Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
מישהו יכול להוריד לי את האפליקצייה הזאת בבקשה

https://play.google.com/store/apps/details?id=org.mot.mabat.Application

בדרך כלל אני מצליח להוריד אפליקציות למחשב דרך האתר הזה

אבל משום מה באפליקציה הזאת זה עושה בעיות

יש עוד דרך להוריד אפליקציות למחשב חוץ מהאתר הזה?

תודה רבה
 תגובה אחרונה 
לקראת שמחה חיפשתי מתכון מיוחד לעוגה ועם זאת קל במיוחד להכנה. (הייתי צריכה למעלה מ 200 חתיכות)

אז זהו מצאתי ואני שמחה לשתף . עוגת נוגט עסיסית רטובה נמסה בפה. מרגרינה בכמות שפויה (לעומת כל המתכונים החגיגיים שראיתי)
יוצאת גבוהה ויפה מאד.
קבלו אותה!

עוגת נוגט
להקציף 9 חלבונים עם כוס וחצי סוכר
להקציף בנפרד 9 חלמונים עם כוס וחצי סוכר ולהוסיף 1.5 כוס מיץ תפוזים, 1/2 כוס שמן 2 סוכר וניל.
להמיס 200 גר' שוקולד לבישול וחצי חבילה שוקולד מריר, להוסיף את השוקולד המומס לתערובת החלמונים.
לאחד את החלבונים עם תערובת החלמונים.
להוסיף 3 כוסות קמח ו 1.5 אבקת אפיה.
לחלק ל 3 תבניות גדולות (של תנור או חד פעמי הכי גדול)
לחמם תנור ל 180 ולאפות . אצלי בתנור חזק וחדש מספיק רבע שעה.

הקרם:
2 ביצים, 1/2 כוס סוכר, 1/3 כוס מים, 1 כפית קפה, 1/2 מרגרינה, 200 גרם אבקת נוגט. לערב הכל בבלנדר/ מעבד מזון.
הערה: אני הכפלתי את כמות הקרם אבל לא חייבים.
הרכבה
לוקחים טורט אחד מורחים עליו קרם , מניחים את הטורט השני שום קרם וטורט שלישי וקרם. ומעל גיררתי שוקולד מריר.
בהצלחה רבה!
  • תודה
Reactions: ע.מ. ו-נני52 //
17 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה