Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
קיבלתי giftcard מבית לאומי קארד - כרטיס מתנה יוקרתי ומפנק
לקנייה בחנויות שונות / מסעדות וכו'
www.leumi-card.co.il

ע"ס 400 ש"ח
הוא בתוקף עד 12/2016

נמכר בפחות- פרטים באישי.
סיבת המכירה: לא מגיעה לחנויות בהם יש את ההטבה.

חלק מהמקומות שמכבדים את הכרטיס:
 תגובה אחרונה 
הבוקר המחשב החליט לעשות לי 'דווקא'.
המיילים נתקעו, לא הצלחתי לקרוא/ לכתוב הודעות, וזה היה מעצבן ביותר. התקשרתי לנתיב. חיכיתי עשרים דקות על הקו, הגעתי למוקד הודעות. לא ידעתי מה לעשות, כי היה לי ברור שאני צריכה תמיכה טכנית כמה שיותר מהר, ומניסיון שלי עם נתיב, מוקד הודעות זה דבר נחמד אבל לא יעיל.
נכנסתי לאתר שלהם לתמיכה טכנית, ובצעתי בקשה של התחברות מרחוק.
תוך שתי דקות, אני לא מגזימה, כי בדקתי בשעון של המחשב, התחבר טכנאי של נתיב אל המחשב, נפתח מעין חלון צ'אט כזה, בו הוא שאל אותי, מה הבעיה. כתבתי לו, שהמחשב איטי ותיבת המייל לא עובדת. הוא ביצע בדיקה יסודית של המחשב, וביקש ממני לנסות להתחבר למייל. התחברתי והכל היה בסדר. הוא כתב שהבעיה היתה באנטי וירוס. כתבתי לו, שאין לי מושג מה לעשות. הוא הציע את המשך עזרתו. מחק את האנטי וירוס מהמחשב, והתקין לי אנטי וירוס חדש מרחוק, ביצע בדיקה שהכל בסדר, וככה תוך עשר דקות, קבלתי שירות יסודי פלוס תפעול וכמובן ללא עלות.
אולי כבר ידעתם על האופציה הזאת. אבל אני תמיד הייתי מחכה כמו ילדה טובה שיענו לי בטלפון ואז יתחילו לומר לי מה לעשות ואיפה ללחוץ ואיך ומו. וזה היה לי כל כך נחמד לגלות שבלחיצת כפתור, הטכנאי מטפל לי במחשב עד לפתרון מלא של הבעיה.
 תגובה אחרונה 

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה