- הוסף לסימניות
- #1,001
ללא ספק.תודה!
זה יחזיק במקרר כמה שעות אחרי הזילוף?
גם יומיים.
נערך לאחרונה ב:
ללא ספק.תודה!
זה יחזיק במקרר כמה שעות אחרי הזילוף?
אפשרי בהחלט.חשבתי אולי להפשיר לגמרי ולאפות עוד 5 דקות, אפשרי?
ולאפות ולהקפיא חזרה גם אפשרי?אפשרי בהחלט.
יש שעושים את זה בכוונה כדי שיהיה טרי דיו.
ואין צורך להפשיר קודם.
אני מניחה שזה יעבור בסדר, אם אתם לא מפונקים במיוחד.ולאפות ולהקפיא חזרה גם אפשרי?
תנסי ללוש עוד כמה דקות.הי
הכנתי 2 קג בצק לחלות(אמרתי נתחיל קצת להתארגן לחגים)
כל הבצק מלא פרורים קשים של קמח
נראה לך יטעמו את זה אחרי האפיה? ויש לכן מושג למה זה קורה?
זה מה שעשיתיתנסי ללוש עוד כמה דקות.
אני זוכרת שהיה אשכול בנושא.זה מה שעשיתי
חלקתי את הבצק ל2 וככה אמרתי אולי יהיה יותר מקום במיקסר
אין לא עזר
יש לך מושג למה זה קורה?
www.prog.co.il
אצלי כבר מדי מאוחר הם בתנורמצאתי
מקווה שיסייע לך:
![]()
מאפים - שאלה של מתחילה- נהרס לי הבצק או שיש דרך להציל?
קבלתי במתנה מיקסר קנווד מדגם K החלטתי להכין היום חלות (אני לא אופה כמעט כלום והניסיון שלי שואף לאפס) שפכתי את כל החומרים לקערה לפי כמות של 2 קילו ופספסתי את הנקודה שהמיקסר מכיל עד קילו אחד תוך כדי ערבוב , המיקסר נתקע וכמעט מת , לא הצליח להסתובב סביב עצמו עד שחילצתי את הבצק ועד שהמשכתי ללוש ביד...www.prog.co.il
אפשר לטבול במיםהצילו,
הכנתי לחמניות מדהימות, נראות מעולה, אבל... אין לי בביצה לשים מעל לפני שאני מכניסה לתנור,
אולי יש למישהי רעיון מה לשים במקום?
שמן, או לטבול במים ואז שומשום, כמו שכתבו קודם.הצילו,
הכנתי לחמניות מדהימות, נראות מעולה, אבל... אין לי בביצה לשים מעל לפני שאני מכניסה לתנור,
אולי יש למישהי רעיון מה לשים במקום?
תודה, שמתי חצי מים חצי שמן, מקווה שיצאטוב..שמן, או לטבול במים ואז שומשום, כמו שכתבו קודם
תעדכני...תודה, שמתי חצי מים חצי שמן, מקווה שיצאטוב..
נשמע כאילו תרגמת מתכון.אני רוצה להכין רוגעלך ובבצק כתוב:
1 ק"ג קמח לחם פיבטי מניטובה או קאפוטו שף אדום ,
אם אני שמה קמח לבן רגיל? זה משנה משהו?
אשמח לתשובה
תודה.
לא תרגמתי, ככה המתכוןנשמע כאילו תרגמת מתכון.
יכולה להעלות אותו?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //