temu TEMU ככה תנצלו את כל ההנחות שהם מציעים!

זהו.
כי שאלתי בצאט אמרו לי שהמחיר שמשלמים באתר כולל מכס...
וזה רק תהליך לשחרור החבילב אך לא מחייבים עוד כסף למכס!
בהצלחה!

יש פה מלא קישורים שיכולים לעזור אולי דרך חיפוש לפי תמונה שיש פה ויש עוד אשכול למה אין משלוח חינם בטימו שאולי שם זה יותר מתומצת

תחפש בגוגל משהו שייתן לך פרסומת של טמו, ברגע שיהיה לך פרסומת ותלחץ על הקישור, לא יהיה מינימום.
אני התרגלתי לחפש "אופניים טמו"...
אחד לדוגמא
כל אלו לא עובדים לי...

קרה לכם? עשיתי משלוח עד הבית
תכלס הם שלחו דרך Israel Post וזה הגיע לדואר והיתי צריכה ללכת לקחת את זה
עשיתי עכשיו שוב הזמנה ואני רואה שחברת השליחויות זה Israel Post
?שוב החבילה תגיע לי לדואר ולא אלי הביתה
אצלי הגיע בדואר ישראל עד הבית,
הדוורית התקשרה כשדחסה את החבילה לתוך תיבת הדואר...

ניסית להוסיף את הקישור הנ"ל בURL למעלה לפני התשלום וללחוץ אנטר?
אכן.
אצלי זה עובד רק אחרי שמכניסים את המוצר של הפרסומת לעגלה ואז במעבר לעגלה להוריד את המוצר של הפרסומת.
לא עובד..
לא עובד

אכן.
לא עובד..

לא עובד
לך איתי מילה במילה מובטח לך שתראה ישועות!
1. תכנס לעגלת קניות
2. לחץ על מעבר לקופה
אופציית המשלוח הוא על איסוף עצמי נכון ?
3. אתה נעמד על שורת הכתובת של גוגל (זה הקטע הכי קשה להבנה...)
4. אתה לוחץ על החץ הימני עד לסוף הכתובת (כי לא רואים את סוף השורה)
5. מוסיף את השורה הזו: &_x_ads_channel=google&_x_ads_sub_channel=shopping&
הופ!
אופציית המשלוח שונתה ואתה יכול לקנות בשקל !
עבד???

איך אפשר לקבל הנחה לרכישה ב425 שח?
הנציג בצאט ממש מתעקש לא לתת אפילו שתמיד הוא נתן לי 20%
והאם כדאי לפצל?

אכן.

לך איתי מילה במילה מובטח לך שתראה ישועות!
1. תכנס לעגלת קניות
2. לחץ על מעבר לקופה
אופציית המשלוח הוא על איסוף עצמי נכון ?
3. אתה נעמד על שורת הכתובת של גוגל (זה הקטע הכי קשה להבנה...)
4. אתה לוחץ על החץ הימני עד לסוף הכתובת (כי לא רואים את סוף השורה)
5. מוסיף את השורה הזו: &_x_ads_channel=google&_x_ads_sub_channel=shopping&
הופ!
אופציית המשלוח שונתה ואתה יכול לקנות בשקל !
עבד???
איני בן שנה וחצי ואני מבין היטב מהו התהליך.
לא עובד לי. (לא מגיע לי לקופה לפני 130 ש"ח)

עריכה: בחשבון אחד הוא נתן ובשני לא.

נערך לאחרונה ב:
איני בן שנה וחצי ואני מבין היטב מהו התהליך.
לא עובד לי. (לא מגיע לי לקופה לפני 130 ש"ח)
@העשיל פרידמאן , נראה לי גיליתי את הנוסחא תעתיק את השם המלא של המוצר לפרופיל אורח בכרום ואז זה יקפוץ לך כפרסומת ממומנת תלחץ מעבר לקופה תיכנס לחשבון וזה ידלג לקופה בלי מינימום ( אבל זה לא יהיה משלוח לדלת) תעדכן אם הצליח

@העשיל פרידמאן , נראה לי גיליתי את הנוסחא תעתיק את השם המלא של המוצר לפרופיל אורח בכרום ואז זה יקפוץ לך כפרסומת ממומנת תלחץ מעבר לקופה תיכנס לחשבון וזה ידלג לקופה בלי מינימום ( אבל זה לא יהיה משלוח לדלת) תעדכן אם הצליח
כבר הזמנתי מהחשבון השני וזהו.

אבל ניסיתי להכנס בעבר דרך פרסומת ולא נתן לי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה