Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
אני עומדת לפנות למשרד התעסוקה לגבי הרעת תנאי עבודה, אבל לפני כן, אני רוצה לדעת האם זה נורמלי, או שיש מה לתבוע?

אם אני צריכה לצאת לשרותים, אני חייבת להתקשר לאחמ"ש עם כל חוסר הנעימות ולקבל את אישורו, יש פעמים (כמו בסוף משמרת) שלא מאפשרים כלל יציאה. זה נורמלי?

בתור אמא, אסור שהנייד יעמוד על השולחן לצידי (אין לי סמארטפון...) גם אם יש לי קריאה חשובה מהבית. זנ תקין?

אני חייבת לעשות הכל מעל ומעבר ע"מ להוסיף שעות בגלל שחברותי לצוות החליטו לקחת לעצמן חופש. ?

אין לי אפשרות לקחת חופש מהעבודה, חופש שמגיע לי בתשלום "כי נגמרו מכסת השעות"

אשה במצב שמגיעה למשמרת בוקר במקום ערב (עקב שגיאה שלה למשל) ונשלחת הביתה מרחק של 20 דק' הליכה במטרה לחזור אחרי 4 שעות. תקין?

הבטחות על בונוסים שלא מתקיימות (למשל לפני חודש הבטיחו שכל אחת שתעשה שעות נוספות תקבל תווי זהב לקניות ועוד לא ראיתי אותם)

יחס משפיל ממנהלת צוות צוציקית בת 20 שמשפילה אותי בפני כל היושבים וגם סחטנות רגשית מצידה כמו-"אני משתדלת בשבילך, תשתדלי בשבילי" (טובה שעשתה לי לפני שבועיים בזמן שאני עושה לה כל הזמן...)

חוסר הבנה בסיסי בצרכים שלי כעובדת מול מנהלת הצוות שלי, בחורה, חילונית, בזמן שאני אמא, בית, ילדים, חופש, בעל, עבודה, גמילה של ילד...

ועוד ועוד.

כרגע אני עומדת לקחת חופשת מחלה, אני בדרך לפסיכיאטר:D....

נמאס לי לעבוד שם.
תנו לי תשובה בדחיפות!!!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה