לא הצלחתי להבין מה הוא עשה מה זאת אומרת DNS?זה הפיתרון כנראה
זה בדיוק הנקודההתגובות האלה עושות עוול למגיבים,
אף אחד לא התלונן שהאבטחה שלהם בכוונה נתנה לאיראנים גישה,
התלוננו שאין שום עדכון מאתרוג איפה הם עומדים,
האם ומה הצפי לתיקון התקלה,
האם ידוע מה נחשף איך זה משפיע על הלקוחות והאם יש דרך להתגונן,
בקיצור כל מה שניהול משברים דורש,
לזה אין לי אמפתיה, מוזר?!
אין לי שום טענות כלפי אינטרנט רימון, אני מבינה לגמרי את המצב ואת הקושי, וכתבתי את זה גם בפנייה האישית שלי.בהחלט כלקוחות ניתן להבין את התסכול. אבל בואו נזכור שלצערנו יש אנשים גם כאן במדינת ישראל שחושבים שהחמאס הוא לא הגוף הרע בענין החזרת החטופים.
החברה הזו חווה בימים הללו לא פחות מפיגוע (כלכלי טכנולוגי) קשה ממניע אנטישמי בלבד.
מערכת הטלפוניה ושירות הלקוחות שלהם הושבתו ביחד עם שאר השרתים. נדמה כי הפורצים עמלו על אסטרטגיית פריצה מקצועית ושקטה ותוכנית עבודה סדורה של השבתת מגוון שרתים ויכולות ברגע אחד.
מדובר ביכולת סייבר גבוהה מאד.
למרות ההפסד הכלכלי והתסכול הרב, אנא היאזרו בסבלנות עד כמה שניתן. אפשר להביע אמפתיה והבנה.
כי מי שעשה את הפיגוע הזה זה אירן. לא פחות.
(דעה אישית חיים דיקמן מנהלת האתר)
חיכיתי יותר משעה בשביל שפקיד יגיד לי שאי אפשר לעשות כלום. אין להם שום דרך לעזור. ( גם לא להסיר)לא
אין כזה דבר
אמורים לתת פתרוניות!
לא ביקשתי שיחזירו את האינטרנט ביקשתי שיסירו לי רק מנהל יכול להסיר ולא עונים לי שם
גם לי ככהצפה בקובץ המצורף 2047361אצלי ככה זה מראה, למרות שלכאורה זה מראה שיש אינטרנט במחשב שום דבר לא נפתח ולא נותן לגלוש עוד מישהו?
כן כןגם לי ככה
זה קישור שנפתח לך בדרך כלל?
052-5525720מה המספר שלהם בוואטספ?
אצלי יש נתיב ואנחנו מאוד מרוצים עובד מעולה מותאם אישית ושירות ממש טובאילו עוד סינונים קיימים?
חוץ מנטפרי כי אצלם לא נפתח כלום
בול!לי הכל עבד כרגיל עד היום בצהריים
ומאז ברוב האתרים התמונות לא נטענות,
לעוד מישהו?
אם יש לי גלישה כרגיל ורק בעיה עם זה יש דרך לסדר את זה?
נתיב זה עם סטיק?אצלי יש נתיב ואנחנו מאוד מרוצים עובד מעולה מותאם אישית ושירות ממש טוב
כל מי שמראה לו שיש אינטרנט במחשב ולא נותן להיכנס לאתרים שישנה DNSמה זאת אומרת DNS?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //