- הוסף לסימניות
טעות- השנה נספח 8 למבחני התמיכה1- צריך להגיש 3 תלושים מינואר עד יולי
2- טופס ריכוז מעסיקים
3- לא
4- אישור לימודים- נספח 10
ולא צריך מספר שעות רק סכום ברוטו
טעות- השנה נספח 8 למבחני התמיכה1- צריך להגיש 3 תלושים מינואר עד יולי
2- טופס ריכוז מעסיקים
3- לא
4- אישור לימודים- נספח 10
כמה נפשות יש במשפחה?פעם ראשונה שאני שולחת ילד למשפחתון ולא מכירה בכלל את התנאים והחוקים. אודה לכל מי שיעזור לי:
ילדתי ב08/02/2023, הייתי חודש וחצי בחופשת לידה ואחר כך עוד חודשיים - בעלי היה בחופשת לידה.
כרגע אני עובדת שכירה עם שכר ברוטו של 6000 ש"ח
ובעלי גם עובד שכיר עם שכר ברוטו של 10000 ש"ח בערך
איך אני יכולה לדעת מה הדרגה וכמה כסף אני צריכה לשלם למשפחתון?
אישור מרו"ח או יוע"ממה עם עצמאים?
עדיין אין נתונים על הדו"ח שומה ל 2022 שהגשתי
מה צריך להגיש?
באזור האישי של ביטוח לאומי
כןאפשר בוודאות 3 תלושים של חודשים 5 -7 ?
אישור על איזה חודשים?אישור מרו"ח או יוע"מ
תלוי מעון או משפחתון ותלוי בזאיה גיל הילד ותלוי איזה מעון ולפי איזה תקינה הוא פועל השנהכמה משלמים לחוד בדרגה הכי גבוהה?
תלוי בנתונים האישיים שלך
3 חודשים בין ינואר ליוליאישור על איזה חודשים?
תודה
הסתדרת כבר?אני אוכל להגיש מאוחר יותר את יוני יולי ספטמבר ואז לקבל אחורה?
@ללללי @המוכשר !!!
תודה אתם ממש עוזרים לי כי אני מחכה כבר שעה וחצי על הקו של משרד העבודה
תגישי 1-2-3ילדתי ב10/04/23 והייתי אמורה לחזור ב23/7 מאריכה עד 15/8 זה בעיה? איזה תלושים אני צריכה להגיש?
בשנים קודמות היו צריכים לבקש בצורה פרטניתחזרתי מחופשת לידה בחודש פברואר באמצא החודש
יש לי אפשרות להגיש ממרץ עד יוני
באפריל היה לי בונוס ואין לי אפשרות להתחמק מהתלוש הזה
מה עושים?
הם מחלקים את הבונוס ל12 חודשים? הוא שנתי
@המוכשר !!!
משפחתוןתלוי מעון או משפחתון ותלוי בזאיה גיל הילד ותלוי איזה מעון ולפי איזה תקינה הוא פועל השנה
לא עד שהם עבו לי (אחרי שעתיים!!!!) שאלתי את הנציגה שאלה והקו התנתקהסתדרת כבר?
הכוונה ל"דוח מעסיקים ביטוח לאומי"?באזור האישי של ביטוח לאומי
תודה!!כן
3 תלושים החל מינואר 23
דרך אגב שמתי לב שרק הבן זוג הראשון (שנרשמים איתו )
עובר ישר מהב"ל אבל השני זה לא יוצר מהב"ל
אלא אם כן נכנסים לבד כמו הראשון
אחרי שהורה 1 ממלא הכל יש אפשרות בסוף הטופס לשלוח קישור במיל להורה 2 שימשיך משם, עם סנכרון מהביטוח הלאומי. (מהאזור הממשלתי האישי שלו)נכון
אין אפשרות חוקית שבן זוג יאשר למישהו לראות את התלושים שלו
כל אחד צריך לאשר לבד
1- האם עדיף תלושים גבוהים ביותר או נמוכים ביותר? (לאישה, הבעל אברך)
אפשר הסבר קצר?תלוי בנתונים האישיים שלך
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים