כן (התקנה אוטומטית של ירון מ fxp)זה פרוץ כבר גם למחשב אופליין?
רק אציין שגירסה 8
אינה מגינה כמו גירסאות האחרונות
אתה צודק אך זה המיטבי עבור מחשבים עם עקירה של הכרטיס ותוכנה של אאוטנט
יש לך אפשרות טובה יותר?
אתה צודק אך זה המיטבי עבור מחשבים עם עקירה של הכרטיס ותוכנה של אאוטנט
למה כל הקישורים האלה נותנים לי שגיאה האם הם חסומים רק למבקש?לחץ כאן להורדה
לא, זה עבד ופתאם עשה שגיאה אין לי מושג למה, לחץ כאן להורדהלמה כל הקישורים האלה נותנים לי שגיאה האם הם חסומים רק למבקש?
מעוניין לדעת
כן, אין שום סיבה שזה לא יעבודלא אבל זה לא רק בהורדה הזו זה במלא לינקים שלך
האם הבעיה אצלי?
גם לי התחילו לקרות כאלה שגיאות בדפדפן כרום אז עברתי לדפדפן אופרה בינתיים עד שהתקלות יסודרו.ראשית בלינק השני שנתת זה ירד מצויין
אבל פתאום נוצרו לי שני שגיאות?? צפה בקובץ המצורף 404063 צפה בקובץ המצורף 404064
עוד בעיה שקורת לי לאחרונה, כל פעולה בפרוג מצריכה התחברות מחדש, ולאחר כמה פעמים המשתמש שלי נחסם עקב נסיונות כניסה מרובים, בדפדפן שאני משתמש כעת זה לא קורה, רק בכרום זה קרה.
לי מהבוקר.בדיוק כך גם לי אבל ממש
מצד שני הבעיה הראשונה התחילה ממש רק לפני שעה וחצי מוזר
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים