Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
בימים האחרונים בעלי ואני עייפים עד כדי הרדמות תוך כדי טיפול בילדים, שאלתי אותו מה נראית לו הסבה לכך, כבר התחלנו לחשוב על הליכה לבדיקות.
הלילה שמנו לב לתופעה שממנה אנחנו עיפים כ"כ.
פעם, הלילות היו רגועים ושלווים, ילד אחד היה קם פעם אחת ודי.
בלילות האחרונים, זה הפך לתופעה!!!
הגדול קם מהמיטה, ניגש לבעלי ומעיר אותו בבקשת שתיה, בעלי קם, נותן לו לשתות, מחזיר אותו למיטה.
אחרי רבע שעה קם שוב וניגש להגיד לבעלי ש"זזה לו השמיכה" בעלי קם שוב ומכסה אותו. אחרי רבע שעה דואג ל"חבר" שיהיה ער איתו...
השני קם ניגש אלי ומבקש שאפתח לו את הדובון כדי שיוכל ללכת לשרותים, אני פותחת, הוא הולך, שוב חוזר, עכשיו צריך להלביש בחזרה, אני מלבישה והוא הולך למיטה, אחרי דיונים שמשתדלים להיות שקטים, הוא בא לבקש שנכסה אותו, אני קמה ומכסה, ואז הם מתחילים לריב, וכל שניה מישהו אחר בא להתלונן על מכה\צביטה הכאה.
כשנמאס, הם פונים להעיר את הקטנה ששמחה להצטרף לחגיגה ודורשת מהם סיפור ומנעימה בשירה...
ואז הם באים בתורנות לבקש שתיה\כיסוי...
החדר מחומם, לובשים בגדים חמים, מכוסים בשמיכה חמה, לא מזיעים או משהו שותים טוב לפני השינה הולכים 3 פע' לשרותים לפניה, שבעים, אין להם ב"ה חלומות רעים.הולכים לישון בזמן סביר (7:30) לא ישנים בצהריים.
איך מפסיקים את התופעה???
חוצמיזה שלשלווה שלהם זה לא מועיל כי אנחנו כל היום עייפים ועצבנים.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה