מידע שימושי תמ"ת תשפ"ד-עדכונים ושאלות ענייניות בלבד!

פעם ראשונה שאני שולחת ילד למשפחתון ולא מכירה בכלל את התנאים והחוקים. אודה לכל מי שיעזור לי:
ילדתי ב08/02/2023, הייתי חודש וחצי בחופשת לידה ואחר כך עוד חודשיים - בעלי היה בחופשת לידה.
כרגע אני עובדת שכירה עם שכר ברוטו של 6000 ש"ח
ובעלי גם עובד שכיר עם שכר ברוטו של 10000 ש"ח בערך

איך אני יכולה לדעת מה הדרגה וכמה כסף אני צריכה לשלם למשפחתון?
כמה נפשות יש במשפחה?

חזרתי מחופשת לידה בחודש פברואר באמצא החודש
יש לי אפשרות להגיש ממרץ עד יוני
באפריל היה לי בונוס ואין לי אפשרות להתחמק מהתלוש הזה
מה עושים?
הם מחלקים את הבונוס ל12 חודשים? הוא שנתי
@המוכשר !!!
בשנים קודמות היו צריכים לבקש בצורה פרטנית
כדאי שתתקשי לברר קודם

אני לומדת לתואר ראשון יש אפשרות רק להגיש אישור למודים ללא תלושי משכורת ?

דרך אגב שמתי לב שרק הבן זוג הראשון (שנרשמים איתו )
עובר ישר מהב"ל אבל השני זה לא יוצר מהב"ל
אלא אם כן נכנסים לבד כמו הראשון

נכון
אין אפשרות חוקית שבן זוג יאשר למישהו לראות את התלושים שלו
כל אחד צריך לאשר לבד
אחרי שהורה 1 ממלא הכל יש אפשרות בסוף הטופס לשלוח קישור במיל להורה 2 שימשיך משם, עם סנכרון מהביטוח הלאומי. (מהאזור הממשלתי האישי שלו)

@ברוך ר התקלה סודרה.

איפה אני מוצאת טפסים לעצמאי מעודכנים לתשפ"ד
והאם עצמאי צריך להגיש בנוסף להצהרה ואישור רו"ח גם שומה 2022??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה