אמא יש אחת
משתמש חדש
- הוסף לסימניות
נכתב ע"י צמח;2396009:ישבתי וקראתי מהתחלה ועד הסוף את כל האשכול, אחרי היכרות אישית עם מי שעבר השתלת כליה מתורם שכלל לא הכירו קודם, וממש הציל את חייו!! פשוטו כמשמעו!!
אך אם יורשה לי להעיר לך, שאם את עצמך היית מדברת ממקום אישי של תורמת (ואולי אולי גם מצד של נתרמת...) הדברים היו מתקבלים ברוח הרבה יותר טובה.
אבל את מגיעה מבחוץ לגמרי, אמנם כנראה מכירה מישהו שתרם/נתרם אבל בכ"ז לא תרמת בעצמך, ודי "מקומם" בלשון המעטה לשמוע ולקבל דברים -נכונים ככל שיהיו- ממישהו שלא התנסה אישית בדבר, ויתכן שאם היית רוצה באמת להועיל היית צריכה לעשות זאת ע"י מישהו שכן עבר את זה.....
- כי כשמדובר ב"עצמי ובשרי" לא מספיק שמיעה או ראיה אלא צריך שהדברים יבואו מתוך התנסות ממש!!
ודברי מגיעים לאחר הערכה אין סופית לתורמים בכלל ולתורמי הכליה בפרט- אשריכם...!
אני חושבת שלהפך,
אם דיגיטלי הייתה מגיעה ממקום שקרוב אליה באופן אישי זה היה מראה לנו שזה ממקום נגוע מעט...ושוב לא היינו יכולים להתחבר... ולתרץ לעצמנו ש "זה קשור אליה אבל אלי זה לא קשור"
אני חושבת שעצם זה שהיא בדיוק כמוכם וכמונו - לא קשורה לדבר הזה כלל - והיא התעוררה לכך ושיתפה את כולם בכך, אמור "לחזק" את כולנו יותר לדבר...
בכל אופן דיגיטלי, למרות רוב התגובות השליליות - אני מבטיחה לך שבפעם הבאה שכל קוראי האשכול יראו איזושהי מודעה הקוראת להם לתרום או יפגשו בסיפור בעניין זה כבר יותר ידבר אליהם...ומי יודע? אולי אפילו הם יעשו צעד בגלל זה....והיה זה שכרך!
בכל אופן אותי את עוררת...מקווה לתרום בזכותך! את לא מקוממת כלל! המצפון של המגיבים פה קומם אותם...את פשוט נגעת להם שם וזה צרב....
מדהימה!
הנושאים החמים

Reactions: מאיר&, משחקת במילים ו-שוקולד עילית3 //