אצות ים עוזר וטוב מאוד לתת פעילות.נכתב ע"י שרה חסידה;1404911:הטיפול בתת פעילות הוא פשוט, כמו שכתבו למעלה
(אגב לפני שלוקחים כדורים, כדאי לנסות אצות יום, בד"כ זה עובד)
ביתר פעילות הבנתי שקשה הרבה יותר לטפל.
מידיעה: מטפלים ביתר פעילות בזמן ההריון.נכתב ע"י poto12;1405528:ביתר פעילות אין ואסור לטיפול בהריון
הרעיון להגיע לאיזון לפני... או לדכא לגמרי
אבל בגדול זה מה שכתבתי לפני.... שזה מאד נפוץ בתחילת הריון וצריך יעוץ ומעקב עם רופא לוודא שזה באמת זה
נכתב ע"י פיקצר פרפקט;1405488:אצות ים עוזר וטוב מאוד לתת פעילות.
לפעילות יתר זה מסוכן!!!!! כי זה עושה את ההפך הגמור!
הסבר:
בלוטת התריס אחראית על יצור ה"יוד" בגוף. בתת פעילות חסר יוד בגוף ובפעילות יתר יש עודף יוד בגוף. אצות ים עשירות מאוד ביוד, לכן לתת פעילות זה מעולה.
(הידע שלי הוא מאימי שסבלה שנים מפעילות יתר, ועשתה את הטיפול ביוד רדיואקטיבי לחיסול הבלוטה. כיום אחרי הטיפול היא מטופלת באלטרוקסין כמו למי שיש לו תת פעילות, כי בעצם כיום אין לה בלוטה בכלל.)
נכתב ע"י חיילת;1405464:מה זה דלקת בבלוטה אחרי לידה???. מישהיא מכירה
אחרי שהיא עברה מפעילות יתר לתת פעילות זה כבר ממש "סוכריה" רק לקחת אלטרוקסין וזה מאזן ממש טוב.נכתב ע"י אברך;1405651:יש לך נסיון עם אצות ים? למה אמך לוקחת אלטרוקסין ולא אצות ים?
נכתב ע"י שושיה;1405950:אני חייבת לשאול, הרופאים ה"טרם" יודעים לקרוא בדיקות דם????
חברה שלי בצעה שוב בדיקות ואין לה לא סכרת ושום בעיה בתפקוד הבלוטה....
סתם להלחיץ.
אז ב"ה נשאר לה "רק" הלח"ד הגבוה...
נכתב ע"י גלבוע;1405971:רופאים ב'טרם' זה לא כתובת בשביל כלום.
רק למענה בשעת חרום.
נכתב ע"י פיקצר פרפקט;1405968:אחרי שהיא עברה מפעילות יתר לתת פעילות זה כבר ממש "סוכריה" רק לקחת אלטרוקסין וזה מאזן ממש טוב.
נראה לי שהיא לוקחת (או לקחה) אצות כתוסף, אבל לא ממש כתחליף. אני יכולה לשאול אותה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים