Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
אני מכינה דפי קשר לת"ת בוורד, את השער אני מכינה בקובץ אחר ומחליפה כל שבוע את השם של הפרשה ואח"כ ממזגת בין שני הקבצים ב-PDF
הלקוח בודק כל דף בזכוכית מגדלת ומרוב מתח קורים לי טעויות קטנות, לפעמים יש לו שורה של תיקונים בנוסח שהוא ניסח ואחרי שניסחתי כרצונו "הוא רואה צורך לשנות"
כל שינוי כזה מצריך כמובן שוב שמירה ושוב מיזוג בין הקבצים ושוב העלאה למייל כשזה תהליך שלוקח למחשב זמן לעשות זאת ואין לי אפשרות להריץ
לא פעם הוא מלחיץ אותי אם כבר שלחתי כשאני באמצע שמירה/העלאה, והסברתי לו שזה לא תלוי בי אלא במחשב
לא פעם הוא הביא לי את החומר ביום חמישי ב-10:30-11 בערב ועומד ביום שישי לחוץ "אבל הבאתי את העבודה אתמול", למרות שאמרתי לו שעם כל הכבוד לו, ב-11 בלילה אני הולכת לישון ולא מתחילה דברים חדשים!
כמו"כ העבודות צריכות להיות מהרגע להרגע ואמרתי לו לא פעם שחוץ מלהכין את הדפים האלה יש לי גם עבודה/בית/ילדים ב"ה, כמו"כ אמרתי לו שכל הזמנה בחנות/שירות מחכים חצי יום/יום ולא תמיד אני יכולה לשבת ברגע שהוא מביא לי
התשלום?... אני מקבלת במקרה הטוב אחרי כמה שבועות...
אלה שלא מתמצאים במחשב חושבים שהמחשב/מייל/תוכנה הוא כל יכול והכל זה הוקוס פוקוס...
האם אני צריכה להיות זמינה 24 שעות???

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה