- הוסף לסימניות
מכירה מספיק בחורים שלא ראו תמונות.אשליה
ומי שכן ראה? זה היה סגנון בחורות שלגמרי לא הפריע להן...
מכירה מספיק בחורים שלא ראו תמונות.אשליה
יש יותר מדי כאלו שכן רואים, וגם בחורות שמאוד מאוד מפריע להן.מכירה מספיק בחורים שלא ראו תמונות.
ומי שכן ראה? זה היה סגנון בחורות שלגמרי לא הפריע להן...
בסדר. אף אחת לא חייבת לשלוח.יש יותר מדי כאלו שכן רואים, וגם בחורות שמאוד מאוד מפריע להן.
כשהשדכנית מבקשת תמונה "שרק היא תראה ותמחק מיד" ושניה אחר כך זה במייל של האמא ומשם לבחור, איך בדיוק יש לך שליטה על זה?
נכון אף אחת לא חייבת לשלוח, אבל גם את ישר מסבירה שמי שלא שולחת יציעו לה פחות וישמעו עליה פחות.בסדר. אף אחת לא חייבת לשלוח.
אבל מה, זה בהחלט יגרום שהרבה משפחות לא יתחילו לברר.
והאמת, שבחורות שלא מביאות תמונות אני לא מציעה להן גם
לא כי זה לא לגיטימי, כי אין לי כח להתחיל לשכנע את צד הבחור ולהסביר למה וכו.
לבחורים יש הרבה יותר הצעות בדר''כ
אימהות לבחורים מתחילות לברר לפי מה שהכי נגיש והכי קורץ להן
ותמונה בהחלט מוסיפה לנגישות
מסכימה איתך,בסדר. אף אחת לא חייבת לשלוח.
אבל מה, זה בהחלט יגרום שהרבה משפחות לא יתחילו לברר.
והאמת, שבחורות שלא מביאות תמונות אני לא מציעה להן גם
לא כי זה לא לגיטימי, כי אין לי כח להתחיל לשכנע את צד הבחור ולהסביר למה וכו.
לבחורים יש הרבה יותר הצעות בדר''כ
אימהות לבחורים מתחילות לברר לפי מה שהכי נגיש והכי קורץ להן
ותמונה בהחלט מוסיפה לנגישות
על מראה? יתכן שאחרי שיפגש ויראה את האופי הוא כן יתחבר, לאן הגענו?חבל להיפגש אם בתמונה לבד יחליט שמוריד את השידוך
אמת.על מראה? יתכן שאחרי שיפגש ויראה את האופי הוא כן יתחבר, לאן הגענו?
הכל חיצוניות? לא מתחתנים רק עם היופי!!!
יש הרבה מעבר!!
מי שמבקש שולחים לומעניין למה תמיד שליחת תמונה נדרשת מצד הבחורה.
תשלחו תמונה של הבחור נראה אם מעוניינים בכלל---
ואם להורים זה נראה והבחור יסלוד מזה או להיפך?הבחור לא צריך לראות בעצמו - ההורים יראו במה מדובר
זה כל כך נכון (ועצוב)וכיום אני רואה צעירים/ות שיושבים ועוברים על התמונות , ומורידים את ההצעה ב3 שניות כי התמונה לא נראית להם,
אם זה היה פעם אחת בהרבה הצעות אז אני מבין, אבל כשאני רואה אצל אותו אחד/ת שרק אחרי 20 תמונות אחד עבר את הסינון, זה פשוט מגעיל!
זה יוצר מצב שבציבור החילוני כבר יש לכל אחד יורת סיכוי כי הוא מוכן לדבר גם כשהוא בטוח שהוא לא הולך להתחתן איתה/ו, וככה יש אפשרות לקבל את הרושם מהמידות של המיועד/מיועדת לא רק באמצעות תמונה.
אני אישית סקרן איך אותו צעיר/צעירה בסוף כן יתחתן, הרי הסיכוי של מישהו לעבור את המסנן של התמונה אצלו/ה גם ככה לא גבוה, ואחר כך גם צריך עוד פרט קטן-שתהיה התאמה בין שניהם![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //