temu TEMU ככה תנצלו את כל ההנחות שהם מציעים!

תודה רבה לכל מי שכתב את הטיפ הזה של להזמין דרך פרסום ממומן.
חושבת שניסיתי בעבר ולא עבד אבל לא בטוחה
עכשיו ב"ה עבד לי.
זה היה לי ממש חשוב, הזמנתי פריט אחד במקום 3 מאותו סוג ולא היה לי עניין בהזמנה גדולה עכשיו. הצ'אט בוט החזיר לי את הכסף על הפריט כשניסיתי להסביר לו את הצורך. זה נחמד, אבל זה לא עזר לי כי אני זקוקה לפריט הזה שוב...
תודה רבה
עכשיו לי לא עובד!😒😒
אנסה בהמשך בעז"ה!

אפשר גם 3 מוצרים שעולים 4 שח כל אחד.
לא הבנתי למה את מוגבלת מבחינת כמות המוצרים?

כל קניה שלי עוברת דרך קישור הקופונים.
בדר"כ הוא דורש לקנות 4 מוצרים בשביל לקבל קופונים.
אם אין לי מספיק מוצרים אני מוסיפה מדבקות שכל אחת עולה 1.8 שח.

באמת יש לי עכשיו הרבה קופונים של 10 בקניה מעל 10 שעדיין לא השתמשתי בהם.
כי קניה ללא הגבלה לא עובדת (או עובדת קניה אחת ונחסמת שוב)

התשובה הראשונה שלי היתה על כך שלא הצלחת לקבל קופון של 20%
לכן הצעתי לך לבצע קניה אחת, לקבל קופונים,
ואז יהיו לך לקניות הבאות קופונים בלי טובות של נציגים.

שאלתי פעם נציג בשביל מה נותנים קופון של 10 אם המינימום לקניה הוא 130.
לא היתה לו תשובה...
ניסיתי לחפש פה באשכול...ולא ממש הבנתי, מישהו יכול להסביר?
קיבלתי היום 20% הנחה. ועכשיו לחצתי על הקישור על הקופון של 600 ש"ח.
מה צריך לעשות עכשיו כדי לקבל את מירב ההנחות?

ניסיתי לחפש פה באשכול...ולא ממש הבנתי, מישהו יכול להסביר?
קיבלתי היום 20% הנחה. ועכשיו לחצתי על הקישור על הקופון של 600 ש"ח.
מה צריך לעשות עכשיו כדי לקבל את מירב ההנחות?
שום דבר באופן אוטומטי תקבל את ההנחה הכי טובה

כבר עשית הזמנה דרך הקישור של 600 שח?
אם כן אין לזה דיון הדיון איך להזמין דרך הקישור באופן קבוע ואיך גם לעקוף את המינימום הזמנה
לא הבנתי.
בשביל לקבל את הקופונים צריך קודם לעשות הזמנה בלי קופון?
מה השלבים?
כתוב שזה מסתיים תוך 3 שעות.

לא הבנתי.
בשביל לקבל את הקופונים צריך קודם לעשות הזמנה בלי קופון?
מה השלבים?
כתוב שזה מסתיים תוך 3 שעות.
נכון! במקרה שלך יש לך קופון 20% ואפשר לעקוף מינימום דרך פרסומת גוגל אז פשוט כותבים טימו צמיד ומוסיפים לעגלה או שמנסים אפילו לפני ההוספה
עוברים לקופה אחרי שבדף השני פתחו את הקישור של ה 600 שח קופונים והופ מקבלים את החוברת!

נכון! במקרה שלך יש לך קופון 20% ואפשר לעקוף מינימום דרך פרסומת גוגל אז פשוט כותבים טימו צמיד ומוסיפים לעגלה או שמנסים אפילו לפני ההוספה
עוברים לקופה אחרי שבדף השני פתחו את הקישור של ה 600 שח קופונים והופ מקבלים את החוברת!
לא קיבלתי כלום.
אני אמורה קודם לעשות קניה כדי לקבל את הקופונים?

אני רוצה לבצע את הרכישה של 2 מוצרים בסכום נמוך כדי לקבל את הופונים של 600 ש"ח,
איך אני יכולה לבטל את השימוש ב-20% הנחה?
אני רוצה לשמור את זה להזמנה גדולה.

לא זכור לי שלא היה ככה
רכשתי 2 פריטים כמו שכתבו כאן,
והם דורשים שאקנה 15 מוצרים כדי לקבל את הקופונים, זה נורמלי? צילומסך...
ועוד 4 דקות עובר לי הזמן, אוכל אח"כ לנסות שוב?
1758153274661.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה