- הוסף לסימניות
יש לי אותן בעיות.
בררנו - אתרוג מעולים! יש להם רמת חסימה החל ממייל בלבד.
נכתב ע"י Art Studio;1321448:יש לי אותן בעיות.
אני כבר מרים ידייםנכתב ע"י מילה בסלע;1321482:התקשרתי והייתי בהמתנה מעל רבע שעה אח"כ ענתה מוקדנית שלקחה פרטים והבטיחה שהם יחזרו.
לא חזרו.
די, ה' יעזור, בואו נתפלל על המצב ושזה יהיה הצרות שלנו!
כתבתי לפי מה שראיתי אחרי שעברתי מאתרוג לנתיבנכתב ע"י Art Studio;1321512:מה התחזקות בקדושה בנתיב?
יש חברות נוספות שגם שם אפשר לא פחות, ויותר...
זו הנקודה בעיקר מה שאני נהנה מנתיבנכתב ע"י blueberry;1321520:
בשורה התחתונה אני רואה שאין הבדל בשירותנכתב ע"י sara100;1321557:מבחינת כשרות נתיב יותר גלאט!
(אני של אתרוג בגלל הקהילה)
והחסימה תמיד מקשה יותר!
ובאתרוג לא מלקקים דבש!!!
אתר שנסגר לי הלוך ושוב ובכלל לא ע"י הסינון שלי (נפתח ונסגר נפתח ונסגר....) ואני מחכה בטלפון שעות!!!!!
ומה שהפקידים יודעים להגיד תוציאי את הראוטר תכבי תדליקי, תכבי את המחשב ותדליקי..... מה אני לא יודעת את זה לבד??????
מצד שני זה אולי שכר טרחה.... כי אחרת אם נמצאים בכשר וזה לא קשה, אז על מה נקבל שכר?????
נכתב ע"י sari5659;1321564:מי אמר שנתיב יותר גלאט?
נכתב ע"י sara100;1321619:כמי שהיתה גם כאן וגם כאן!
נכתב ע"י sara100;1321557:מבחינת כשרות נתיב יותר גלאט!
(אני של אתרוג בגלל הקהילה)
והחסימה תמיד מקשה יותר!
ובאתרוג לא מלקקים דבש!!!
אתר שנסגר לי הלוך ושוב ובכלל לא ע"י הסינון שלי (נפתח ונסגר נפתח ונסגר....) ואני מחכה בטלפון שעות!!!!!
ומה שהפקידים יודעים להגיד תוציאי את הראוטר תכבי תדליקי, תכבי את המחשב ותדליקי..... מה אני לא יודעת את זה לבד??????
מצד שני זה אולי שכר טרחה.... כי אחרת אם נמצאים בכשר וזה לא קשה, אז על מה נקבל שכר?????
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים