סינונים תקלה באתרוג?

להתקשר - לא עונים!!!! היתי על הטלפון כמה שעות:(
אין לי בכלל אינטרנט וזה נזק כספי !!!!
וניסתי שוב ושוב להוציא להכניס וחוזר
זה מי מוצ"ש כך::::::::(
אני גם לקוח אתרוג.
שירות הלקוחות, הטלפוניה שלהם גם נחטפה...
אני מבין היטב את המשמעות. וזה מתסכל מאד.

אז אני מביע אמפתיה גם לשאר הלקוחות.
אני בהחלט שולח חיבוק חם ופרק תהלים לחברה הזו שתתאושש מהר.

להתקשר - לא עונים!!!! היתי על הטלפון כמה שעות:(
אין לי בכלל אינטרנט וזה נזק כספי !!!!
וניסתי שוב ושוב להוציא להכניס וחוזר
זה מי מוצ"ש כך::::::::(
חבל על הזמן שלך, אין לנציג מה לומר לך חוץ מ'עובדים על זה', מעבר לזה אין לו שום מושג מה צפי או משהו אחר לעשות.

לדעתך הם מכוונים דווקא לחברות שומרות שבת שבעצם הסופש נותן להם יותר מרחב פעולה שקטה?
קשה לי להאמין. המיקוד שלהם בחברה הזו זה בעיקר שהיא חברת תקשורת ISP מהבודדות בישראל, זה הישג עצום עבורם. במיוחד שבמקביל בכובע השני שלה היא פורסת סיבים בשנים האחרונות ללא קשר לתחום הסינון.

קשה לי להאמין. המיקוד שלהם בחברה הזו זה בעיקר שהיא חברת תקשורת ISP מהבודדות בישראל, זה הישג עצום עבורם. במיוחד שבמקביל בכובע השני שלה היא פורסת סיבים בשנים האחרונות ללא קשר לתחום הסינון.
השאלה שלי התבססה על זה שגם בפרוג זה התחיל במוצש, השאלה אם עצם זה שחברה שומרת שבת זה נותן יותר מקום לתוקפים

הפורץ בפרוג לא מזוהה עם הקבוצה האיראנית ולא ידועה זהותו (לצערי), בזמנו היתה לי תחושה כלשהי שהוא אכן המתין לשבת, כי כל מי שעוקב אחרי אתר פרוג יכול לראות שבשבת האתר ללא פעילות (נעול), שזה מספר סיפור על הקהילה כאן ועל מרחב יותר שקט לעבודה על האתר לפני שמגלים אותך.

הנ"ל לא שייך לדעתי לכלל תשתיות רימון.

מתברר שהקבוצה שפרצה לרימון היא קבוצת "הנקמה המובטחת" האיראנית הידועה לשמצה בעיקר מתחלת המלחמה. המתמקדת בעיקר בפגיעה באתרים לאומיים משמעותיים וסמליים בישראל.
שנה שעברה הפילו את אתר הכנסת לחמישה ימים. פרצו למשטרת ישראל וגנבו 5.2 טרה של מידע שכלל גם תמונות ומסמכים חשובים. פרצו גם לרשות הטבע והגנים הם פרצו גם לאקדמיות כמו המכללה האקדמית רמת גן ועוד.
יש אומרים שלא מדובר על אנשים פרטיים אלא על מחלקת סייבר מתקדמת במדינת אירן בשל דפוסי הפעולה הידע והמשאבים הדרושים לפריצת תשתיות ואתרים מאובטחים ביותר.

אגב, אני גם חשתי תסכול ומרמור ביומים האחרונים ואף הפסד כספי. אבל אני ממש מרחם על אתרוג במצב הזה, ואני לגמרי לצידם, מאחל להם החלמה מהירה.

מה שאני לא מבין זה למה הם לא אומרים אם אנחנו הלקוחות שלהם צריכים להחליף סיסמאות?

לי הכל עבד כרגיל עד היום בצהריים
ומאז ברוב האתרים התמונות לא נטענות,
לעוד מישהו?
אם יש לי גלישה כרגיל ורק בעיה עם זה יש דרך לסדר את זה?

בהחלט כלקוחות ניתן להבין את התסכול. אבל בואו נזכור שלצערנו יש אנשים גם כאן במדינת ישראל שחושבים שהחמאס הוא לא הגוף הרע בענין החזרת החטופים.

החברה הזו חווה בימים הללו לא פחות מפיגוע (כלכלי טכנולוגי) קשה ממניע אנטישמי בלבד.
מערכת הטלפוניה ושירות הלקוחות שלהם הושבתו ביחד עם שאר השרתים. נדמה כי הפורצים עמלו על אסטרטגיית פריצה מקצועית ושקטה ותוכנית עבודה סדורה של השבתת מגוון שרתים ויכולות ברגע אחד.
מדובר ביכולת סייבר גבוהה מאד.

למרות ההפסד הכלכלי והתסכול הרב, אנא היאזרו בסבלנות עד כמה שניתן. אפשר להביע אמפתיה והבנה.
כי מי שעשה את הפיגוע הזה זה אירן. לא פחות.

(דעה אישית חיים דיקמן מנהלת האתר)
לא הבנתי מה הלחץ של כולכם....
השירות באתרוג תמיד מעולה ומעלה
כמה וכמה פעמים שהייתי צריכה מענה בנושאים שונים ותמיד עזרו וענו מייד וכשהיה זמן המתנה ארוך מכמה דקות נציג חוזר אלי
באמת תקלה לא נעימה בכלל וגרם לי להפסד עבודה של חצי יום,
תביעה ייצוגית?? אנשים לא נסחפתם??
כמו כן למה לצפות למענה ולהתעצבן? יש איזו חברה בארץ שתעמוד באלפי טלפונים בו זמנית? מי בדיוק אמור לענות לכם? לאיזו חברה יש אלפי נציגים בזמין לענות לכם ולהסביר?
תקלה קשה מאד ולא נעימה בכלל
התגובות האלה עושות עוול למגיבים,
אף אחד לא התלונן שהאבטחה שלהם בכוונה נתנה לאיראנים גישה,
התלוננו שאין שום עדכון מאתרוג איפה הם עומדים,
האם ומה הצפי לתיקון התקלה,
האם ידוע מה נחשף איך זה משפיע על הלקוחות והאם יש דרך להתגונן,
בקיצור כל מה שניהול משברים דורש,
לזה אין לי אמפתיה, מוזר?!

הגלישה עכשיו נהייתה כמעט בלתי אפשרית.
לרוב האתרים שניסיתי לא הצלחתי להתחבר.

בדיוק.
אצלנו חזר אתמול בבוקר האינטרנט עבד די בסדר
ומהיום בצהריים אי אפשר באמת לגלוש נורמלי החיבור איטי מאד
וכמעט כל חיפוש מראה שהדף לא זמין
כביכול יש אינרנט והמחשב מחובר אבל בפועל לא באמת אפשר לגלוש
מה אפשר לעשות? כי זה לא היה ככה אתמול

אני לא מצליחה לעבוד כבר יומיים,
הלקוחות שלי דוחקים ולחוצים
ואני מפסידה כסף וזמן יקר:(

אשמח לתשובה בפרטי-
יש מצב להתנתק זמנית מאתרוג ולהשאר עם האינטרנט בלבד?
אני לא רואה ברירה זמנית אחרת...

פורסם בכתבה בוואלה: תום מלכה, ראש מחקר סייבר ובינה מלאכותית, Rakia Global, אומר בשיחה עם וואלה טכנולוגיה כי "התקיפה על אינטרנט רימון היא דוגמה מובהקת לאופן שבו איראן מפעילה את זרועות הסייבר שלה. קבוצת Promised Revenge, שפועלת על פי תבניות מוכרות של משמרות המהפכה, הציגה הצהרות על מאות טרה־בייטים שנגנבו - אך בפועל מדובר בעיקר בפגיעה זמנית בזמינות שירותי הסינון. זהו בדיוק דפוס הפעולה של ה־IRGC: שימוש בקבוצות פרוקסי ליצירת אשליה של שליטה מלאה, גם כאשר ההישגים הממשיים מוגבלים".

עוד מוסיף מלכה כי "מבחינה טכנית, נראה שהמתקפה כוונה לשכבת התשתית וגרמה להשבתת חלק מהמערכות, תוך ניהול קמפיין מתוזמר בטלגרם ובערוצים נוספים ליצירת הד תקשורתי. מבחינה אסטרטגית, המטרה ברורה - לערער את האמון של הציבור הישראלי בשירותים מקומיים ולייצר תחושה של חוסר ביטחון, גם בהיעדר דלף מידע אישי. זהו חיבור מובהק בין לוחמה דיגיטלית ללוחמה פסיכולוגית, שממחיש כיצד איראן רואה בסייבר כלי לא פחות משמעותי מטילים או כוחות מיוחדים".

walla

התלוננו שאין שום עדכון מאתרוג איפה הם עומדים,
האם ומה הצפי לתיקון התקלה,
עד לפני כמה שעות לא היה להם אפשרות לעדכן כי גם המרכזייה שלהם נפלה. וצפי לא בטוח שיש להם גם עכשיו.
האם ידוע מה נחשף איך זה משפיע על הלקוחות והאם יש דרך להתגונן,
בקיצור כל מה שניהול משברים דורש,
לזה אין לי אמפתיה, מוזר?!
כנראה אין מישהו שיודע לענות על זה בוודאות, לפחות לא כרגע, גם אם יש מישהו שיכול לשער אפשר להניח שהוא עסוק עד מעל הראש בלהחזיר לכם האינטרנט יותר מוקדם..

ם לכם מראה שהאינטרנט מחובר למחשב אבל בפועל לא באמת עובד?
לי אתמול אחרי שחזר האינטרנט פתאום לא עבד מ10 בלילה בערך
ניסיתי לשנות לDNS של לדוג' 1.1.1.1 ועובד רגיל (עם סינון) אבל זה עובד רק במחשב
כאילו חלק מהשרתי DNS שלהם לא חזרו, אם קרה לעוד מישהו שיעדכן
זה הפיתרון כנראה

אז מה עושים<???????
לא עונים לי בתמיכה
אני רוצה להסיר את הסינון עד להודעה חדשה בעבודה כבר עצבניים עלי...
מי יודע מי יכול לעזור לי בזה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת