- הוסף לסימניות
לא מצליח לי להוריד את מינימום ההזמנה 
יש פה מלא קישורים שיכולים לעזור אולי דרך חיפוש לפי תמונה שיש פה ויש עוד אשכול למה אין משלוח חינם בטימו שאולי שם זה יותר מתומצתלא מצליח לי להוריד את מינימום ההזמנה![]()
תחפש בגוגל משהו שייתן לך פרסומת של טמו, ברגע שיהיה לך פרסומת ותלחץ על הקישור, לא יהיה מינימום.לא מצליח לי להוריד את מינימום ההזמנה![]()
כרגע פיצלתי לקניות וחשבונות שונים..רלוונטי עדיין?
יש פה מלא קישורים שיכולים לעזור אולי דרך חיפוש לפי תמונה שיש פה ויש עוד אשכול למה אין משלוח חינם בטימו שאולי שם זה יותר מתומצת
כל אלו לא עובדים לי...תחפש בגוגל משהו שייתן לך פרסומת של טמו, ברגע שיהיה לך פרסומת ותלחץ על הקישור, לא יהיה מינימום.
אני התרגלתי לחפש "אופניים טמו"...
אחד לדוגמא
לחצת על זה, ועברת לקופה והוא עדיין כותב לך שסף המינימום הוא 130?! זה עובד לי קבוע!כל אלו לא עובדים לי...
exactlyלחצת על זה, ועברת לקופה והוא עדיין כותב לך שסף המינימום הוא 130?! זה עובד לי קבוע!
ניסית להוסיף את הקישור הנ"ל בURL למעלה לפני התשלום וללחוץ אנטר?exactly
אין מכס,
אצלי הגיע בדואר ישראל עד הבית,קרה לכם? עשיתי משלוח עד הבית
תכלס הם שלחו דרך Israel Post וזה הגיע לדואר והיתי צריכה ללכת לקחת את זה
עשיתי עכשיו שוב הזמנה ואני רואה שחברת השליחויות זה Israel Post
?שוב החבילה תגיע לי לדואר ולא אלי הביתה
אכן.ניסית להוסיף את הקישור הנ"ל בURL למעלה לפני התשלום וללחוץ אנטר?
לא עובד..אצלי זה עובד רק אחרי שמכניסים את המוצר של הפרסומת לעגלה ואז במעבר לעגלה להוריד את המוצר של הפרסומת.
לא עובד
אז אצליאצלי הגיע בדואר ישראל עד הבית,
הדוורית התקשרה כשדחסה את החבילה לתוך תיבת הדואר...
לך איתי מילה במילה מובטח לך שתראה ישועות!לא עובד..
לא עובד
איני בן שנה וחצי ואני מבין היטב מהו התהליך.אכן.
לך איתי מילה במילה מובטח לך שתראה ישועות!
1. תכנס לעגלת קניות
2. לחץ על מעבר לקופה
אופציית המשלוח הוא על איסוף עצמי נכון ?
3. אתה נעמד על שורת הכתובת של גוגל (זה הקטע הכי קשה להבנה...)
4. אתה לוחץ על החץ הימני עד לסוף הכתובת (כי לא רואים את סוף השורה)
5. מוסיף את השורה הזו: &_x_ads_channel=google&_x_ads_sub_channel=shopping&
הופ!
אופציית המשלוח שונתה ואתה יכול לקנות בשקל !
עבד???
@העשיל פרידמאן , נראה לי גיליתי את הנוסחא תעתיק את השם המלא של המוצר לפרופיל אורח בכרום ואז זה יקפוץ לך כפרסומת ממומנת תלחץ מעבר לקופה תיכנס לחשבון וזה ידלג לקופה בלי מינימום ( אבל זה לא יהיה משלוח לדלת) תעדכן אם הצליחאיני בן שנה וחצי ואני מבין היטב מהו התהליך.
לא עובד לי. (לא מגיע לי לקופה לפני 130 ש"ח)
כבר הזמנתי מהחשבון השני וזהו.@העשיל פרידמאן , נראה לי גיליתי את הנוסחא תעתיק את השם המלא של המוצר לפרופיל אורח בכרום ואז זה יקפוץ לך כפרסומת ממומנת תלחץ מעבר לקופה תיכנס לחשבון וזה ידלג לקופה בלי מינימום ( אבל זה לא יהיה משלוח לדלת) תעדכן אם הצליח
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים