וואי וואי מה עכשיו?קשור לבעיה שיש עם כרטיסי אשראי של יש?
היה כתוב באשכול השכן (יש חגיגה 2025)וואי וואי מה עכשיו?
מה יש עם הכרטיסי אשראי של יש??
נראה מערכה ישירה על הציבור החרדי.... אני רץ לבדוק את הנדרים פלוס!!!
www.jdn.co.il
שלום וברכהלקוחות יקרים
בתאריך 23.8.2025 (כט׳ באב תשפ״ה), זיהינו מתקפת סייבר מצד גורם עוין. מיד עם גילוי האירוע, החלה החברה לפעול לחסימת המתקפה, בשיתוף פעולה עם צוות תגובה IR.
הסביבה ההנדסית, הנפרדת, המספקת את הגלישה ללקוחות, חזרה לפעולה משעות הבוקר, תחת ניטור מוגבר.
צוותי הטכנולוגיה שלנו וגורמים נוספים מהמובילים בתחום בישראל, פועלים בשיתוף פעולה, כדי להחזיר את המערכות התומכות לשירות מלא בהקדם האפשרי.
במידה ואתם עדיין חווים שיבושים בגלישה, אנא נתקו את הנתב למספר דקות והפעילו אותו מחדש. אם הבעיה נמשכת, אנא שלחו לנו הודעה למספר: 972-5525720+ או התקשרו למוקד 8900* ונעשה כל מאמץ לחזור אליכם בהקדם.
אנו מודים לכם על ההבנה, הסבלנות והאמון שלכם.
הנהלת אינטרנט אתרוג
לא יודע מה זה נקרא "זמינים".שלום וברכה
התגעגענו
חבל שלא הייתם כאן עד עכשיו
לפחות מעכשיו תהיו זמינים
בנתיים הצליחו חלקית לחזור לשגרה.יש לך חדש?
אני גם באותה פואנטה...
מה עושים????
למה לא לעבור סינון לבנתיים?לא יודע מה זה נקרא "זמינים".
אני רק יודע שעדיין לא ניתן לתפקד באופן נורמאלי עם רימון\אתרוג.
לדעתי חזל"ש כנראה לא יקרה בימים הקרובים
אני בטוח שעשית להם המוווון חשק להיות בקשר ולעזור...שלום וברכה
התגעגענו
חבל שלא הייתם כאן עד עכשיו
לפחות מעכשיו תהיו זמינים
אני מנסה כבר כמה ימים להבין איך לפעול בעקבות תקיפת הסייבר, אבל אין דרך לקבל מכם תשובות.לקוחות יקרים
בתאריך 23.8.2025 (כט׳ באב תשפ״ה), זיהינו מתקפת סייבר מצד גורם עוין. מיד עם גילוי האירוע, החלה החברה לפעול לחסימת המתקפה, בשיתוף פעולה עם צוות תגובה IR.
הסביבה ההנדסית, הנפרדת, המספקת את הגלישה ללקוחות, חזרה לפעולה משעות הבוקר, תחת ניטור מוגבר.
צוותי הטכנולוגיה שלנו וגורמים נוספים מהמובילים בתחום בישראל, פועלים בשיתוף פעולה, כדי להחזיר את המערכות התומכות לשירות מלא בהקדם האפשרי.
במידה ואתם עדיין חווים שיבושים בגלישה, אנא נתקו את הנתב למספר דקות והפעילו אותו מחדש. אם הבעיה נמשכת, אנא שלחו לנו הודעה למספר: 972-5525720+ או התקשרו למוקד 8900* ונעשה כל מאמץ לחזור אליכם בהקדם.
אנו מודים לכם על ההבנה, הסבלנות והאמון שלכם.
הנהלת אינטרנט אתרוג
אחרי שהתברר שזה מתקפת סייברהמצב נורא
אין לי סינון ונכנסים לי פרסומות נוראים מי מטפל בזה?
מי מרים את הכפפות?
גם הגלישה קשה מאוד
ואין דרך להגיע כבר יומיים לשירות הלקוחות
מה עושים?
אחרי שהתברר שזה מתקפת סייברהמצב נורא
אין לי סינון ונכנסים לי פרסומות נוראים מי מטפל בזה?
מי מרים את הכפפות?
גם הגלישה קשה מאוד
ואין דרך להגיע כבר יומיים לשירות הלקוחות
מה עושים?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //