Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
שרציתי להעלות לתשומת לב כל האמהות כאן....
לצערי אני סובלת נוראות מהתופעה,ועדיין לא מצאתי לה פתרון.
...אולי מכאן תבוא הישועה??מי יודע...
לעניין,
ב"ה התברכתי בדירה (שכורה) קטנה ונאה,עם מרפסת שמש נהדרת ונעימה לתלות בה את הכביסה.
אבל בעסקת החבילה קיבלתי עוד משהו,קטן....
מעליי יש שכנים מאאאאאאאאאאאאאד נחמדים,עם ילדים מתוקים מדבש...שאוהבים לעשות לי עבודה!!!!:eek:
זה שיא הכייף לזרוק קמח למרפסת של השכנים מלמטה,או מיץ פטל,או....אדמה.(כן,אדמה....מאיפה?לא יודעת,אולי מהעציץ....)
עזבו את השיפוץ שהם עשו וכל החצץ והשאריות שלא ניקו עדיין עפים אלינו כל שבוע מחדש וסותמים את הניקוז.
אבל - - הכביסה....
כאילו,דיי...!!! כמה אני יכולה לכבס את אותה מכונה???!!?!
אז הזזתי את הכביסה מקצה אחד לקצה שני,הם מגיעים לכל מקום....
וכבר פניתי וביקשתי להזהר,מה אני אגיד,זה לא ממש עזר...
אז פניתי שוב,ועדיין....
את האמא זה כנראה לא מאד מעניין,העיקר שהילדים עסוקים במשהו.
אז הפתרון בנתיים הוא לכסות את הכביסה בניילון...וכשאפשר - פשוט לתלות בפנים.
אבל תכל'ס,זה לא פתרון,רק שלי-אין עם מי לדבר...
לפחות אולי אם תהיה מודעות,זה יחסוך לאחרים את ה.............דבר הזה.:rolleyes:

(זהו,ועכשיו - לכבס שוב :()

נ.ב,
כשקורה,אם קורה,וילדים הם בכ"ז רק ילדים...מותר להתנצל....
107 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה