Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
  • 69
  • מאוד מצחיק אותי לראות את המצב המגוחך: משתמשים המכורים לאינטרנט, משתמשים באינטרנט על מנת להטיף כמה זה חמור...

ועוד יותר מצחיק, אתרי אינטרנט מכובדים מקדישים כתבות שלימות לדיווח על כנסים נגד האינטרנט, כנסים יזומים ע"י עסקנים שונים, כל אחד והאינטרסים שלו (בטח מפחד שיכתבו עליו...)

ושאלה קטנה, מה כל כך חמור בפורומים היקרים של "פרוג" (אני בדרך כלל צופה מהצד)? מה כך כך רע בפורומים שעוזרים לאנשים בנושאים מקצועיים?

ומענין לענין באותו ענין... בתגובה
    הזאת של 'צמרת' היקרה, היא כותבת: "אם אדבר פה נגד פאות יסכלו אותי כי 'כולם' הולכות עם פיאה וכולם יודעים שזה בולט ולא צנוע אבל אוי ואבוי למי שידבר על זה, נסקול אותו כי אנחנו לא מסוגלים להשתנות..."

גבירתי הנכבדה, מותר לאנשים ללכת לפי הרבנים שלהם, ואף אחד לא צריך להשתנות, הרב שלך הוא לא היחיד שקיים בעולם... אם גדולי דור מכל החוגים, כמו החזון איש, הגר"ח קניבסקי, הגר"ש משאש, הגרמ"י לפקוביץ, הרבי מליובאוויטש, הגרב"צ אבא שאול, הגר"י קאפח, ועוד ועוד רשימה ארוכה, המליצו לנשים ללכת דוקא עם פיאה, הם יודעים היטב מה הם אומרים!

אני דן אותך לכף זכות, שמסתמא כל הידע שלך בנושא מסתכם בקריאת פשקווילים. תוכלי לקרוא עוד כאן, או כאן, או אם בכלל יש לך זמן, יש ספרים שעוסקים בנושא, כמו הספר הזה, ואם יש לך המון זמן, תוכלי לקרוא גם את הספר הזה שהוא ייחודי מבחינת ההסכמות הרבות שניתנו לספר.

ושיהיה בכיף.
    0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
    נקרא  2  פעמים
    למעלה