תח"צ תלונה למשרד התחבורה, זה עושה משהו?

• הוסף לסימניות
פעם בדקתי את זה עם מישהו שעבד בחברת קבלן שנותנת שירות לאגד והם לא מסכימים לקבל אוטובוסים שהם לא יכולים לעקוב אחריהם ב GPS
יכול להיות.
למעשה - אוטובוס שאת לא יכולה לשמוע את מיקומו בקלקו - הוא אוטובוס ללא GPS, שזה רוב האוטובוסים הקבלניים שנתקלתי בהם עד היום (נוסעת בעיקר בקווים)

• הוסף לסימניות
יכול להיות.
למעשה - אוטובוס שאת לא יכולה לשמוע את מיקומו בקלקו - הוא אוטובוס ללא GPS, שזה רוב האוטובוסים הקבלניים שנתקלתי בהם עד היום (נוסעת בעיקר בקווים)
ממש לא.
בדקתי את זה גם מול החברה כשלא שמעו את האוטובוס בקל קו והחברה ידעה להגיד לי איפה האוטובוס נמצא.
וזה אומר שלאוטובוס יש GPS אבל הוא לא מחובר למערכת שמזינה את קל קו אלא רק לחברה

• הוסף לסימניות
ממש לא.
בדקתי את זה גם מול החברה כשלא שמעו את האוטובוס בקל קו והחברה ידעה להגיד לי איפה האוטובוס נמצא.
וזה אומר שלאוטובוס יש GPS אבל הוא לא מחובר למערכת שמזינה את קל קו אלא רק לחברה
בקווים?
כי לי אמרו במפורש פעם שזה לא אוטובוס שלהם ואין להם אפשרות לדעת (זה היה לפני כמה וכמה חודשים, אולי דברים השתנו)

• הוסף לסימניות
בקווים?
כי לי אמרו במפורש פעם שזה לא אוטובוס שלהם ואין להם אפשרות לדעת (זה היה לפני כמה וכמה חודשים, אולי דברים השתנו)
אכך דברים משתנים.
ממש לאחרונה משרד התחבורה הפעיל בהדרגה תקנה המחייבת מעקב GPS גם באוטובוס קבלן.
(אגב ניתן לבדוק את זה בקלות - אם זה מופיע בקל קו - סימן שיש על זה מעקב)
---
לגופו של עניין - בתלונה למשרד התחבורה המפעיל מקבל קנס נוסף!

• הוסף לסימניות
זה לא קשור לחברה זה נוהל של משרד התחבורה
גם לו"ז זה נוהל של משרד התחבורה, וגם יציאת אוטובוסים, ועצירה בתחנות.
מי שמוציא אוטובוס בלי מדבקה עם שם המפעיל כמו שמשרד התחבורה מחייב יכול באותה מידה להוציא אוטובוס ללא GPS

• הוסף לסימניות
התלונות לא עוזרות נקודה.
התלונות עוזרות.
אני פתחתי תלונה על התנהגות לא הולמת של נהג ושמעתי על עוד כמה שהתלוננו נגדו ובאורח פלאי הנהג שינה לחלוטין את התנהגותו

• הוסף לסימניות
בקווים?
דברים השתנו בשנה האחרונה
כיום אפשר להתקשר לקווים ולברר את מיקום האוטובוס

• הוסף לסימניות
לטובה או לרעה?
כי לפני שנה (אולי זו הרגשה סובייקטיבית שלי) המצב היה יותר טוב במ"ע
התייחסתי לנושא ה-GPS
בהדרגה חלה החמרה בדרישות משרד התחבורה

• הוסף לסימניות
סתם נקודה מעניינת,
כנוסע קבועה בתחבורה ציבורית מיד יום במשך מס' שנים
ישנם נהגים שאתה נהנה לנסוע איתם אין תלונות יוצאים בזמן לא מדלגים תחנות הנוסעים הם לא אוייבים שלהם ב"ה.
וכנגד יש נהגים שאתה אומר לעצמך רבונו של עולם למה הנהג הזה כאן לא בא לו לעבוד? שלא יגיע לעבודה הזאת
לא סובל אנשים? שלא יהיה נהג.
לא יכול לקחת אנשים עם עגלות ומזוודות שיניח את המפתחות ויילך
ועוד ועוד
למה ציבור הנוסעים אמור לסבול את כל הסבל הזה ולצערינו זה קורה הרבה ללא הפסקה
נהגים שלא בא להם לעבוד בתוך הציבור שלנו שיילכו לעבוד ביישובים קטנים וכדו'
למה אנחנו ציבור הנוסעים צריכים לסבול אותם?????

• הוסף לסימניות
מצטרפת שיש נהגים שיותר אוהבים לסוע איתם
אבל מה לעשות שגם ככה יש מחסור ענק בנהגים
אין הרבה שמסכימים, אז את רוצה להוריד עוד נהגים מהשטח???
זה באמת בעיה עצומה אבל חייבים את הנהגים ולהוסיף עליהם עוד הרבה.

• הוסף לסימניות
מצטרפת שיש נהגים שיותר אוהבים לסוע איתם
אבל מה לעשות שגם ככה יש מחסור ענק בנהגים
אין הרבה שמסכימים, אז את רוצה להוריד עוד נהגים מהשטח???
זה באמת בעיה עצומה אבל חייבים את הנהגים ולהוסיף עליהם עוד הרבה.
בינה מלכותית - מה הכוונה?

• הוסף לסימניות
יש נהגים בפרט קבלנים, שהם רגילים לעשות נסיעות למוסדות או לתיירים שמעלים נוסעים בתחנה אחת, ונוסעים 3 שעות ואז יש להם הפסקה של 4 שעות למשחק דמקה ואוכל ושינה, ואחר כך עוד נסיעה של שעה והפסקה שעתיים ועוד נסיעה של 3 שעות ונגמר.

כאן הם צריכים לעבוד כל הזמן
למה הם לקחו את זה?
אולי כי הם צריכים כסף?
אולי כי חבר שלו התחנן איליו שיחליף אותו?

• הוסף לסימניות
אני הייתי גם רוצה שישנו לגבי קבלנים את נושא שילוט באוטובוסים
נכון אי אפשר לשים שילוט מ3 צדדים, אבל לפחות שמקדימה יהיה שילוט על החלון באמצע ולא ככה למטה שצריך להתאמץ וגם שיהיה מואר!!!! בלילה לא מצליחים לראות מרחוק, ולפעים עד שמגיע לתחנה ומצליחים לראות מה מספר הקו הוא כבר בורח

• הוסף לסימניות
יש נהגים בפרט קבלנים, שהם רגילים לעשות נסיעות למוסדות או לתיירים שמעלים נוסעים בתחנה אחת, ונוסעים 3 שעות ואז יש להם הפסקה של 4 שעות למשחק דמקה ואוכל ושינה, ואחר כך עוד נסיעה של שעה והפסקה שעתיים ועוד נסיעה של 3 שעות ונגמר.

כאן הם צריכים לעבוד כל הזמן
למה הם לקחו את זה?
אולי כי הם צריכים כסף?
אולי כי חבר שלו התחנן איליו שיחליף אותו?
מה השאלה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה