jdn- האם פתוח בנתיב?

• הוסף לסימניות
יש לי אותן בעיות.
בררנו - אתרוג מעולים! יש להם רמת חסימה החל ממייל בלבד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Art Studio;1321448:
יש לי אותן בעיות.
בררנו - אתרוג מעולים! יש להם רמת חסימה החל ממייל בלבד.

אתרוג מעולים... מסרי להם את געגועי...

• הוסף לסימניות
התקשרתי והייתי בהמתנה מעל רבע שעה אח"כ ענתה מוקדנית שלקחה פרטים והבטיחה שהם יחזרו.

לא חזרו.

די, ה' יעזור, בואו נתפלל על המצב ושזה יהיה הצרות שלנו!

• הוסף לסימניות
תקבלי מייל או טלפון במילא מאתרוג, לשאול למה עזבתם

איפה שי מנתיב שיגיב כאן
שייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;1321482:
התקשרתי והייתי בהמתנה מעל רבע שעה אח"כ ענתה מוקדנית שלקחה פרטים והבטיחה שהם יחזרו.

לא חזרו.

די, ה' יעזור, בואו נתפלל על המצב ושזה יהיה הצרות שלנו!
אני כבר מרים ידיים:cool:
ובאמת שאלו יהיו הצרות,
ואלו בזכות ההתחזקות בקדושה יבוא הישועה

• הוסף לסימניות
מה התחזקות בקדושה בנתיב?
יש חברות נוספות שגם שם אפשר לא פחות, ויותר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Art Studio;1321512:
מה התחזקות בקדושה בנתיב?
יש חברות נוספות שגם שם אפשר לא פחות, ויותר...
כתבתי לפי מה שראיתי אחרי שעברתי מאתרוג לנתיב
עברתי אמנם לפי בקשת הקהילה שלנו
אבל בסוף אני נהנה

• הוסף לסימניות
תשלחי הודעה לשי מנתיב
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
כל ההתחלות קשות, אבל אני איתם המון שנים והכל זורם ומהר ב"ה ויכולה להעיד שבשנים האחרונות לא נדרשתי לפנות לתמיכה שלהם, אולי פעמים בודדות שגם אותן אינני זוכרת.

• הוסף לסימניות
מרוצה מאוד נראה לי שאפילו יותר זול תבדקו

• הוסף לסימניות
מבחינת כשרות נתיב יותר גלאט!
(אני של אתרוג בגלל הקהילה)
והחסימה תמיד מקשה יותר!
ובאתרוג לא מלקקים דבש!!!
אתר שנסגר לי הלוך ושוב ובכלל לא ע"י הסינון שלי (נפתח ונסגר נפתח ונסגר....) ואני מחכה בטלפון שעות!!!!!
ומה שהפקידים יודעים להגיד תוציאי את הראוטר תכבי תדליקי, תכבי את המחשב ותדליקי..... מה אני לא יודעת את זה לבד??????
מצד שני זה אולי שכר טרחה.... כי אחרת אם נמצאים בכשר וזה לא קשה, אז על מה נקבל שכר?????

• הוסף לסימניות
מי אמר שנתיב יותר גלאט?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sara100;1321557:
והחסימה תמיד מקשה יותר!
ובאתרוג לא מלקקים דבש!!!
אתר שנסגר לי הלוך ושוב ובכלל לא ע"י הסינון שלי (נפתח ונסגר נפתח ונסגר....) ואני מחכה בטלפון שעות!!!!!
ומה שהפקידים יודעים להגיד תוציאי את הראוטר תכבי תדליקי, תכבי את המחשב ותדליקי..... מה אני לא יודעת את זה לבד??????
מצד שני זה אולי שכר טרחה.... כי אחרת אם נמצאים בכשר וזה לא קשה, אז על מה נקבל שכר?????
בשורה התחתונה אני רואה שאין הבדל בשירות:cool:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sara100;1321619:
כמי שהיתה גם כאן וגם כאן!

להזכירכם - אינכם היחידים שהיו גם כאן וגם כאן...

ויש נ.ב. אולם אינני רוצה להכנס לפולמוס. מיותר בעיני.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sara100;1321557:
והחסימה תמיד מקשה יותר!
ובאתרוג לא מלקקים דבש!!!

אולי זה תלוי תחת איזה חברה/ספק/ שרת את נמצאת ?!:rolleyes:

• הוסף לסימניות
שרי, עזבי. יש אינטרסנטיות.

ועוד מעט תראי הוכחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה