אני שמה את העוף בשקית ניילון והמכסה סוגר עליה, כך שהקצוות של השקית מציצים מהסיר, המרק מקבל את הטעם ונשאר צח לגמרי
איך המרק מקבל את הטעם של העוף? את מחוררת את השקית?

יש לי שמנת מתןקה בבית שהתאריך שלה עבר ב 7/21
היא היתה סגורה עד עכשיו ומונחת במקרר
היא לא נפוחה ואין לה ריח רע (לא יודעת מה אמור להיות ריך של מקולקל)
ניראה לכם היא עדין טובה? אפשר להשתמש בה?

אני שמה את העוף בשקית ניילון והמכסה סוגר עליה, כך שהקצוות של השקית מציצים מהסיר, המרק מקבל את הטעם ונשאר צח לגמרי
שקית ניילון זה לא בריא בכלל
@saryk הציעו פעם להכניס לתוך גרב חדשה

איך אני משיגה מייל או טלפון של העני בקר?
תודה מראש

תודה, כנראה שזה מה שזכרתי...
צריך דווקא לייקרה? ;)
נשמע לי דוחה למדי....
יש שקיות רשת שמיועדות בדיוק בשביל זה-
1636486758751.png

קילפתי אתמול הר של ירקות
0גזר/קישוא בטטה)ולא השתמשתי בהכל,
הכנסתי לתוך קערה עם מים במקרר,
אפשר להשאיר את הקערה במקרר עד יום ראשון ?

קציצות עוף טחון שממש מתפרקות בטיגון, יש מה להוסיף לתערובת?
(לא מאמינה שהבעיה במחבת, תמיד מוציאה תוצאות מעולות)
תודה רבה!

איך הכי נכון להפשיר פשטידה שמורכבת מבצק עלים למעלה ולמטה ובאמצע קוביות חזה וירקות?

איך הכי נכון להפשיר פשטידה שמורכבת מבצק עלים למעלה ולמטה ובאמצע קוביות חזה וירקות?
תפשירי במקרר/ על השיש, ואח"כ תכניסי לתנור לאפיה שתחזיר לבצק את הפריכות
@hbecker תמיד ממליצה מההקפאה להעביר לחימום ללא הפשרה קודם.
השאלה אם מתאים גם בפשטידות עם בצק עלים

@hbecker תמיד ממליצה מההקפאה להעביר לחימום ללא הפשרה קודם.
השאלה אם מתאים גם בפשטידות עם בצק עלים
בהחלט.
הבעיה בהקפאה היא שבהפשרה ניגרים נוזלים ואז הם פוגעים במרקם הפשטידה או המאכל
אם מעבירים ישירות לחימום [תנור,פלטה וכיוצ"ב] אז ההפשרה היא תוך כדי חימום והחימום גורם לנוזלים להתאייד ואז המרקם לא נפגע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה