eset nod 32 בגירסה 8

• הוסף לסימניות
אפשר יותר פרטים?
באשכול שם מובן שאפשר רק עד גירסה 8 , וכך גם ידוע בציבור.
זה משהו חדש?

ולמה לדוגמה @אברך ליטאי אינו משתמש עם זה, ורוצה 8 ?
באשכול שם מופיע 2 שיטות ו @אברךליטאי כתב ששיטה שנייה עבדה לו גם על הגירסאות החדשות
(הנ"ל רוצה להשתמש בגירסה 8 שניתנת לפריצה לכל החיים ללא רשת בשונה מהגירסאות החדשות שהפריצה מצריכה רשת ולא לכל החיים)

• הוסף לסימניות
באשכול שם מופיע 2 שיטות ו @אברךליטאי כתב ששיטה שנייה עבדה לו גם על הגירסאות החדשות
(הנ"ל רוצה להשתמש בגירסה 8 שניתנת לפריצה לכל החיים ללא רשת בשונה מהגירסאות החדשות שהפריצה מצריכה רשת ולא לכל החיים)
https://www.prog.co.il/threads/עדכון-offline-בשביל-eset-גירסה-7.388648/#post-5868116

והכוונה שהעדכון מבחוץ עבד לי עם השיטות שם עד גירסה 8
לאחמ"כ לא ניסיתי
סליחה שאני שוב מקפיץ, אבל לא יצאתי ברור...
מה נשאר?
אפשרי?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אוקי.
מעניין אותי לבדוק את העניין.
יש לכם רעיון איך אני יכול לעשות את זה בדרך הכי קצרה מאותו מחשב?
חוץ מלהסיר ולהתקין מחדש?

תודה רבה!!
אשמח אם אחרי שתבצע את זה תעדכן אותי אם זה עבד, ובאיזה שיטה, אני פשוט רוצה לקנות גירסה חדשה ואין לי רשת באותו מחשב.

בתודה מראש

• הוסף לסימניות
סליחה
גם לי יש צורך באנטיוירוס במחשב
היה לי עד עכשיו את ESET 8 ומשהו השתבש והוא דורש התקנה מחדש
ולא הבנתי מכל מה שכתוב לעיל
מה כדאי לעשות ?
האם להתקין שוב את ESET8 או שזה לא מספיק טוב?
ואם כן, האם אפשר לעשות זאת לבד, או שצריך טכנאי?

• הוסף לסימניות
סליחה
גם לי יש צורך באנטיוירוס במחשב
היה לי עד עכשיו את ESET 8 ומשהו השתבש והוא דורש התקנה מחדש
ולא הבנתי מכל מה שכתוב לעיל
מה כדאי לעשות ?
האם להתקין שוב את ESET8 או שזה לא מספיק טוב?
ואם כן, האם אפשר לעשות זאת לבד, או שצריך טכנאי?
יש לך חיבור לרשת, אם כן תתקין את הגירסה החדשה (12)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה