ESET גירסאות עסקיות ג"כ ניתן לעדכן ללא אינטרנט
אתה צודק, אך צריך קוד פעם ראשונה עם אינטרנט וזה אי אפשר אם מותקנת תוכנה של אאוטנט
האם???האם ניתן להוריד את העדכונים בנוד 32 גירסה 12 (אם זה משנה) בקובץ כמו באוואסט
אם כן מה הקישור?
לא כמו באווסט, אבל אפשרי:האם ניתן להוריד את העדכונים בנוד 32 גירסה 12 (אם זה משנה) בקובץ כמו באוואסט
אם כן מה הקישור?
את השני (ess=Eset Smart Security)מה אני אמור לבחור יש לי את הגירסה המלאה
את ראשון או השני ומה ההבדל בין שניהם?צפה בקובץ המצורף 404125
זה מה שכתבתי לך שזה לא כמו Avastושנית מה אני אמור לעשות עם כל זה זה ממש לא קובץ exe??צפה בקובץ המצורף 404130
גם לי התחילו לקרות כאלה שגיאות בדפדפן כרום אז עברתי לדפדפן אופרה בינתיים עד שהתקלות יסודרו.
עוד בעיה שקורת לי לאחרונה, כל פעולה בפרוג מצריכה התחברות מחדש, ולאחר כמה פעמים המשתמש שלי נחסם עקב נסיונות כניסה מרובים, בדפדפן שאני משתמש כעת זה לא קורה, רק בכרום זה קרה.
מעניין שאופרה עובד טוב.
לא כמו באווסט, אבל אפשרי:
https://www.prog.co.il/threads/עדכון-offline-בשביל-eset-גירסה-7.388648/
וזה משנה, תסתכל שם היטב איזה שיטה עובדת החל מגירסה 9
לא הבנתי. אפשר לעדכן ידני (ללא רשת) גם גירסה 12 ???זה מה שכתבתי לך שזה לא כמו Avast
תסתכל בנושא שציינתי יש שם הוראות מפורטות מה לעשות
(את הקבצים לאחר החילוץ יש להעביר לתיקייה במחשב ולהורות לאנטי וירוס לעדכן דרכם)
לא אבל זה לא רק בהורדה הזו זה במלא לינקים שלך
האם הבעיה אצלי
כנראה הוא מנסה לאחר 3 ימים.כן, אין שום סיבה שזה לא יעבוד
יש לך חסימה על האינטרנט? (אולי בגלל שזה של נטפרי חסימות אחרות חוסמות את זה...)
אם אתה צריך משהו פנה אלי באישי ואני יעלה לך דרך הג'מבו מייל.
כןלא הבנתי. אפשר לעדכן ידני (ללא רשת) גם גירסה 12 ???
לא, הקישור שהבאתי למעלה הוא מהיום.כנראה הוא מנסה לאחר 3 ימים.
שרת magicode זמין רק ל 72 שעות מזמן העלאה.
לא עניתי על הזה של היום (שאותו מישהו מחק), אלא על:לא, הקישור שהבאתי למעלה הוא מהיום.
לא אבל זה לא רק בהורדה הזו זה במלא לינקים שלך
האם הבעיה אצלי
אפשר יותר פרטים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים