא ייסגר.
נכון.סתירה מיניה וביה
אבל זה מסמכים רשמיים של:המסמכים הרשמיים מעידים על הרכבת שכבר נבנתה וכבר פועלת שהיא לא משיגה את מטרותיה.
אז איך הם נאמנים בכלל בעניך?עובדי העיריה ששומרים על משקל בעיקר ופחות על מצוות
הדוחות הם של אנשי מקצוע. לא של עובדי עיריה. להבחנתך הפשוטה אדוני היקר.אבל זה מסמכים רשמיים של:
אז איך הם נאמנים בכלל בעניך?
במקום הדיון האינסופי הזה אולי שמישהו פשוט יעלה את החוברת?הדוחות הם של אנשי מקצוע. לא של עובדי עיריה. להבחנתך הפשוטה אדוני היקר.
מקודם כתבת:הדוחות הם של אנשי מקצוע. לא של עובדי עיריה. להבחנתך הפשוטה אדוני היקר.
אז רק תעדכן שאני ידע -(גם אם הוא מגובה במסמכים רשמיים של המדינה והעירייה)
אז אני אסביר לך. (ולחבר)מקודם כתבת:
אז רק תעדכן שאני ידע -
מתי עובדי מדינה הם אנשי מקצוע ומתי הם עובדי עיריה שמנים ששומרים על משקל?
והאם אנשי המקצוע לא שומרים על משקל?
שואל בשביל חבר
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים