נכתב ע"י רבקה אריאל;522785:אני לא באמת מבינה בזה, אבל:
כשכתבת בשרשור הקודם שגם במצלמת הרפלקס שלך אפשר לצלם וידאו ב-HD (בניסוח זה או אחר) הזכרת לי אנשים שאומרים לי: "מה, את צריכה להסתכל בעינית כדי לצלם? במצלמה הביתית שלי אפשר לראות על המסך!"
אל תשווה מאפיינים של מצלמה מסוג אחד (רפלקס) למצלמות מסוג אחר (וידאו). במצלמות וידאו היכולת לצלם ב-HD היא עדיין לא טריוויאלית (אם כי היא הופכת נפוצה יותר ויותר).
ראיתי קליפ חתונה (מחו"ל) שצולם עם מצלמת רפלקס ועדשות שונות. באמת באמת מדהים.נכתב ע"י tamiro;522793:אחרי שראיתי את הסרטון שצולם עם ה7D והפיש איי החדשה של קרנון
כל מה שכתבת כרגע לא רלוונטי
הSLR סגרו פערים אדירים בנושא הוידאו
ואת מקבלת איכות מדהימה בכלום כסף
נכתב ע"י רבקה אריאל;522797:ראיתי קליפ חתונה (מחו"ל) שצולם עם מצלמת רפלקס ועדשות שונות. באמת באמת מדהים.
אבל העובדה היא שצלמי אירועים לא עובדים עם זה. לא יודעת למה, אבל כנראה שיש מספיק יתרונות למצלמות שלהם. שוב, אני לא מבינה בזה.
סתם פליטת קולמוס. התכוונתי שצלמי וידאו שמאז ומעולם השתמשו במצלמות וידאו מקצועיות - לא עוברים כ"כ מהר למצלמות רפלקס. אולי הם טועים, לא יודעת.נכתב ע"י tamiro;522801:אל תגלי לאפחד.... אבל
צילום אירועים זה לא הכל בחיים
נכתב ע"י רבקה אריאל;522797:ראיתי קליפ חתונה (מחו"ל) שצולם עם מצלמת רפלקס ועדשות שונות. באמת באמת מדהים.
אבל העובדה היא שצלמי אירועים לא עובדים עם זה. לא יודעת למה, אבל כנראה שיש מספיק יתרונות למצלמות שלהם. שוב, אני לא מבינה בזה.
להזכירך, ב-SLR החדשות של סוני יש צילום וידאו HD עם פוקוס אוטו' ככה שזה פחות כאב ראש. אבל הם עדיין לא מצאו פתרון שיאפשר צילום רציף של למעלה מ-5-7 דקות עקב התחממות החיישן.נכתב ע"י יעקב1;523011:אלא שצילום אירועים עם SLR זה כאב ראש גדול מאוד.
נכתב ע"י Srool;523844:להזכירך, ב-SLR החדשות של סוני יש צילום וידאו HD עם פוקוס אוטו' ככה שזה פחות כאב ראש. אבל הם עדיין לא מצאו פתרון שיאפשר צילום רציף של למעלה מ-5-7 דקות עקב התחממות החיישן.
תן לזה כמה חודשים וגם לזה הם ימצאו פתרון.
נכתב ע"י Srool;523874:גם בחתונה כל טייק לוקח פחות מ-5 דקות? לא נראה לי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים