Title

איש את רעהו • מידע ועזרה הדדית

ברוכים הבאים למעצמת החסד של פרוג!
פורום אא"ר - הלב הפועם של פרוג הוא המקום בו מתרכזים כל תחומי העזרה והסיוע: פתרונות, עזרה הדדית, טיפים, מידע חיוני ושיתוף ידע אנושי של חכמת ההמונים. עם מיליוני הודעות ואלפי פרוגיסטים פעילים שמעניקים יד זה לזה מדי יום - איש את רעהו יעזורו.
קניתי פלאפון חדש ביום חמישי האחרון. ביום ראשון בלילה הנחתי אותו על השולחן בסלון ומאז הוא נעלם לי. אני מחפשת אותו יום וחצי בטרוף הופכת ארונות, ילקוטים וכו' אין פלאפון. היה לי ברור שהוא מסתתר בבלגן הגדול ששרר באותו יום בבית ולרגע לא עלה בדעתי שיתכן כי הוא נגנב. ומי יכול היה לקחת אותו? ביום שני בשבע בבוקר הגיע אלי נציג של חברה למים מנרלים (אני מתלבטת אם לכתוב מי) יחד עם העוזר שלו. הנציג ישב איתנו במטבח שם הרכבנו את המכשיר והעוזר הובל למרפסת דרך הסלון, כדי להניח שם את הקנקנים המלאים. ביתי שהובילה אותו לשם מציינת עכשיו כי באמצע הדרך הוא התכופף ונראה כמו מרים משהוא. היא חשבה שהוא התכופף לסדר דבר מה בעגלה.
במשך היום וחצי הללו ניסיתי להתקשר למכשיר פעם בחצי שעה בערך, תמיד הוא היה לא זמין, חשבתי שנגמרה הבטריה.
משיחה שערכתי עכשיו עם סלקום, התברר שיצאו מהפלאפון המון שיחות מאתמול בשעה 2 בצהריים, אז כבר חיפשתי את הפלאפון.
כל השיחות חויגו ממספר חסום, ז"א הגנב עשה קודם 43* על מספר אחד שחייג הצלחתי לעלות- איזו אישה מבאר יעקב.
מה אני עושה עכשיו????
את מי לתבוע?????
כמובן שהפלאפון נחסם מיד, ז"א באמצע שיחה שהגנב עשה כך לפי דברי המוקדנית של סלקום.
:confused::confused::confused:

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה