eset nod 32 בגירסה 8

• הוסף לסימניות
רק אציין שגירסה 8
אינה מגינה כמו גירסאות האחרונות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
למה כל הקישורים האלה נותנים לי שגיאה האם הם חסומים רק למבקש?
מעוניין לדעת
לא, זה עבד ופתאם עשה שגיאה אין לי מושג למה, לחץ כאן להורדה
אולי מישהו מחק את הקובץ.
בסוף הקישור אם כתוב view אז הוא מציג את דף ההורדה, אם כתוב download זה הקישור להורדה ישירה, אם כתוב delete זה מחיקת הקובץ.

• הוסף לסימניות
לא אבל זה לא רק בהורדה הזו זה במלא לינקים שלך
האם הבעיה אצלי

• הוסף לסימניות
לא אבל זה לא רק בהורדה הזו זה במלא לינקים שלך
האם הבעיה אצלי?
כן, אין שום סיבה שזה לא יעבוד
יש לך חסימה על האינטרנט? (אולי בגלל שזה של נטפרי חסימות אחרות חוסמות את זה...)
אם אתה צריך משהו פנה אלי באישי ואני יעלה לך דרך הג'מבו מייל.

• הוסף לסימניות
ראשית בלינק השני שנתת זה ירד מצויין
אבל פתאום נוצרו לי שני שגיאות??
שרטוט.png
231.png

• הוסף לסימניות
ראשית בלינק השני שנתת זה ירד מצויין
אבל פתאום נוצרו לי שני שגיאות?? צפה בקובץ המצורף 404063 צפה בקובץ המצורף 404064
גם לי התחילו לקרות כאלה שגיאות בדפדפן כרום אז עברתי לדפדפן אופרה בינתיים עד שהתקלות יסודרו.
עוד בעיה שקורת לי לאחרונה, כל פעולה בפרוג מצריכה התחברות מחדש, ולאחר כמה פעמים המשתמש שלי נחסם עקב נסיונות כניסה מרובים, בדפדפן שאני משתמש כעת זה לא קורה, רק בכרום זה קרה.

• הוסף לסימניות
עוד בעיה שקורת לי לאחרונה, כל פעולה בפרוג מצריכה התחברות מחדש, ולאחר כמה פעמים המשתמש שלי נחסם עקב נסיונות כניסה מרובים, בדפדפן שאני משתמש כעת זה לא קורה, רק בכרום זה קרה.

בדיוק כך גם לי אבל ממש

מצד שני הבעיה הראשונה התחילה ממש רק לפני שעה וחצי מוזר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה