כללי תיק עבודות

• הוסף לסימניות
שלום לכל אנשי המקצוע בפורומינו הנכבד!
כפי שכתבתי כאן שלא מזמן הגשתי תיק עבודות בלימודים.
הושקעו בו כמובן שעות רבות של עמל ויזע
אך משום מה נראה לי שהוא לא מספיק מקצועי (למרות כל הבקורות שעבר)
ולהוכחה אני לא רואה שכשאני מצרפת אותו לקו"ח שאני שולחת מתייחסים אליו.
אם משהו מאנשי המקצוע דכאן יוכל לתת לי הערות עליו אודה לו מאד!

קבצים מצורפים

• תיק עבודות אינטראקטיבי.pdf
    2.4 MB · צפיות: 267
  • הוסף לסימניות
ניכר הרבה השקעה ועבודה, עבודות יפות
דף הבית אמור לספר איזשהו סיפור להעביר מסר יותר חזק ולרגש יותר, כאן הוא לא אומר כלום ולא גורם לבנ"א לרצות ללחוץ הלאה
קו"ח את יכולה לסדר בצורה יותר אינפוגרפית ועכשיות
עבודות תציגי רק מוקאפים יפים בלי פריסות וכו' הלקוח/ מעסיק לא מתחיל לדמיין איך זה אמור להראות ולהרשים....
תעבדי על ליצור מוקאפים/ סצנות יפות לכל עבודה
תוסיפי להם עוד כמה דברים אפילו שלא באמת עיצבת אותם אלא רק שימי לוגו וטיפה מיתוג להוסיף "נפח"
תכלס העבודות שלך צריכות למכור ולגרום שייצרו איתך קשר
הרבה הצלחה

• הוסף לסימניות
מצטרפת למעליי.
יש לך עבודות באמת יפות, אבל בתור לקוחה- אני רואה את היכולות הגרפיות שלך, אבל תכלס- ביצוע בשטח- אין.
לא הייתי שמה את הפריסות של הגרפיקות. זה פשוט לא מעניין.
הלקוח רוצה לראות תכלס.
מיתגת את עצמך? יופי. המוקאפ של הבלנק וכו' מספיק. ספר מותג לא מעניין.. (הוא גם לא מוגש נכון)
עימוד וגריד- מה קשור תמונת העיתון? שימי את מה שעשית במוקאפ של מגזין. 2-3 דוגמאות כאלה מספיק.
סדרת התמונות- התפרסמו באנשהו? אם לא, אל תצרפי.
כנ"ל בית התפוצות- זה נראה מצגת לא גרפיקה.
הספר- מספיק הכריכה שלו במוקאפ. לא צריך את האחורי (לא רואים שם כלום חוץ מהמשך התמונה של הים...)
מדלגת על שאר הדברים כי הם נראים לי לא נחוצים---
לקוחות- איפה עבודות שעשית להם?? תציגי אותם!!

הייתי לוקחת לקוח שעשיתי לו מיתוג ומצרפת מוקאפים, לקוח שעשיתי לו פרסומת ושמה אותה..
שיראו שאת עובדת תכלס וזה לא תיק עבודות מהשיעורים בסמינר..

הצלחות!

• הוסף לסימניות
נתתם לי חומר רב לעבודה ואתם ממש צודקות, זה למעשה התיק שהגשתי בלמודים (שם בקשו להביא גם את העבודות וגם את המוקאפים) ולמעסיקים אני צריכה אכן להוסיף את העבודות שלי, ולדאוג שהכל יהיה מרשים ומושך...
תודה על תשומת הלב וההארות המחכימות!!
:eek:

• הוסף לסימניות
רק רגע לפני שאני מוסיפה ומשנה שמתי לב שפשוט העליתי קובץ לא נכון, כאן יש רק מוקאפים, כעת זה יותר טוב, או אולי פחות נורא?!
;)

קבצים מצורפים

• תיק עבודות אינטראקטיבי.pdf
    1.5 MB · צפיות: 160
  • הוסף לסימניות
הרבה יותר טוב!
לדעתי הבעיה המרכזית זה העומס הוויזואלי!
כעת זה נראה יותר נקי ואלגנטי.
בטוח שתצליחי. הכישרון ניבט בכל כיוון!

• הוסף לסימניות
לפני הכל, אני חייבת לומר לך כל הכבוד על האומץ להעלות תיק ולשתף כדי לקבל חוו"ד ולהשתפר. את עושה כרגע את הצעד הכי חשוב כדי להתקדם. צל"ש!
אני כמתחילה התייעצתי גם עם מעצבים וזה קידם מאד את התיק שלי.

ולענייננו...
התיק השני באמת הרבה יותר טוב!
הצעה קטנה לשיפור:
את הכותרות של "מיתוג", עימוד ספרים וכו', שימי ישר, וגם את השורות הספורות שמסבירות על העבודה, לקצר וליישר. יש לך מקום בשפע בשוליים לשים את זה.
אף מעסיק לא יעקם את הצוואר כדי לקרוא את זה, וזה גוש טקסט שיכול להוסיף לצורת הדף וגם יכניס את הצופה לראש שלך.
גם התמונה שמבטאת "מיתוג" "עימוד" וכו', לא לשים משהו סתם של שאטרסטוק, זה לא נראה טוב (רואים שזה מוקאפ), שימי משהו של אווירה שמבטא את הערך. זה יוסיף תחושה וחיבור.

בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
עבודות יפות ומעולות!
העבודה עם הכלי נגינה - כביש וכו' נדמה לי שראיתי אצל עוד אחת כאן יכול להיות שאני טועה??

• הוסף לסימניות
נכון, עשינו 3 בנות ביחד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה