Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
התבקשתי לפרסם:
שלום

שמי רבקה גולדברג

הפקתי ערכה ללימוד עצמי של תסרוקות בתוך הבית. הערכה מכילה ספר גדול ובו 100 עמודי כרומו צבעוניים מלאים תמונות של שלבי התסרוקות, כמו כן מצורפת לספר ערכה של דיסק, מסרק וסיכות.
ב"ה הספר זכה להצלחה בקרב נשים ונערות רבות ברחבי הארץ.

כדרך שיווק מקורית הוצאתי 12000 (!) חוברות דוגמא של תסרוקות, והכל פשוט נחטף!

יש לי כיום כ30 נקודות מכירה ברחבי הארץ: טבריה, 2 נקודות בצפת, חיפה, רכסים, פתח תקוה, 3 נקודות באלעד, 2 נקודות בבית שמש, 3 נקודות בביתר, 5 נקודות בירושלים, אופקים, נתיבות, אשדוד, קרית גת, 2 נקודות במודיעין עילית, נתניה, רמלה, חלקם חנויות וחלקם בתים פרטיים.
פרסמתי קו מידע על הספר וטיפ שבועי [05473-01649] וכבר התקשרו אליו יותר מ3000 טלפונים, ויותר מ20,000 דקות האזנה מכלל הלקוחות ברחבי הארץ.

כעת אני מפיקה דיסק חינם של תסרוקות לצפייה, כפרסום ייחודי על הספר. לפי הנתונים שאני רואה בשוק התסרוקות זה בעז"ה הולך להיות להיט !!

אין היום פרסום חזק יותר מאשר מדיה!! קל וחומר כאשר מדובר בדיסק חינמי שנשאר בבית, ועובר מיד ליד. וגם חופשי להעתקה...

אני פונה אלייך בהצעה לשיתוף פעולה ולפרסום יחד איתי בתוך הדיסק.
עסקים בפריסה כלל ארצית מתאימים במיוחד לפרסום הנ"ל.
אין לי שום רווח כלכלי מהעניין! האינטרס היחיד שלי הוא הפרסום שלי!

• אני מתכוננת להוציא את הדיסק ב3000 עותקים ולשלוח אותו לכל 30 נקודות המכירה, ולפרסם שאפשר לקבלו חינם. וכמובן אפשר להעתיק ולצרוב כמה שרוצים.
  • הדיסק יערך בעריכה מקצועית.
  • מחיר הפרסום:
    • למצגת של 3 דפים הוא 200 ₪,
    • לדקה של מדיה [בסוף הדיסק] המורכבת מסרט או ממצגת תמונות 400 ₪,
    • ל2 דקות מדיה [באמצע] בין תסרוקת לתסרוקת 1000 ₪.
  • ניתן לשלוח כל חומר שהוא ואנחנו נערוך אותו כמצגת יפה.
  • מוגבל ל4 פרסומים של 2 דקות, 6 פרסומים של דקה, 10 פרסומים של 3 דפים במצגת.
  • לא נפרסם שני עסקים מתחרים.
  • החומר ישלח לעריכה ביום חמישי ה' בתמוז

כל טוב, רבקה גולדברג 08-9760269 05276-26651

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה