Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
(קיבלתי במייל, וכיוון שאני מכירה אישית את המקרה ,אני משתפת)

אני בדר"כ לא מאלו שמשתמשות בפלטפורמה הזו לצרכים כאלו אך הפעם הרגשתי שאני חייבת!

אחות של גיסי (בעלה של אחותי) איבדה את בעלה למחלת הסרטן לפני כ8 שנים.
זה היה... זוועה! ילדים קטנים בבית, ילדים שמתקשים אפילו לזכור אותו....
יכול להיות שחלקכן שמעתן על הסיפור ההוא. השם הוא *******.
הוא היה מלמד ילדים טהורים תורה בחיידר. ואין ילד שיכול להגיד עליו משהו רע!
אדם עניו, ת"ח גדול!!!
זה היה נוראי! מרסק!
מס' ימים לפני שהוא נפטר, התקיימה חגיגת בר המצווה של בנו. ומדרשתו הכאובה נצרבו לכל הנוכחים פניו הסובלות.
הקטן היה בן 3 כשאביו נפטר.

אך לא בגלל זה אני פונה אליכן בנות.
מאז שנפטר אביהם נשענים הילדים על אמא ועל סבא שלהם המיוחד שמשתדלים להתמודד...
אבל....
הנורא מכל עוד לפניהם.
אמא שלהם, אחות של גיסי אובחנה גם היא כחולה במחלה האכזרית.
כמובן שבמשך כל תקופת הטיפולים הנוראית עומדת המשפחה הצדיקה שלה לעזרתה ומסייעת ככל אפשר.
אך.... מצבה קשה והגרורות מאיימות להכריע אותה.
הרופאים אמרו נואש, הטיפולים הופסקו והיא הועברה לבי"ח קרוב יותר לילדים... שלפחות...

אבל, אני מאמינה! אני יודעת! שאלוקים יכול הכל!!!!!!!!

בבקשה בנות.... בשביל הילדים הקטנים... שעומדים להישאר יתומים עגולים...
בשביל הבחורה בת ה25 שלא מסוגלת להתחתן במצב כזה...
בשביל הילד בן ה11 שיצטרך לנדוד אצל זרים...

אנא!!!!!

התפללנה לרפואת ברכה בת יהודית!!!!!

אני מצרפת לכן לינק לתהילים.
ע"מ שנוכל לסיים ספר בבקשה אם אתן פותחות אמורנה את הפרק שלכן כי הוא כבר לא יופיע לאחרים.
http://tehilimyahad.com/mr.jsp?r=dKLGhfyoho

ועוד בקשה אחרונה- בבקשה שתפנה...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה