Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
מומלץ בחום - כבר הייתי כמה פעמים וזה באמת הזדמנות ללמוד ולהנות.

הפרטים באתר: http://www.temechcon.org/אודות/

מי שחסום לה, יכולה לקבל את כל המידע אם תבקש במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
(אין לי קשר עם המארגנות, חוץ מלהכיר אותן מכנסים קודמים)
מאז עלתה לאוויר חברת "רמי לוי תקשורת" בשנת 2011,
פעלה החברה כדי לקבל את אישורה של "וועדת הרבנים לענייני תקשורת"
מכירת מכשיר כשר וקווים גם במגזר החרדי.

החל מהיום (שלישי) החברה תשווק תוכנית כשרה למגזר החרדי
באישור וועדת הרבנים לענייני תקשורת.

פרטי התוכנית בקו הכשר הם - עלות כרטיס סים (חד פעמי) - 49 שקל,
עלות תכנית סלולר ללא הגבלה למשך שלושת החודשים הראשונים - שקל אחד בלבד,
עלות החל מהחודש הרביעי - 49.90 שקל, וכל זה ללא כל התחייבות.

מלבד המסלול הכשר, "רמי לוי תקשורת" משיקה את המכשיר הכשר החדש
של הציבור החרדי - Samsung Galaxy Young S6310T.

החל מהיום הציבור החרדי מקבל מכשיר ברמה הגבוהה ביותר
שלא נראתה עד היום במכשירים הכשרים בציבור החרדי.

המכשיר בעל פונקציונאליות רבה: מכשיר מתקדם עם מסך טאץ' איכותי,
מכשיר עם עיצוב מתקדם, לוח שנה עברי מלא, יומן שיחות ללא הגבלה,
מאושר ופתוח לשימוש בכל רשתות הסלולר בישראל בקומות הכשרות,
תמיכה מלאה בהתקני שמע (Bluetooth), סוללה חזקה,
אפשרות לתפריטים מוגדלים ולאפשרויות נגישות המותאמים למבוגרים.

מחיר המכשיר הכשר החדש - 799 שקל בלבד.

ההצטרפות לתכנית הכשרה ו/או רכישת המכשיר הכשר החדש בסניפי רמי לוי תקשורת,
או מוקד הזמנות: 077-4164000 וכן אצל המשווקים המורשים 'ים תקשורת' ו'קשר סלולר'.

(כיכר השבת)
אני ממש תוהה מה לעשות.
יש לי עוזרת שיכולה להיות אמא שלי...;)
שאני מעסיקה אותה כבר חצי שנה, פעם בשבוע שעתיים.
בתחילה כמובן הכל הלך כשורה, בזמן האחרון היא יותר מידי מורחת ומפספסת,
בתחילה היא היתה מנקה עד שהכל היה מבריק (היא באה לבית מסודר ו"מורם") כולל חלונות וברזים והוזזות-שמאוד חשוב לי, היא היתה מספיקה גם לנקות גז וכמה כלים בכיור.
היום היא מורחת את הליכלוך ובכל שבוע אני אומרת קדיש על כמה כלי חרסינה יפהיפיים שהולכים לעולמם חוצמיזה שאני מחזירה את כל הכלים ה"שטופים" חזרה לסיבוב חוזר בכיור.
בעלי מתלונן שהוא כל הזמן דורך על לכלוך (ומתגעגע לנקיון היסודי שלי).
אתמול התקשרה אלי שכנה להתלונן שבכל שבוע היא שופכת מים מלוכלכים מאוד על האופניים והעגלות שלה אלו מים שהיא אוספת ממרפסת הכניסה שלי שמתמלאת בחולות ועלים יבשים (ולפעמים גם בג'וקים ממינים שונים:eek:)
כשאני מנסה להעיר לה בעדינות היא חא מבינה אותי, היא מבינה רק דוגרי, היא עולה חדשה ואני לא רוצה לומר לה בתקיפות
מה ואיך לומר לה?

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה