Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
שבוע טוב
רציתי לשאול:
לפני שבוע היתה לי תקלה במחשב, וטכנאי אמר לי להכנס לאתר:
www.ammyy.com
אתר שדרכו הוא יכול לשלוט לי במחשב.
נתתי לו את כתובת הip (נראה לי- מה שהוא ביקש). של המחשב שלי.
והוא נכנס אלי למחשב, ותיקן.
שאלתי היא:
איך אפשר לדעת שהוא יצא????
והוא לא על המחשב שלי...
והאם יש דרך לנתק אותו סופית? ? ? ?
אזהרה חמורה מאגף טכנולוגיות מידע – משרד ראש הממשלה
אנא קראו והעבירו לכל מי שאתם יכולים במהירות האפשרית.
עליכם להיזהר בימים הקרובים. אל תפתחו שום הודעה עם קובץ מצורף שכתוב בו: POSTCARD FROM HALLMARK.
לא משנה מי שלח לכם את זה. זהו וירוס הפותח את תמונת הגלויה השורפת את כל הדיסק הקשיח שלכם.
הווירוס הזה יישלח אליכם ממישהו שיש לו את כתובת הדוא"ל שלכם ברשימת אנשי הקשר. לכן עליכם לשלוח את ההודעה הזו לכל אנשי הקשר שלכם. מוטב לקבל את ההודעה הזו 25 פעם מאשר לקבל את הווירוס ולפתוח אותו.
אם אתם מקבלים דוא"ל שבו כתוב POSTCARD, גם אם הוא נשלח על ידי חבר,
אל תפתחו אותו. כבו מייד את המחשב שלכם. CNN הכריזה על הווירוס הזה כגרוע ביותר. הוא דורג ע"י מייקרוסופט כווירוס ההרסני ביותר מאז ומעולם.
הוא התגלה ע"י McAfee לפני מספר ימים ואין עדיין אפשרות לתקן אותו.
זכרו: שלחו את ההודעה לידידיכם ולאנשי הקשר שלכם. כולנו נרוויח מכך.
הקובץ נחסם ע"י מוצרי אבטחת המידע של המשרד.

בברכה,
תומר שמש Tomer Shemesh
האגף לטכנולוגיות מידע Information Technology Dep .
משרד ראש הממשלה Prime Minister Office
02-6705385 02-6705385 02-6705385 02-6705385
סלולרי - Cel : 0506286504
שלחו לכל אנשי הקשר והחברים שלכם!
  • 542
  • מעשה בשועל ואריה שהלכו ביער, הם החליטו להתעלל בשפן הקטן, אמרו נלך אליו ונדפוק על דלת ביתו, לכשיפתח הדלת והיה אם יפתח עם כובע ניתן לו סטירה ע"ז שהוא מסתלבט על מלך החיות שהוא פותח עם כובע, ואם יפתח בלי כובע, ניתן לו סטירה ע"ז שהוא מזלזל ופותח בלי כובע.
    ואכן כך עשו, השפן פתח בלי כובע וחטף סטירה על הזילזול.

כעבור שבוע הם החליט שוב להתעלל בו, אמרו מה נשאל אותו?
    הציע השועל נבקש לו סיגריה אם יתן לנו עם פילטר ניתן לו סטירה ע"ז שהוא מחשיב אותנו לילדים קטנים שצריכים פילטר, ואם יתן בלי פילטר ניתן לו סטירה ע"ז שהוא רוצה להרוג אותו בכך שלא נותן פילטר.
    הלכו שניהם יחדיו דפקו על דלת ביתו של השפן, כשפתח ביקשו ממנו סיגריה, השפן שכבר הבין שהם צדים לו שאלם מיד 'עם פילטר' או 'בלי פילטר'? האריה התבלבל לרגע מה להגיב, אך השועל התעשת מיד וסטר לו 'למה פתחת בלי כובע'....

החילונים אינם באמת מעוניינים בנו בצבא, הם גם לא רוצים אותנו בשוק העבודה, אלא כל מגמתם הוא אחת 'שנאת עם הארץ לתלמיד חכם' 'מתי יבוא לידי תלמיד חכם ואשכנו כחמור'. לכן כל סיבה וכל הגיון לא תניח דעתם, וחבל.

אם אתם מעוניינים בכל אופן לענות להם.

חשבון פשוט:

נכון אנו לא משרתים לצבא ואנו לא מקיימים 'חובתנו' המוסרית למדינה.

לפי הסקרים המתפרסמים מוכח כי קרוב ל7000 משתמטים יש בכל שנה במגזר הכללי, כ3500 מהם לא מתגייסים עקב עבר פלילי, עם פוטנציאל לשבת בכלא.

עלות כל אסיר בכלא ישראל ליום הוא 1000 ש"ח, כן, קראתם נכון אלף ש"ח,
    לחודש 30.000 ש"ח!

נתון נוסף:
    כל משפחה חרדית מונה כ10 נפשות. משפחה חילונית מונה 4 נפשות ו2 כלבים.

א"כ יוצא כי נכון ובחור ישיבה לא משרת ומפסיד למדינה 3 שנים אך מנגד הוא מרוויח למדינה המון

ראשית בחינוכו הטוב שאין לו עבר פלילי, ובכך הוא חוסך סכום עתק לתקציב המדינה שזה לא פחות חשוב מלשרת בצבא.
    שנית בזה שמשפחתו מונה לאחר זמן 10 נפשות שזהו נטו הכנסה למדינה [העלויות של האוכל, ביגוד, הנעלה, דירה וכדו'] שעל כל ההוצאות משלמים מע"מ. שכידוע זה 16% שהולך למדינה.

את האמת כי לשר האוצר אני מציע,

במקום לעלות את המע"מ ולהפחית את הקיצבאות.

פשוט תתנו חינוך קצת יותר טוב, בלי סכינים בביה"ס, ובלי אלימות, וכך הנוער לא ימצא את עצמו בגיל 16 במוסד לעבריינים קטינים, וכך תוכלו לסגור 2 בתי כלא בארץ, והתקציב יעלה פלאים.

יהודה
    0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה