- הוסף לסימניות
אז תפחיתי סוכר בבצק.שלא יהיה מדי מתוק.
כי הפחתה של הקרם תגרום לעוגה להיות יבשה.
אז תפחיתי סוכר בבצק.שלא יהיה מדי מתוק.
ב"ה@java , מורידה בפנייך את הכובע...
כשהוצאתי אתמול בלילה אוכל מהמקפיא למקרר בשביל הארוחה של היום, החלטתי שאת הפשטידה אני משאירה במקפיא, ואנסה הפעם להוציא ישירות לחימום בתנור לפני האוכל.
היה קשה לעמוד בזה...
לראות ולא להוציא... גם אתמול בלילה, גם היום בבוקר וגם כשחזרתי מהעבודה.... (הארוחה המבושלת בערב)
שעה לפני הארוחה הוצאתי את הפשטידה ישירות לתנור, חיממתי על 150, בהמשך הגברתי, ויצא מפתיע!
אז תודה לך ול @hbecker על התגלית...
מאמצת.
לא מבשלים.אפשר את עזרת המומחים?
כמה זמן מבשלים קוביות חזה? הן תמיד מתייבשות לי.
כמה זמן מבשלים אותן, אם אני מכינה בבוקר וכל אחד מחמם לו מנה קטנה כשהוא חוזר הביתה?
האם מבשלים פחות, כי החימום מייבש?
איך אפשר להיות בטוחים שהן מבושלות, בלי להגיע לייבוש יתר?
בקיצור, כל מה שיש לכן לומר על חזה.
התייאשתי.
אפשר לבשל אם הבישול קצר. אני אישית מעדיפה בישול במחבת.יש לי כל מיני מתכונים טובים של משרה, שאחרי לילה - מבשלים. אז את בעצם אומרת שלא נכון לבשל אותם?
רק לצרוב?
כמה זה בדקות?אפשר לבשל אם הבישול קצר.
אם הרוטב רותח והחזה שקוע בו 5-7 דקות ברתיחה תספקנה בהחלט.כמה זה בדקות?
ו- שוב תודה!
אני תמיד מבשלת דלעת עם מעט סוכר.לילה טוב,
מה יכול לאזן ולהפיג מרירות ממרק טחון?
זה מרק דלעת יפנית, המרירות זה בגלל שבישלתי את הדלעת בקליפתה, לדעתי. המרקם מעולה, הטעם טוב אך מורגשת מעט מרירות.
תודה.
את יכולה עכשיו להוסיף שמרים מעורבבים בקצת מים פושרים ולשים להתפחה מחדש.לא מאמינה שקרה לי אבל..הבו עיצה
הכנתי בצק לחלות ועכשיו אחרי שעה של התפחה אני קולטת ששכחתי לשים שמרים
יש מה לעות או להכין מזה פיתות וזהו?
תזרקי לפח ותתחילי מחדש.לא מאמינה שקרה לי אבל..הבו עיצה
הכנתי בצק לחלות ועכשיו אחרי שעה של התפחה אני קולטת ששכחתי לשים שמרים
יש מה לעות או להכין מזה פיתות וזהו?
נס שהקשבתי לעצתכם,את יכולה עכשיו להוסיף שמרים מעורבבים בקצת מים פושרים ולשים להתפחה מחדש.
כמובן ללוש היטב לפני
מניסיון זה עובד.
שמחה לשמוענס שהקשבתי לעצתכם,
יצאו חלות תפוחות ויפות,
טעמתי גם לחמניה קטנה ויצא מצוין
תודה רבה
עזרה דחוף!
הכנתי עוגת גבינה שמרים, יצאה עכשיו מהתנו ופתאום קלטתי שלא מרחתי ביצה לפני האפיה
המראה יצא מט כזה ולא ממש מגרה.
עדיף למרוח משהו עכשיו (זיגוג) כשזה עדיין רותח או שאין דרך להציל??
זה לכמות של 4 פסים אנגליש קייק?תשפכי קצת סירופ סוכר, אני עושה את זה מלכתחילה:
כוס סוכר
כוס מים
וכפית תמצית וניל
לבשל עד שהסוכר נמס
ולשפוך על העוגה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //