- הוסף לסימניות
14 נשים. שימי לב שבהודעה הקודמת לא כתבתי גיל.וואי וואי,
ילד מתחת אחוזון 3 (מעל גיל 5) ולא זוכרת פעם אחת שהרטבתי על זה כרית.
14 נשים. שימי לב שבהודעה הקודמת לא כתבתי גיל.וואי וואי,
כנ''לאני פחות זקוקה לתמיכה על המשקל והגובה (מתחת אחוזון 3) כי זה לא הנקודה שמדאיגה אותי (גם הרופאה לא מתייחסת לזה במעקב)
אבל אשמח לעצות והזדהות על בררנות יתר עם הגבלות תזונה![]()
גם אני לא....וואי וואי,
כל אחת והצורך שלהאני פחות זקוקה לתמיכה על המשקל והגובה (מתחת אחוזון 3) כי זה לא הנקודה שמדאיגה אותי (גם הרופאה לא מתייחסת לזה במעקב)
אבל אשמח לעצות והזדהות על בררנות יתר עם הגבלות תזונה![]()
הבת שלי. אנחנו צריכים להגיע לאנדו קרינולוג.אשמח אם יש פה אמהות לילדים עם חסר בהורמון גדילה
(האם מטפלות בהורמונים וכו')
זהו, כשיש 14 משתתפים שכל אחת יש לה צורך אחר ומבינה בתחום אחר, אני לא רואה טעם בפתיחת פורוםגם אני לא....
כל אחת והצורך שלה
מניחה שצפוי שילד עם הפרעת אכילה, יטפלו בהפרעת האכילה מתוך הנחה שהיא הגורם לFTT
אני לא צריכה בכלל הזדהות לגבי בררנות וכו' כי היא לא קיימת
אשמח אם יש פה אמהות לילדים עם חסר בהורמון גדילה
(האם מטפלות בהורמונים וכו')
היא מאובחנת עם חסר?הבת שלי. אנחנו צריכים להגיע לאנדו קרינולוג.
כרגע לא מטופלת ולא מאובחנת סופית. אבל בבדיקת דם של הרופא ילדים יש ערך מסויים נמוך של ערך אחר- לא הורמון גדילה, שמראה על חסר בהורמון גדילה.היא מאובחנת עם חסר?
מטופלת בהורמון?
שום דבר. אגב היא תינוקת.עשיתם טסטים?
ארגינין?
קלונידין?
מיפוי עצמות?
בדיקת דם לא קובעתשום דבר. אגב היא תינוקת.
הינו לפני כמה חודשים אצל אנדו, והוא שיחרר אותנו לנפשינו. בהמשך עשינו בדיקות דם כלליות שכללו בין השאר את הבדיקה הזאת.
הבדיקה היא IGF -I 16.8
בגלל זה אנחנו בדרך לאנדוקרינולוג.בדיקת דם לא קובעת
כי השחרור של הורמון גדילה הוא בפולסים
ולכן צריכים לעשות טסט שבודקים באופן רציף את השיחרור של ההורמון לדם.
איך שהבנתי חסר בהורמון גדילה יכול להיות גם מושפע מחסר בתזונהכרגע לא מטופלת ולא מאובחנת סופית. אבל בבדיקת דם של הרופא ילדים יש ערך מסויים נמוך של ערך אחר- לא הורמון גדילה, שמראה על חסר בהורמון גדילה.
עשינו בדיקות מקיפות. הכל תקין. היא לא מקיאה הרבה, אבל מקיאה. (פעם בשבוע- שבועיים).איך שהבנתי חסר בהורמון גדילה יכול להיות גם מושפע מחסר בתזונה
אם היא עדיין מקיאה, אולי 'רק' יש לה חסרים תזונתיים?
עשיתם בדיקות דם מקיפות של ברזל וויטמינים שונים?
על סמך בדיקת דם אחת לא קובעים חסר בהורמון גדילה!איך שהבנתי חסר בהורמון גדילה יכול להיות גם מושפע מחסר בתזונה
אם היא עדיין מקיאה, אולי 'רק' יש לה חסרים תזונתיים?
עשיתם בדיקות דם מקיפות של ברזל וויטמינים שונים?
ואין שום מתאם בין ההקאות שאתם יכולים להגיד- זה מה שגורם לה להקיא?היא לא מקיאה הרבה, אבל מקיאה. (פעם בשבוע- שבועיים).
לא קבעתיעל סמך בדיקת דם אחת לא קובעים חסר בהורמון גדילה!
ואין שום מתאם בין ההקאות שאתם יכולים להגיד- זה מה שגורם לה להקיא?
פעילות גופנית מסוימת? שהיה בחלל שונה? שינוי בסדר יום?
לא קבעתי
הארתי את תשומת ליבה לעוד כיוון שהבנתי מהרופאה ששלחה אותנו למעקב סדרתי על הברזל וויטמינים וכו' בגלל הקאות, הגבלות תזונתיות ובררנות כדי שלא יגרם חסר בהורמון גדילה שנובע בגלל חסר תזונתי.
עשינו בדיקות מקיפות. הכל תקין. היא לא מקיאה הרבה, אבל מקיאה. (פעם בשבוע- שבועיים).
יש לחמי כל מיני תאוריות מענינות. הוא טוען שהכל מתחיל ונגמר בזה שהיא היפארקטיבית. היא מחפשת תחושה ולכן היא בוכה ולכן היא מקיאה ולכן היא חולה מלא. והיא היפראקטיבית אז היא מוציאה מלא אנרגיה ולא גדלה. עד כאן הבנתי. איך כל השאר קשור? זה אני לא יודעת. ואני חושבת שאולי חצי מהבעיות שלה זה היפראקטיביות. כל השאר קשורים לדברים אחרים. (אל תצחקו. יש ילדים היפר בני חצי שנה. רק שלא מטפלים בזה בגילאים האלו.)
מקיאה אחרי בכי. בעצם גם כשיש שינוי בסדר היום- למשל כשאנחנו מחוץ לבית.קראתי ואני עדיין שואלת.
מכירה ילדים שמקיאים אחרי שהם מתנדנדים או עושים גלגולי ראש או מסתובבים במהירות האור
מכירה ילדים שמקיאים כשיש שינוי בסדר יום
מכירה ילדים שמקיאים אם הם הולכים לישון קרוב מידי לאוכל
זה לא איזה בדיקה חיצונית שעושים זה פשוט ניהול יומן הקאות כדי לנסות לעלות על הגורם.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //